פורסם 2014 בינואר 1611 שנים ממה שהספקתי להבין, ניראה לי שזאת משימה לעידן.הבנאדם חזק בתחום הזה. תודה, אמנם אני אוהב את המשחק אך אני לא שחקן כל כך מוצלח אני מודה, אולי זה כי אני לא מספיק חורש. מה שהבחור עשה עם הכבל דורש המון המון שעות משחק ותירגולים, אני לא אתפלא אם הטייס שפיצץ הוא חבר שנרתם למשימה.
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים דווקא את השימוש באלפא בראבו צ׳ארלי, אקו וכו׳ אני מכיר ומבין (בעיקר מתחום התעופה, שהושפע מהצבא.) כדי לא להתבלבל בין אותיות.אני מכיר את הסלנג של האמריקאיםWhat's your 20 = מה מיקומך?I got your 6 = אני מחפה עליך בשעה שש, מאחורAO = Area of Operationוכד'...אבל one e.k.i.a in the a.o זה המצאה שלו. נערך 2014 בינואר 1611 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים כן, נגיד One enemy tank in the A.O , זה אומר שיש טנק אויב באזור הפעולה, A.O = Area of Operation לא מצאתי שום פירוש ל-E.K.I.A ואני מניח שזו בדיחה. זה מצחיק שהוא אומר שהוא מיחידת: ינקיי אוסקר לימה אוסקר שזה בעצם YOLO נערך 2014 בינואר 1611 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים לא יודע מה אתכם, אבל אצלי הקליינט ממשיך לקרוס (Stopped Working הידוע לשמצה), רק שהפעם נראה שהטריגר היה מהשרת בו שיחקתי. מיד לאחר הקריסה נכנסתי לרפרש את הסטטוס של השרת ונראה שכמות השחקנים שהיתה בו פחתה בכמחצית. נערך 2014 בינואר 1611 שנים על-ידי ALÞHA
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים אצלי המצב ממש סבבה מבחינת קריסות , רק שלוקח לי 1000 נסיונות להתחבר לשרת (ויש שרתים שבלי סיבה פשוט לא נותנים לי להתחבר אליהם לפעמים, למרות שיש שם מלא שחקנים...)אתמול היה פאצ' לשרתים אז יש מצב שבגלל זה קרס לך
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים טוב אז השגתי HD ישן של 80GB להקלטותיש איזשהו פרופיל מומלץ לDXTORY להקליט BF4? נערך 2014 בינואר 1711 שנים על-ידי CyberBot
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים דפדף אחורה בדפים העלתי סרטון הסבר מעולה, אני לא יודע כמה זה טוב להקליט על קשיח ישן מבחינת מהירות שתשפיע על הביצועים במשחק.בכל אופן יש גם הסבר על זה באותו סרטון, הוא מסביר שם איך לבצע באנצ' לבדיקת המערכת.
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים הקשיח משפיע המון על הביצועים בתוכנה הזאת. לדעתי זו התוכנה הכי טובה להקלטה, החיסרון שלה שהיא לא דוחסת את הסרטון בזמן ההקלטה ולכן נידרש נפח גדול בכונן.וכמו שציינתי שרצוי להקליט על כונן איכותי, כמובן שרצוי ssd, ואנחנו כבר יודעים שנפח במקרה הזה עולה הרבה כסף.
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים 50 MB\S זה לא ממש מספיק. הכונן הישן שלי היה גם באזור ה- 50 ושם לא הצלחתי לעלות מ- 720Pאבל גם אם אתה תסתפק ב- 720, מה שבאמת יפריע לך שנפח הכונן מאוד קטן. אתה מהר מאוד תגיע לנפח המקסימלי שלו
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים אחרי שעבדתי לפי הסרטון עשיתי משחק של 6 דק' ואני חייב להגידהבדל עצום בין הDXTORY לFRAPS זה ממש להיות עם ולהרגיש בליאפשר ממש לשכוח שהתוכנה מקליטה את המשחקהנפח ברור לדוגמא ה6 דק' האלו יצא לי 4.61GB זה לא כזה קריטי לי 1080 עכשיו ההגדרות על 720 ואני מאוד מרוצה זה לא פוגע לי בביצועים של המשחק בכללregardlessשמתי את הפקודה של הFPS במשחק והוא מראה לפעמים 40~30 ואני לא רואה שום תקיעות זה אמין החרא הזה? לא כ"כ קריטי רק רוצה להבין
פורסם 2014 בינואר 1711 שנים שמתי את הפקודה של הFPS במשחק והוא מראה לפעמים 40~30 ואני לא רואה שום תקיעות זה אמין החרא הזה? לא כ"כ קריטי רק רוצה להביןמי אמר לך שאתה אמור ליראות "תקיעות" בFPS כזה?זה בהחלט אמין, ולהקליט ולקבל 30-40 FPS זה מכובד מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.