פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אני בקבוצה של העובדים בכל מקרה כמובן בשעות הערב. משתמש נוסטלגיה... לא רואים אותך הרבה.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אני בקבוצה של העובדים בכל מקרה כמובן בשעות הערב. אני בקבוצה של העובדים, בקבוצה של אלו עם המשפחה וילדים ובקבוצה של אלו שמשחקים אחרי 12 בלילה
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אני בקבוצה של העובדים, בקבוצה של אלו עם המשפחה וילדים ובקבוצה של אלו שמשחקים אחרי 12 בלילה כנ"ל
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אז לכולנו יש משהו משותף אנחנו עובדים ומשחקים BF4, אז קדימה תשלחו אלי הודעות הכינוי שלי TAOTAO161 ונתחיל להתארגן על הדברים נערך 2014 בפברואר 311 שנים על-ידי taotao
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים אני בקבוצה של העובדים, בקבוצה של אלו עם המשפחה וילדים ובקבוצה של אלו שמשחקים אחרי 12 בלילה אני באותה הקבוצה, אבל בחלום שעשירי ב12 בלילה
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים חח אימון הבא בחצות רגע לפני שקמים לעבודה ורגע אחרי שהילדים נרדמו (חח לא סתם אין ילדים אבל עובדים ביום)
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים יאללה אנשים בואו נעשה משהו בנדון....לא חייב לפתוח קבוצה תחרותית, סתאם לאנשים כמונו שמשחקים נטו להנאה.אני משוכנע שהמנהלים ידאגו לנו לחדר בTS, (שמיועד ל"ילדים גדולים" כמונו).
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים יאללה אנשים בואו נעשה משהו בנדון....לא חייב לפתוח קבוצה תחרותית, סתאם לאנשים כמונו שמשחקים נטו להנאה. אני משוכנע שהמנהלים ידאגו לנו לחדר בTS, (שמיועד ל"ילדים גדולים" כמונו). אני בפנים אפשר לקרוא לקבוצה Rusty But Sexy
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים צודק אם אפשר שאחד המנהלים ה"זקנים" פה יקחו את זה כפרויקט ויפתחו נושא בנידון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.