עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

,גידו יש דרך לגרום לאוריגין הארורה לשמור את שם המייל והססמא שלי? למרות שאני מסמן לשמור בתהחלה בהפעלה הבאה של אוריגין אני שוב נדרש להזין את זה.

• תגובות 3k
  • צפיות 933.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה היה לי פעם ... לא יודע מה פתר את זה, אולי שהחלפתי סיסמא זה עזר. אני חושב שפעם לא חייבו אותך 8 תווים ביחד עם מספרים ואות גדולה, ואז אם אין לך סיסמא כזאת אולי זה שוכח אותה כל פעם מחדש ? גם הבאטלוג כל הזמן היה עושה לי את זה... ושניהם ביחד הפסיקו.

פורסם

זה באג ידוע..

פורסם

זה באג ידוע וארור... כבר חצי שנה יש לי את זה, אבל די התרגלתי כבר...

פורסם

טוב לדעת שאני לא היחיד P:

ואגב הססמה שלי תואם את הדרישה (8 תווים, מספרים ואות גדולה)

פורסם

תנסה להחליף בכל מקרה... זה הדבר היחיד שאני זוכר שעשיתי ואין לי את הבעיה כבר כמה חודשים. הא והחלפתי גם ניק.

תנסה גם להתחבר עם האימייל, אם אתה משתמש בניק, או להפך.

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזו, אחרי ה PRE LOAD אני אנסה לשנות סיסמא. דרך אגב, ה PRE LOAD עובד, ORIGIN מחזיק מעמד, זה חידוש...מהירות ההורדה דיי חרא, בקושי מצליח לשמור על 4M בשניה אבל לפחות זה מוריד כל הזמן ולא צריך כל כמה דקות להפעיל את התוכנה מחדש.

עריכה: רק דיברתי וזה הפסיק להוריד :s07:

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

3758.png

יאייייי

פורסם

אני ב 72% והמהירות ירדה ל 1M...סוגר את התוכנה ופותח מחדש =(

ניסיתי לשנות את הסיסמא, מסתבר שיש איזה שאלה שצריך לענות עליה בשביל לשנות משהו בחשבון ואני לא יודע מה התשובה, מנסה ליצור קשר עם התמיכה של EA, היא התפגרה...החברה הזו פשוט לא מצליחה לספק שירות תקין.

פורסם

אצלי עבר חלק...תוך 28 דקות ירד הכל...עכשיו בדיוק הסתיימה ההתקנה....מחכים ל 1 לאוקטובר:)

- - - תגובה אוחדה: - - -

אין מה להלחץ...יש תכלס עוד יומיים להוריד את זה...הבטא נפתחת רק ב 11 בערב ביום שלישי.

פורסם

מחזיקה מעמד? טסה...

פורסם

או שלא הרבה אנשים התנפלו..או שנערכו כמו שצריך לעומס :)

פורסם

אין דבר כזה שאין עומס. עכשיו תתכוננו אולי יהיה כאבי ראש בלהכנס לשרתים. במידה ויש למישהו עוד בטא (כמו חשבון אחר) אשמח לקבל גישה :) ... או מקסימום אמתין לצאת השבת ב5.1

פורסם
  • מחבר
אצלי עבר חלק...תוך 28 דקות ירד הכל...עכשיו בדיוק הסתיימה ההתקנה....מחכים ל 1 לאוקטובר:)

- - - תגובה אוחדה: - - -

אין מה להלחץ...יש תכלס עוד יומיים להוריד את זה...הבטא נפתחת רק ב 11 בערב ביום שלישי.

אצלי רשום שאפשר לשחק ב11 בוקר (שלישי)..

פורסם

זה ב- 11 בבוקר.

בדיוק בשעה שיש לי רופא שיניים. אחח מרפי...

נערך על-ידי NemaLa24

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים