עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

חלאס לדבר שטויות,

30-40FPS במשחק FPS זה זוועה ורק שחקנים גרועים יכולים לסבול את זה, ומה הקשר זה מכובד לקבל את זה כשאתה מקליט ? בכל השיטות הקלטה הטובות אין איבוד של מעבר ל5% אז איך 30-40FPS אמור להיות "מכובד מאוד" ?

• תגובות 3k
  • צפיות 931.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער להגיד לך את זה, אבל אתה זה שמדבר שטויות.

30-40 FPS זה שחיק ביותר. נכון ש- 60 ומעלה זה הרבה יותר טוב וחלק, אבל אפשר לשחק בכיף גם על 30. ואני מדבר מנסיון (ולעזעזל, תראה את הקונסולות, לפחות הדור האחרון ולא החדש - כמעט כל המשחקים שם מוגבלים ל-30 FPS ויורדים אפילו מתחת במקרים מסויימים ואני לא רואה אף אחד שמתלונן)

ובאיזה תוכנה חוץ מ shadow play ראית איבוד של פחות מ- 5% מהביצועים במשחק? כל התוכנות הקלטה חותכות לך את הפריימים יפה מאוד כשמהתוכנות שיצא לי לנסות FRAPS הכי כבדה, ו- DXTORY הכי קלילה. אבל כמה ש- DXTORY קלילה על המערכת, אתה עדיין תראה ירידה של לפחות 15-20% בביצועים

פורסם

אם אתה מדברים על

Synchronize Vidoe FPS

המלצה שלי תבטלו את זה ... זה מוריד את ה FPS של המשחק לFPS של ההקלטה ... מאד גרוע ! לפחות בשבילי ... אני מקליט על 30 ומקבל במשחק בין 50-60 FPS

אגב ההבדל איכות שלי בהקלטה של 1080 ל 720 הוא עצום ... 720 ממש רואים גרוע ! אולי זה בגלל שהרזולוציה הטבעית שלי היא 1920X1200 ...

שוב נשמח למדריך לעניין :)

פורסם

אני עכשיו עורך את הסירטון שעשיתי(מוציא את רגעי הנוביות הקשים שלי) להדגמה ויעלה ליו טיוב ויפרסם פה

ויכין טיוטה של המדריך לתוכנה וישלח לאחד המנהלים

פורסם

אגב ההבדל איכות שלי בהקלטה של 1080 ל 720 הוא עצום ... 720 ממש רואים גרוע ! אולי זה בגלל שהרזולוציה הטבעית שלי היא 1920X1200 ...

אם אני לא טועה DXTORY מותחת את התמונה כדי להתאים אותה לרזולוציה הסופית ולא משאירה שוליים שחורים.

אם תשחק על 1080P ותקליט ל- 720P התמונה תיהיה באיכות יותר טובה, אבל עדיין קצת ירודה לעומת הקלטה ב- 1080P.

אפשרות נוספת להקליט ל- 1280x800 ואז בעריכה להקטין עוד קצת את התמונה ולהשאיר שוליים שחורים / לחתוך את השוליים בצדדים

אם אתה באמת רוצה איכות תשחק ישר על 720P :P

פורסם

השיקול פה הוא ענק ... ההבדל בין גודל הסירטון בין האיכויות הוא משמעותי .. יש לי כונן 44 גיגה פנוי מהירות כתיבה 94mb\s וסירטון של משחק מלא ( יותר מ 15 דקות ) ממש תופס הרבה :| וגם להקליט עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע מבאס !

אבל יש לי הצעה אחרי שכולנו נסתדר בקשר להקלטות ניכנס ביחד לטימספיק ולשרת ונעשה מלא שטויות ... צריך לעשות איזה סירטון של הקהילה D:" ( השאלה מי יערוך ! )

פורסם

אין לי בעיה להקליט ולערוך, יש לי כונן של טרה שרק מחכה להתמלא :)

הבעיה זה לארגן פה משחק, בכמה פעמים שראיתי שניסו לארגן משהו שום דבר בסוף לא יצא לפועל

צריך רק לשחק קצת עם ההגדרות של DXTORY לראות איך הוא מתפקד לי במשחק, לא יצא לי עדיין לנסות איתו ב-BF...

פורסם

יש מספר אנשים שכל משחק שלי איתם זה כיאלו נכנסתה לבית משוגעים מבחינת שטויות במשחק

אפשר להקליט גם מה שהולך תוך כדי במשחק בכלל יהיה מצחיק

פורסם

אני משתמש במיריליס אקשיין עם intel quick sync

קובץ של 10דקות של 1080p על 60 פריימים לשנייה שוקל פחות משתי גיגה

פורסם
חלאס לדבר שטויות,

30-40FPS במשחק FPS זה זוועה ורק שחקנים גרועים יכולים לסבול את זה, ומה הקשר זה מכובד לקבל את זה כשאתה מקליט ? בכל השיטות הקלטה הטובות אין איבוד של מעבר ל5% אז איך 30-40FPS אמור להיות "מכובד מאוד" ?

אתה רציני בתגובה הזאת?

"זוועה ורק שחקנים גרועים יכולים לסבול את זה"?

מה זה קשור אני לא יודע.

וכן, 30-40 fps זה מצוין!! לא מכובד!

פורסם

עם על הכבוד יש הבדל בין 30-40 פריימים לשני לבין 60 פרייממם לשנייה

ויותר מזה יש הבדל גם בין 60 ל 100

במראה פחות אבל

ביכולות דיוק יש הבדל עצום

פורסם

כמובן שיש הבדל בין 30 ל- 60, אבל להגיד שזה לא שחיק בעליל ב- 30 FPS זה טעות חמורה ביותר. ועוד להגיד שרק שחקנים גרועים משחקים ככה?!

פורסם

אם מישהו מצליח לשחק עם 30FPS כנראה שהוא מאוד מאוד טוב כי השליטה דיי חרא עם FPS כזה.

זה ידוע שברגע שמפעילים תוכנות כאלה ברקע אפשר להגיע לאיבוד ביצועים של 20-50% (FRAPS יכול להוריד 50% בקלות). עם משחק כמו BF4 הדרך היחידה לצלם כמו שצריך היא עם FX8000 (בין המשחקים הבודדים שמנצלים את המעבדים האלה כמו שצריך) או CORE I7 משושה, כל מעבד אחר מגיע לניצול מלא והפעלה של הקלטה ברגע תהרוג את הביצועים. פיתרון אחר הוא כרטיס יעודי אבל הדברים האלה מאוד יקרים (הכרטיסים של AVERMEDIA שכוללים יחידת עיבוד משלם ומאפשרים להוריד את הפגיעה בביצועים לרמה אפסית).

פורסם

אני לא אמרתי שאין הבדל, ואני חושב שחד משמעית יש הבדל!

אבל אמרתי ש30-40 fps בהחלט מצוין להקלטה ולצורך העניין גם בהחלט ניתן למשחק.

פורסם
חלאס לדבר שטויות,

או אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם ולהתפנק בכרטיס שמסוגל להחזיק 60FPS בBF4 ;)

בלי קשר, התגובה הזאתי הייתה בורות נטו.

ברור שיהיה הבדל בין 60FPS לבין 30FPS, אבל ב30FPS המשחק עדיין שחיק.

אתה מתאר סיטואציה קטסטרופלית שבה אתה לא יכול לשחק את המשחק, אבל זאת קטנוניות כי ב 30FPS סביר להניח שאתה תשחק אולי פחות טוב באחוזים בודדים.

קח למשל דוגמה ממה שהיה לי היום, נסעתי לבית אחותי ושיחקתי במחשב שלה והמחשב נתן לי 20FPS. אחרי ניקוי מחשב והתקנת דרייברים הופ הFPS עלה ל35 ואני משחק הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים