עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

STEAM מוריד כרגיל, לא מבין מה יש ל ORIGIN נגדי אבל המהירות ירדה ל 150K...השעון עולה במקום לרדת. אם אני עוצר את ההורדה אי אפשר להמשיך אותה צריך לסגור את התוכנה וגם אז לא תמיד היא חוזרת לעבוד. אלוהים ישמור כמה בעיות יש עם התוכנה המקוללת הזו.

מצאתי עוד 3 שיש להם את אותה בעיה...כנראה שיש להם עומס אז הפיתרון הוא לדפוק חלק מהמשתמשים ולתת לשאר להוריד, FAIL!

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ירד

דרוך ומוכן לההרג על ימין ועל שמאלל

פורסם

נכון...יצאתי חומוס..11 AM....התבלבלתי עם ה PM שהיה רשום בקטע של ה PRELOAD...

פורסם

ירדה הבטא.. חחח חברה שלי עשתה את ה pre load אני בעבודה... :D

פורסם

אני לא מאמין .(בדיוק באתי להזמין היום את המשחק אך לבסוף לא יצא).סתם נכנסתי למייל -זכיתי בBF4 בחינם ... דרך (הגרלה) החנות CdKeyStore IL‏

פורסם

You lucky son of a...

פורסם
ירדה הבטא.. חחח חברה שלי עשתה את ה pre load אני בעבודה... :D

תשמע זו אחת לחופה

פורסם
אני לא מאמין .(בדיוק באתי להזמין היום את המשחק אך לבסוף לא יצא).סתם נכנסתי למייל -זכיתי בBF4 בחינם ... דרך (הגרלה) החנות CdKeyStore IL‏

פצצה...ועל זה נאמר כל עכבה לטובה!

פורסם

אני לא מרבה לזכות בדברים אךך אולי אמלא גם לוטו על הדרך :)

פורסם

ידוע אם זכית בדלוקס או ברגיל?

פורסם
תשמע זו אחת לחופה

לא רק חופה, גם ילדים!... היא קנתה לי גם את באטלפילד 3 והפרימיום וגם את ארבע והפרימיום מתנה... זה מתכון ל8 ילדים, פלוס מטלות בית לכל החיים אחי... ;)

פורסם

לא, שלחו במייל שזכיתי וגם ראיתי את ההגרלה עכשיו בפייס שלהם. הם ציינו אם לא אחזור אליהם תוך 24 שעות זה מבוטל. אז נראה לי שכבר חזרתי אליהם :) . אני מאמין שמדובר בטח במשחק הרגיל . אך באתר שלהם מצאתי רק את הגרסא דלוקס. אז מקווה שזה אכן יהיה זה.

פורסם

אחלה תתחדש ותהנה

פורסם

איך הבטאלפילד 4?

פורסם

דלוקס זה רק מי שמזמין מאורג'ין. לכן אין להם אפשרות לתת אותה אך אקבל BF4 + DLC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים