עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

לא מכיר אותה, אבל נראה שהיא אמורה לשלב אותם...

אני בכל זאת אמליץ לך לעבוד עם תוכנת עריכת וידאו פרופר. מינימום עם ווינדוס מובי מייקר (תצטרך לחלץ את ערוצי הקול מהוידאו ולהוסיף אותם בנפרד לתוכנה, כמה שזכור לי היא לא יודעת לעבוד עם מספר ערוצי קול)

אם בכל זאת אתה רוצה לעבוד איתה והיא לא יודעת לעבוד עם מספר ערוצי קול, תעשה את הדבר הבא כדי להקליט לערוץ אחד:

תתקין את Virtual Audio Cable (שים לב, גרסת הטריאל משמיעה "demo" או משהו כזה כל כמה שניות)

תגדיר כבל output אחד - line 1

תריץ שני repeaters - אחד מוגדר להעביר את המיקרופון אל line 1, השני מוגדר להעביר את סטריאו מיקס אל line 1

ב- dxtory תגדיר רק ערוץ קול אחד שמקליט את line 1

** תתיחס אל line 1 כ- stereo mix אצלי, הרצתי רפיטרים מוגדרים מראש ולא היה לי כוח להתעסק בהגדרות שלהם רק לתמונה

7rtqdIl.png

• תגובות 3k
  • צפיות 932.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סירטון של 7 דקות 9גיגה !

פורסם

לא, סרטון של 9 דקות 7 גיגה (-:

פורסם

חח אתה מתבלבל ... אני מתכוון אצלי ! עשיתי ניסיון ... 7 דקות זה 9 גיגה :\

אבל כמובן שאצלי אין טעם לנסות להקליט עם ה 6870 שסוחב על LOW

:D

אגב מי ירים את הכפפה ויעשה מדריך מסודר להקלטה של משחקים כולל עריכה ... נראה לי זה יפתח את השוק של הסירטונים בארץ ;]

פורסם

ה-

6870 לא אמור להשפיע יותר מידי. העומס ברובו נופל על המעבד והכונן הקשיח. הקלטתי מעולה בעבר עם ה- 6850 הישן שלי, E5400 וכונן קשיח ישן רצח. גמגם להקליט על 1080P, אבל הקליט יופי על 720P

אגב מי ירים את הכפפה ויעשה מדריך מסודר להקלטה של משחקים כולל עריכה ... נראה לי זה יפתח את השוק של הסירטונים בארץ ;]

כשיהיה לי זמן אני אשתדל לעשות משהו. אולי בסוף השבוע

פורסם

אפשר גם לרשום ולהוסיף נקודות כמו בסרטון שהעלתי, למשל בדקה 3:20 הוא מראה איך לבצע באנצ' למערכת כדי לבדוק כמה היא מהירה לשמירה של הסרטון על הקשיח.

פורסם

אגב ... יצא עידכון למשחק !

אני אפרסם פה לכל העצלנים

Jan 13 PC Game Update Notes

-Various fixes for improving general stability

-Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions

-Additional fix for the “sound loop” deadlock when running High/Ultra graphics settings

-Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date

-Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done

-Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated

-Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1

-Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before

-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)

-Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members

-Fixed a bug where a M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera

-Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons.

-Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile.

-Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier

-Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch

-Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs

-Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam

-Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker

נערך על-ידי guylederer0

פורסם

-Fixed a bug where a M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera

זוכר את המציק הזה אבל מזמן זה לא קרה לי.

Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving

זה באג מפגר, הגיע הזמן שיתקנו אותו.

פורסם

זה תמיד קורה בטנק הימני התחתון בקבוצה ה"שמאלית" בשנגחאי ובאחד הטנקים במפה החשוכה BRAKEDOWN או משהו כזה ...

אני זוכר שרשמת שאתה עושה F2 ומסובב את זה וחוזר למושב נהג, הייתי עושה את זה גם ותמיד היו גונבים לי את הטנק :D, אבל גיליתי בסוף שהיה אפשר פשוט ללחוץ שיראו מגוף שלישי את הרכב ושוב מראשון וזה היה מסתדר.

פורסם

נהדר, אחרי שיכולתי לשחק בכיף העדכון הזה החזיר לי את הדיליי בין המשחק למקלדת.

אני שוקל לבקש החזר על המשחק.

פורסם
אני שוקל לבקש החזר על המשחק.

:biggringift::D

קח מספר ותצטרך לתור של מליוני השחקנים שחולמים לקבל החזר על BF4

פורסם

לא יודע מה איתכם אני נהנה מהמשחק למרות כל הבאגים, צריך לקחת את הבעסה בסבבה ולהנות.:party0007:

פורסם
ניסיתי האמת ב-MPC ושם שומעים רק ערוץ אחד, לאחר מכן לחצץי לע הקובץ וחילצתי את קבצי הקול, שם באמת היו שניים.

השאלה אם כשאני ממיר את הקובץ ומעלה אותו ליוטיוב הוא יעלה עם שתי הדגימות של הקול?

בmpc יש לך אפשרות לבחור פס קול , אם זה לא מאופשר , אז אתה יכול לאפשר את זה בהגדרות.

תוכנה מצויינת לעריכה היא סוני וגאס.

פורסם

האמת שפשפשתי קצת בתוכנה אך לא ממש מצאתי, אחפש שוב, תודה בכל אופן.

פורסם
:biggringift::D

קח מספר ותצטרך לתור של מליוני השחקנים שחולמים לקבל החזר על BF4

+1

אתה די חי בסרט אם אתה חושב שתקבל החזר על המשחק.

מילא לא היו נותנים לך את המשחק ואתה מבקש החזר כי לא קיבלת מוצר, פה כן קיבלת מוצר. שבור או לא שבור, קיבלת אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים