עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

צריך "לקנות" אותו.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן הבעיה שלא מופיעה לי אופציה...איפה זה אמור להיות? נכנסתי לStore דרך הדפדפן ולא מצאתי את זה תחת הכותרת Kit shortcut....

פורסם

^^

תיכנס לאוריג'ין דרך האפליקציה או דרך דפדפן (רק תתחבר לחשבון שלך באוריג'ין) - משם תעשה חיפוש לBattlefield - בתוך התוצאה של BF4 אמור להיות לך את הקיטים.

אני רק לא יודע אם הקיט עוד רלוונטי, קראתי איפשהו שהוא אמור להיות זמין עד ה24.2 (בחינם)

פורסם

טוב איחרתי את המועד לצערי :/ דווקא קיצור דרך לאקדחים היה מאוד עוזר לי...

פורסם

יש עדכון חדש ל-BF4 חברים, אני מוריד כרגע 393.46 מגה.

עריכה:

שרת ראשון שנכנסתי, בסוף טעינת המפה מסך שחור, מה יהיה? :(

עריכה:

שרת שני מסך שחור בסוף טעינת המפה, זיינו לי את BF4 :pissed:

אני מציע לא לעדכן.

פורסם

כאילו שיש ברירה :rolleyes:

פורסם

לא עובד לי!!!

בהתחלה היה לי מסך שחור ועכשיו אני כל הזמן מקבל שגיאה.

עשיתי תיקון ועדיין הבעיה קיימת.

פורסם

יצאו קיטים חדשים בחינם

אנלוק לכל הרימונים לכל המשתמשים (כנסו לחנות ו"תקנו" בחינם http://battlelog.battlefield.com/bf4/store/pc/)

אנלוק לכל השאטגנים לבעלי פרימיום (כנסו לכתבה ותלחצו על Battlefield 4 premium giveaway)

פורסם

^ תודה, אני מנסה עכשיו.

עריכה:

עובד מצוין, תודה.

פורסם
  • מחבר

יצא היום PATCH

We've started rolling out a new game update for the PC version of Battlefield 4. Among other items, this update addresses the so called "sound loop crash" that caused the game to freeze. You may experience some downtime while this update is rolling out.

Feb 25 PC Game update notes

-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze

-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle

-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion

-General stability improvements

Mantle

-General stability and performance improvements

-Fix for an issue that caused the sky/fog to be either too bright or too dark when Mantle was used

-Added on-screen video memory utilization statistics with “Render.DrawScreenInfo”

פורסם

עדכנתי ולא עשה לי בעיות בכלל.

יצאו גם דרייברים חדשים של AMD, ניראה אם יהיה שיפור בFPS (לא שצריך).

פורסם

כנ״ל

פורסם

עשיתי סיבוב קצר של CQ ב- firestorm, הכל נראה תקין. לא יודע אם זה בגלל שהגבלתי FPS או לא, אבל כרגע אין בעיות...

אני אנסה יותר מאוחר בלי ההגבלה, נראה אם בלי זה יהיה בעיות

פורסם

שיחקתי אתמול בההרחבה החדשה ואני חייב להגיד שהם עשו עבודה מצויינת! יש שיפור במשחקיות המשחק יותר יציב, עובד ממש טוב,אני חושב שקוד הרשת שופר כי המשחק מרגיש לי יותר מדוייק ואני פשוט נהנה יותר ממנו...או שזה בגלל שביטלתי את הcore parking פתאום יש שיפור? חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים