פורסם 2014 בינואר 1911 שנים ביקורת דפוקה לגמרי...המולטי של כל סדרת BF מכרסם את המולטי של COD, מקיא אותו ואוכל אותו שוב.
פורסם 2014 בינואר 1911 שנים שאלה קטנה, לאחרונה התחיל לקרות הרבה פעמיםשאני יורה במישהו והוא הורג אותי, ואז רואים שיש לו 0 חיים... אני יודע שהיה את הקטע של 1 חיים שעדיין קורהאבל 0 חיים ?! WTF? זה באג או שזה צ'יטר מעפן?קרה לי איזה 7-8 פעמים באותה מפה, באותו משחק... גם לאחרים קרה (כתבו בצ'אט)
פורסם 2014 בינואר 1911 שנים עוד מישהו מרגיש מוזר עם ה FOV מאז העדכון האחרון? נראה ש 90 (ברירת המחדל עבורי) הפך להיות צר יותר (יותר מזכיר FOV של 60-70) ו 100-105 הם האידיאל החדש, לפחות ברזולוציות שהן ביחס של 16:10.גם אני שמתי לב לזה.באמת ניראה שהFOV השתנה, אם כי לא ראיתי דיווחים על זה ברשת.בכל אופן אני שיניתי ל95 וניראה לי סבבה.
פורסם 2014 בינואר 1911 שנים אכן, שיחקתי על 90 בסטנדרטה ולאחר זמן קצר משהו הרגיש לי לא תקין ואף מעבר, אפילו די העיק בעיניים עד לכדי כאב ראש. גם לי קצת תמוה שאין על זה שיח ברשת, אבל שיהיה.
פורסם 2014 בינואר 2011 שנים שאלה קטנה, לאחרונה התחיל לקרות הרבה פעמיםשאני יורה במישהו והוא הורג אותי, ואז רואים שיש לו 0 חיים... אני יודע שהיה את הקטע של 1 חיים שעדיין קורהאבל 0 חיים ?! WTF? זה באג או שזה צ'יטר מעפן?קרה לי איזה 7-8 פעמים באותה מפה, באותו משחק... גם לאחרים קרה (כתבו בצ'אט)קרה לי גם... באג מעצבן.
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים זה אדיר איך הוא הרים? ה-C4 לא היה אמור לפוצץ את הטנק? או שהם שמו על הרצפה ואז הוא פשוט היה מעל..
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים חח נחמד... ואתה לא יכול לעשות נזק לרכבים עם שחקנים מהקבוצה שלך בתוכם בשרת רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.