עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רץ אצלי על 55 FPS ממוצע על הגדרות אולטרה עם POV 93, אך המשחק עדיין מרגיש לאגי קצת, נראה כמו בעיות של דרייברים....

אין קריסות או משהו כזה כלל.

משחק מדהים.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה החרא הזה..באתי הביתה..מנסה להתחבר..התחבר פעם אחת ועף...עכשיו רושם לי כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו "game disconnected, client closed down the connection

מישהו נתקל בזה?"

פורסם

איך אתם בודקים פה את הFPS? זה לא מקבל את הפקודה כמו בBF3.....

פורסם

וואי..אין מצב שהמחשב שלי לא סוחב...לפחות על LOW אמור לסחוב נורמלי...כמה כבר הבדל יש מBF3...

שם הוא רץ חלק אצלי..פה כמו SLIDE SHOW..

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא יודע..לא הגיוני שהמחשב שלי ככה סוחב את המשחק על LOW וגם אחרי שהורדתי רזולוציה...ל 1366X789ץץאי אפשר לעשות כלום..דרייברים התקנתי חדשים של NVIDIA...יש מצב שזה הכרטיס מסך גורם לזה?.. יש לי GT630...

פורסם

זה בסך הכול בטא...

המחשבים שלכם בסדר גמור, אותו הסיפור היה גם בבטא של BF3.

אין מה לעשות, גם אני משחק על 60FPS וזה ניראה כאילו אני משחק על 20 :-\

פורסם

טוב שמתי על AUTO והרזולוציה שאמרתי..המצב השתפר...בכל מקרה אני משדרג עוד שבוע ל GTX760ץץ.מישהו יודע איך מפעילים את ה MAGNIFIER? מה ללחוץ כדי להזיז אותו למצב פעיל ולא פעיל?

פורסם
  • מחבר
איך אתם בודקים פה את הFPS? זה לא מקבל את הפקודה כמו בBF3.....

השתמשתי רגיל ב FRAPS - אחלה ביצועים יש בהתחלה (היתה סיבה טובה להיות אופטימי)...שוב אני אגיד שהמשחק ממש כיפי.

פורסם
השתמשתי רגיל ב FRAPS - אחלה ביצועים יש בהתחלה (היתה סיבה טובה להיות אופטימי)...שוב אני אגיד שהמשחק ממש כיפי.

תירשמו את הפקודה list, ותיראו למטה את הפקודה.

היא עובדת, בדקתי!

לאגים מטורפים במשחק...נחכה לדבר האמיתי..

פורסם

RTSS לא מצליח להציג FPS המשחק, פעם ראשונה שזה קורה לי.

על AUTO המשחק עבד לי נוראי, הורדתי הגדרות וזה לא שינה שום דבר.

לא הכל שלילי אבל, עוד לא היו לי בעיות בהתחברות לשרתים (ב BF3 לפעמים אני צריך להתחבר לשרת 3 פעמים עד שהמשחק נפתח כמו שצריך). גם הקטינו את המודלים של הנשקים לגודל סביר וה FOV מצויין. האקדח חלש יותר ממה שהוא היה ב BF3, לא יודע אם זה לטובה או לרעה.

פורסם
יש משהו שיעזור לכם.. לעבור לדרייבר 320.49 (התקנה נקייה ולא בטא) ולסגור את הדפדפן אחרי שנכנסים למשחק.

לא ממש עזר...

בכל מקרה אני משדרג עוד שבוע ל GTX760ץץ.

אם כבר אתה הולך על ה-GTX760, תקנה את הגרסה של Gigabyte. הם עשו לו קירור ואוברקלוק מעולים.

פורסם

כן זה מה שחשבתי

נמלה..תגיד..איך עובדים עם MAGNIFIER :)?...איך מפעילים אותו ומורידים :)?

פורסם
וואי..אין מצב שהמחשב שלי לא סוחב...לפחות על LOW אמור לסחוב נורמלי...כמה כבר הבדל יש מBF3...

שם הוא רץ חלק אצלי..פה כמו SLIDE SHOW..

מתברר הבדל גדול יותר ממה שחשבתי (למרות שזאת רק הבטא).

רואים את כל הפרטים הלא נגמרים קיימים בכל רגע נתון.

המסכים על הקירות, הפיצוצים שרואים שעכשיו הם משמעותיים יותר מבחינה ויזואלית, העניין הימי שלא היה ב-BF3 ועוד...

כן, אתה באמת מצפה שהכרטיס שלך יצליח לסחוב את המשחק?

פורסם

יש לי STUTTER מטורף כל הזמן עם תקיעות אפילו באודיו. דרייבר הבטא מאתמול.

נתקלתי בGAME BRAKING BUG בשבילי חוץ מהסטאטר - הFOV משנה את הFOV גם של הכוונת. אני אוהב לשחק עם FOV רחב מאוד כדי להפחית כאבי עיניים, אבל עכשיו הדיוק שלי נפגע בטירוף. ובתכלס אם אני רואה את האוייב יותר קטן והריקויל האקראי (SIDE TO SIDE) אותו דבר אני גם מקבל פחות דיוק טכנית, יכול להיות שזה עובד ככה גם עם הSPREAD.

פורסם

מאז שעדכנתי לדרייבר החדש הכל עובד חלק.

פורסם

הורדתי ל LOW, עובד יותר טוב ונראה מספיק טוב. לא מצליח לבדוק FPS אבל נראה לי שיש לי בסביבות ה 40-50.

נראה כמו שיפור בהשוואה ל BF3, ציפיתי שהרבה באגים יחזרו אבל זה לא קרה.

מצאתי עוד משהו טיפה מציק, יש פחות "בולט דרופ", הרובה צלפים יורה ישר יותר. במשך כמה דקות יריתי לאנשים מעל הראש עד שהצלחתי להתרגל לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים