עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

יש כאן הגזמה,כיוון שזאת בטא.כל עניין הביצועים ועוד..אל תגיעו למסקנות.. הרבה דברים משתנים ואפילו השתנו (בגרסא יותר מאוחרת שכבר מוכנה)אם זוכר ..אפילו ציינו על הבטא שהגרפיקה לא סופית (כנראה במיוחד אחרי שהבניין נופל) או שלא יודע עניין של טעם אישי.

הבניין שקרוס הוא לא העיקר כאן אלא האיזור שמשתנה -לסוער יותר .

אותם תלונות פחות או יותר היו גם על BF3 ,(כן ,גם עניין הרתע וכדו' , צריך להתרגל וגם שפותחים תוספות לנשקים זה צריך להוסיף המון.)

..המשחק השתפר פלאים לעומת 'אלפא' או 'הבטא' .

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מתגעגע ל HC MODE :)

פורסם
  • מחבר
יש כאן מישהו שאוהב בכלל את האפקט של הבניין הנופל אחרי 100 פעמים שהוא כבר ראה את זה? סתם מפיל FPS בטירוף וממלא את כל המפה אבק ואז הגרפיקה זוועה. סתם גימיק לדעתי

גם האפקט של הבנין שנופל, ובעיקר איך שהסביבה משתנה לאחר הקריסה - מאוד מוסיף לחוויה.

אם הבעיה שלך היא דווקא פריימים - אז תוריד את ההגדרות כי ככה תהנה יותר.

וכמו שאמרו - הרבה שיפורים יכנסו במשחק מהמלא בשונה מהבטא, בטח גם הגרפיקה.

המשחק משובח לדעתי.

מקווה שזה לא יהפך למגיפה, BF3 היה די בסדר:

http://bf4central.com/2013/10/battlefield-4-beta-hackers-already-spotted-report/

פורסם

ב LOW חסר מלא טקסטורות, הכל נראה לבן ושטוח, פה ושם יש צבע בשביל לשבורא את הדברים.

רציתי להגיד שאתמול הרגשתי משהו טיפה חשוד בקשר לשחקן מסויים...הייתי מאחורי קיר, לא יריתי, זזתי הכי לאט שאפשר ולא עשיתי רעש. בצד השני של הקיר היה מישהו מהקבוצה השניה שירה מ C לאיזור של A/B, איך שיצאתי מאחורי הקיר הוא הסתובב והרג אותי בחלקיק שניה. לא ידעתי עם זה לאג או שהוא עם W/H וידע שאני שם או כל צ'יט אחר.

זה תמיד קורה להם ב BETA כי אין הגנות בכלל. אני בכללי לא אוהב כל כך את PB אבל היה נחמד אם הם לפחות היו מפעילים אותו ב BETA.

פורסם

למי שרץ עם תקיעות ובעיות ממליץ לו לסגור את הדפדפן, הייתי עם דרופים וזה ממש עזר לי, אני מריץ חלק עכשיו בכל סיטואציה, לא האמנתי p:

פורסם
יש כאן מישהו שאוהב בכלל את האפקט של הבניין הנופל אחרי 100 פעמים שהוא כבר ראה את זה? סתם מפיל FPS בטירוף וממלא את כל המפה אבק ואז הגרפיקה זוועה. סתם גימיק לדעתי

בכל פעם שהוא נופל אני נמצא במקום אחר במפה אז עוד לא ממש יצא לי לחוות את הרגע ;)

פורסם

טוב חבר'ה מצאתי את הפיתרון האולטימטיבי לבעיות הקרטועים ונפילות ה-FPS.

שידרגתי את הווינדוס 7 לווינדוס 8 (אפשר לראות מתחת לכינוי שלי בצד ימין) וההבדל הוא שמים וארץ מבחינת ביצועי המשחק. כל הקרטועים נעלמו וה-FPS גבוה ויציב כסלע.

הנה תמונות שמראות את ה-FPS בכל מצב אפשרי כמעט:

פורסם

אין שום קשר למערכת ההפעלה קרטועים יש גם בשמונה בוודאות

פורסם

אם יש קרטועים גם בווינדוס 8 זה בגלל סיבות אחרות ולא בגלל הווינדוס.

אני אומר לך בוודאות שווינדוס 7 הוא אחד הגורמים לבעיות הקרטועים. לא שיניתי שום דבר חוץ משידרוג הווינדוס ל-8 וכל בעיות הקרטועים נעלמו לי.

אגב, ההתקנה של ווינדוס 8 לא מוחקת שום דבר מהווינדוס הקודם (חוץ מהווינדוס עצמו). היא משאירה את כל הקבצים, התוכנות והמשחקים, ה-כ-ל. אפילו לא צריך להתקין דרייברים חדשים, הכל מוכן מהווינדוס הקודם.

פורסם

כשלא עושים ניקוי יסודי לוינדוס.. אז כל מה שעל המחשב נשאר, זה לא שייך רק ל-8 .

פורסם

אני אומר את זה כדי להדגיש ששום דבר לא השתנה אצלי חוץ מהווינדוס, ככה שזה ברור שהגורם לקרטועים היה ווינדוס 7.

פורסם

אני רק מקווה שהם באמת יסדרו הכל וישפרו את המשחק . כי ב 3 הם עשו בדיוק ההפך הוסיפו את הסופרשן הנוראי הזה, הנטקוד נהיה על הפנים . ועד היום הם לא תיקנו באגים שעוד שיש מהאלפה של המשחק !.

פורסם

עדיף כבר לשדרג לווינדוס 8.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים