עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
או אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם ולהתפנק בכרטיס שמסוגל להחזיק 60FPS בBF4 ;)

בלי קשר, התגובה הזאתי הייתה בורות נטו.

ברור שיהיה הבדל בין 60FPS לבין 30FPS, אבל ב30FPS המשחק עדיין שחיק.

אתה מתאר סיטואציה קטסטרופלית שבה אתה לא יכול לשחק את המשחק, אבל זאת קטנוניות כי ב 30FPS סביר להניח שאתה תשחק אולי פחות טוב באחוזים בודדים.

קח למשל דוגמה ממה שהיה לי היום, נסעתי לבית אחותי ושיחקתי במחשב שלה והמחשב נתן לי 20FPS. אחרי ניקוי מחשב והתקנת דרייברים הופ הFPS עלה ל35 ואני משחק הרבה יותר טוב.

לא רציתי להביע דעה אבל אני לא מסכים איתך בנושא הזה ...

אתה לא תשחק פחות טוב באחוזים בודדים זה הרבה יותר מזה ...

הבעיה היא הנפילות הפתאומיות מתחת ל 30 שממש פוגעות ביכולת לשחק ולא פעם ולא פעמיים אתה יוצא מהמשחק רק בגלל זה ...

אם לי היה פחות מ 40 FPS הייתי ממזמן קונה כרטיס מסך חדש ... אבל זאת רק דעתי ;]

• תגובות 3k
  • צפיות 931.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פחות מאיזור 45 FPS לא יכול לשחק למשל, פחות מזה אני כבר מבחין שמשהו לא בסדר(האמת שאצלי תמיד זה על 60).

מישהו שאל פה איך להפעיל שכמות ה-FPS תופיע על המסך בעת המשחק, ממליץ על התוכנה הזו שלא צריכה אפילו לרוץ ברקע, להגדיר פעם אחת, לשמור ולצאת.

ניתן להגדיר בה מחוץ למשחק את כל ההגדרות שאתם רוצים שקיימות במשחק.

http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/downloads

טיפ קטן לכאלו שיש ברשותם מערכי כרטיסים של AMD ובכלל לי עזר למניעת סטאטרינג, לבטל את ה-Triple buffering בלשונית ה-Console.

כדי להגדיר בה שיוצג ה-FPS למעלה בפינת המסך, תסמנו את הDraw FPS בלשונית ה-Console(ממשיך לעבוד גם אחרי מחיקת התוכנה).

פורסם
מצטער להגיד לך את זה, אבל אתה זה שמדבר שטויות.

30-40 FPS זה שחיק ביותר. נכון ש- 60 ומעלה זה הרבה יותר טוב וחלק, אבל אפשר לשחק בכיף גם על 30. ואני מדבר מנסיון (ולעזעזל, תראה את הקונסולות, לפחות הדור האחרון ולא החדש - כמעט כל המשחקים שם מוגבלים ל-30 FPS ויורדים אפילו מתחת במקרים מסויימים ואני לא רואה אף אחד שמתלונן)

ובאיזה תוכנה חוץ מ shadow play ראית איבוד של פחות מ- 5% מהביצועים במשחק? כל התוכנות הקלטה חותכות לך את הפריימים יפה מאוד כשמהתוכנות שיצא לי לנסות FRAPS הכי כבדה, ו- DXTORY הכי קלילה. אבל כמה ש- DXTORY קלילה על המערכת, אתה עדיין תראה ירידה של לפחות 15-20% בביצועים

בMIRILLIS ACTION למשל , וDXTORY זה רק תוכנה להקלטה שמכילה מלא קודקים שונים אז אי אפשר לדבר עליה בלי לציין את הקודק וההגדרות. אני הייתי מקליט עם DXTORY CODEC UNCOMPRESSED וזה נותן איבוד FPS אפסי.

סבבה נכון שבקונסולות הישנות אנשים שיחקו על 30FPS אבל אם אתה רוצה להתמודד מול שחקנים נורמלים במולטיפלייר של PC....

פורסם
לא רציתי להביע דעה אבל אני לא מסכים איתך בנושא הזה ...

אתה לא תשחק פחות טוב באחוזים בודדים זה הרבה יותר מזה ...

הבעיה היא הנפילות הפתאומיות מתחת ל 30 שממש פוגעות ביכולת לשחק ולא פעם ולא פעמיים אתה יוצא מהמשחק רק בגלל זה ...

אם לי היה פחות מ 40 FPS הייתי ממזמן קונה כרטיס מסך חדש ... אבל זאת רק דעתי ;]

תהייה, אתה אומר שלא תשחק מתחת ל40FPS, אבל כמה הכרטיס שלך בפועל מציג? אני בספק אם הכרטיס שלך מצליח להציג 60FPS באופן קבוע. (אלא אם כן כבר החלפת את הHD6750 ולא עדכנת).

ושוב אני אחזור יש אנשים שלא מסוגלים להרשות לעצמם להוציא הוצאה גדולה על כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחק על 60FPS.

הוא טען שאנשים כאלה הם שחקנים גרועים, אני פשוט חולק על קביעתו.

אני שיחקתי את המשחק על שני מחשבים, אחד זה הנוכחי עם המפרט בפרופיל והשני זה הישן עם Q9550+HD6970 וברור שהמחשב השני הציג הרבה פחות FPS וזה היה מורגש, אבל המשחק עדיין היה שחיק מספיק כדי שאני אמצא את האויב שלי וארה לפני שהוא יירה בי.

פורסם

אני לא מהקטנוניים האלה שדורשים שלמות,כל עוד המשחק עובד אצלי בצורה חלקה ושמספקת אותי בכדי לשחק באופן רציף אני נהנה

וחוץ מזה זה בBF3 לא הצלחתי לשחק נורמלי אז עזבתי בכלל את המסחק עד שהצלחתי לשדרג לוח -אם ומעבד

אם אתה יכול להרשות לעצמך על דרופ של FPS שלא מצא חן בעיינך קנייה של כ.מסך אז שיהיה לך לבריאות אבל קח בחשבון שלא כולם יכולים

פורסם

חזק!!

פורסם

מטורף!!

לא ידעתי שזה אפשרי :P

פורסם
כן, נגיד One enemy tank in the A.O , זה אומר שיש טנק אויב באזור הפעולה, A.O = Area of Operation

לא מצאתי שום פירוש ל-E.K.I.A ואני מניח שזו בדיחה.

זה מצחיק שהוא אומר שהוא מיחידת:

ינקיי

אוסקר

לימה

אוסקר

שזה בעצם YOLO :P

E.K.I.A - enemy killed in action

פורסם
מטורף!!

לא ידעתי שזה אפשרי :P

דבר ידוע עשיתי את זה מס' פעמים עם חברים

פורסם

החלקים שעפים באוויר יכולים גם להרוג אותך אם הם נוחתים עלייך :rolleyes:

פורסם

עוד מישהו מרגיש מוזר עם ה FOV מאז העדכון האחרון? נראה ש 90 (ברירת המחדל עבורי) הפך להיות צר יותר (יותר מזכיר FOV של 60-70) ו 100-105 הם האידיאל החדש, לפחות ברזולוציות שהן ביחס של 16:10.

פורסם

איך אחד המשתמשים רשם שם בתגובות?

"סבתא שלי יכולה לעשות ביקורת יותר טובה מזאת"

המשחק מעולה , אני נהנה מכל רגע, הבאגים כבר לא כאלו מציקים והגרפיקה מעולה, בלי לראות את המשחק הילדותי של COD אני

טוען ש-BF4 מוצלח יותר בכל הפרמטרים, לא פלא שרוב "הקהילה הגאה" של COD ברחה ממנו.

פורסם

"בPS3 נתקע כמה פעמים..." :alcoholic1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים