עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מפתיע אבל ה5850 הזקן שלי מצחיק לסחוב הגדרות medium (בלי AA) על FHD עם איזור 40 fps. אני מתכנן לסחוב איתו עד שייצא הr9 280x.

סה"כ בטא הרבה יותר טובה ממה שהיה בBF3 אבל כמובן שיש הרבה לסדר. בינתיים אני נהנה.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
סימנתי שיעשה לי SPAWN ב C וזה הוציא אותי במקום שיותר קרוב ל B ועם טנק של הקבוצה השניה מולי...

זה כל הזמן קורה לי, אני עושה SPAWN על טנק ריק ויוצא במקום אחר לגמרי..

פורסם

אצלי על AUTO סוחב סבבה לגמרי..יש לפעמים נפילות FPS..אבל לא משהו קריטי..

פורסם

החלטתי להוריד את ה AA ל 2X וזה רץ מעולה על ULTRA הכול, 1920X1200 50FPS בקרבות ו 80 FPS בפנים ככה בלי קרבות בלי בלאגן, הכי נמוך בסביבות ה 45, נחמד מאוד, אם אני מעלה את ה AA ל 4X זה כבר מחסל את הFPS ל 30 בקרבות ו 59 58 בפנים היה לי קשה לצלם קטעים אז הורדתי ב2 את ה AA והכול רץ חלק, ישנה בעיה גדולה של מיקום שחקנים במפה ולאגים רציניים בשרתים, אני פתאום רואה ג'יפ נוסע בקבוצה שלי ופתאום הוא נעלם ונכנס באיזה בניין והבנאדם מת התפוצץ... משהו הזוי. ובדקירות סכין יש באגים קצת יש קרטועים באנימציה כאילו היא לא מושלמת... עוד לא התנגדו לי סכין כנגד סכין...

פורסם
וואי איך אתם מצליחים לשחק זה בלתי נסבל לשחק ככה , אני עם 30 FPS ודרופים ל 5 וכל ההגדרות על LOW . אני עם SLI 560TI ויש לי חבר עם 670 אבל אצלו עוד איכשהו בסדר הוא מצליח לשחק על 50 יציב . ובנוסף לזה המשחק קורס אחרי 10 דקות משחק . ניסיתי את הדרייבר החדש וגם הישן לא רואה הבדל . ניסיתי גם עם כרטיס אחד גם לא עוזר .אפילו בבטא של 3 לא זכור לי שזה היה כל כך גרוע ..

אני עם 560TI אחד, הגדרות על אוטו, המשחק רץ בסדר, יש די הרבה האטות פתאום, אבל שחיק לחלוטין, לא בדקתי FPS.

פורסם

אני מתלבט בין GTX760 4 GB או 2 GB....

פורסם
  • מחבר

[h=1]Battlefield 4: Beta Overview Video[/h]

פורסם

עושה רושם שהמשחק רץ הרבה יותר טוב על ווינדוס 8.

מהתגובות האחרונות שמתי לב שרק המשתמשים שיש להם ווינדוס 8 (agent__smith, OR2OOO, Mon6ooSe) מדווחים על ביצועים טובים.

DICE לא חשבו כנראה על חצי מהגיימרים שיש להם ווינדוס 7.

פורסם
  • מחבר

http://www.vg247.com/2013/10/02/battlefield-4-beta-bug-list-goes-live-dice-now-working-on-known-issues/

- - - תגובה אוחדה: - - -

עושה רושם שהמשחק רץ הרבה יותר טוב על ווינדוס 8.

מהתגובות האחרונות שמתי לב שרק המשתמשים שיש להם ווינדוס 8 (agent__smith, OR2OOO, Mon6ooSe) מדווחים על ביצועים טובים.

DICE לא חשבו כנראה על חצי מהגיימרים שיש להם ווינדוס 7.

מי אמר שזה קשור ? נו באמת.

פורסם

איך אתה מסביר את זה שהאנשים היחידים שדיווחו פה על ביצועים טובים הם בעלי ווינדוס 8, וכל השאר שדיווחו על ביצועים גרועים הם בעלי ווינדוס 7?

פורסם
  • מחבר

אתה עושה סקר על 3 אנשים ומסיק מסקנות ? אולי כי אין הרבה אנשים שיש להם WIN8 , גם זה נכון או לא, זה עכשיו בטא והכל ישתנה במלא שיפתרו את כל הבאגים ויוציאו דרייברים טובים יותר.

פורסם

אני מניח שכשתתחיל הבטא הפתוחה יהיו פה עוד בעלי ווינדוס 8 שידווחו על הביצועים שלהם. בינתיים זה נראה ש-8 עדיף על 7 בבטא הזו.

פורסם
אני עם 560TI אחד, הגדרות על אוטו, המשחק רץ בסדר, יש די הרבה האטות פתאום, אבל שחיק לחלוטין, לא בדקתי FPS.

ניסתי , זה רץ על הפנים . גם הדרייבר הישן יותר לא בדיוק עוזר .. ממה שכן הצלחתי לשחק המשחק נירא מין שילוב של COD עם MOH . גם מה הקטע עם הצלפים לא צריך יותר HS בשביל להרוג ?ממש בקלות הורגים אותי איתם בזמן שאני יורה אליהם .. בכללי אני מת ב ONE HIT כמעט תמיד מכל נשק . בכל אופן המשחק בשבילי כרגע לא שחיק בכלל מקווה שהם יסדרו את זה בזמן הבטא

פורסם

כל בעיית האיזון גם יסדרו. ממה שראתי הרבה יותר קשה להתקדם (בעיקר לבד) לכן זה הרבה יותר מתאים לBF2 וBF2142 . בכלל לא COD .

פורסם

ממה שיצא לי לשחק ב domination זה דיי מזכיר את COD , כולם יושבים שם על הגג כל המשחק ושומרים על המעלית .. אבל מצד שני המוד הזה נועד בשביל להיות דומה לCOD . אבל בכללי ויזואלית המשחק מזכיר מין שילוב של COD עם MOH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים