עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מומלץ גם לסמן V על synchronize video fps, התמונה רצה חלק יותר.

ועדיף ב scaling, לשנות גודל ל 1280/720 (תאמינו לי שזה מספיק טוב).

• תגובות 3k
  • צפיות 932.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

sync video fps קצת מעצבן כי אתה לא יכול לשחק למשל עם 120 FPS ולהקליט על 30 (ואין טעם להקליט על יותר מ30)

available buffer תמיד עוזר

surface lock ו multi gpu fix אמור לעזור לidanmal בגלל שיש לו CFX

פורסם

פתאום להיות בעלים של כרטיס NVIDIA מרגיש יותר טוב xD

פורסם

את שניהם צריך להתקין בנפרד לתוכנה.

מאיפה אני מתקין אותם ואיך?

פתאום להיות בעלים של כרטיס NVIDIA מרגיש יותר טוב xD

שלא ישמעו אותך רוב הFanboys של NVIDIA כי לא נראה לי שהם הרגישו אי פעם פחות טוב.

תודה לכל העוזרים, אנסה מאוחר יותר כשאהיה בבית.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

למען האמת, shadowplay זו כנראה הפונקציה השבורה ביותר ש-NVIDIA אי פעם שיחררו.

הדבר הזה עובד רק כשבא לו (=אף פעם) בדרך כלל אחרי ריסט זה עובד, ובהפעלה הבאה של משחק יש לי סימן אדום על ההקלטה ואי אפשר להקליט כלום.

מבאס ביותר.

מסתבר שזו בעיה ידועה.

פורסם

זה בטא, אני מעריך שעד הגרסה הסופית זה יהיה יותר טוב מהמצב ששיחררו בו את BF4..

פורסם

אם אתה רוצה איכות טובה ומינימום פגיעה בביצועים ובHIT REGISTRATION - או DXTORY עם הקודק המקורי שלו, UNCOMPRESSED, או MIRILLIS ACTION.

דחיסה טובה מן הסתם לא תתבצע בזמן אמת , אם אתה רוצה שיראו משהו ביוטוב אתה חייב להעלות ב1080 (לא משנה איך תדחוס זה יהרס לגמרי ב720, גם אם צילמת ב800X600 אתה צריך לרנדר לFULL HD לפחות שיראה נורמלי).

אפשר לדחוס עם HANDBRAKE אם אתה מחפש משהו חינמי עם ביצועים טובים.

פורסם

אוקי הורדתי אתמול dxtory ועבדתי לפי המדריך המצולם הזה(המבטא של הבחור מצחיק):

לפי בדיקה ה-

lagarith נתן תוצאות טובות יותר ללא פגיעה בביצועים.

שתי שאלות:

1. הגיוני שסרטון של 9 דקות יצא 7.6 גיגה, מה אני עושה אחרי זה כשאני רוצה להעלות אותו ליוטיוב, צריך שוב להמיר ולהקטין, אם כן מה מומלץ?

2. לא מצליח לגרום לכך שגם ישמעו בהקלטה את הסאונד של המשחק וגם אותי מדבר, זה או זה או זה, יש פתרון?

נערך על-ידי idanmal

פורסם

1. הגיוני, זה הרי uncompressed... אתה צריך להמיר את זה לקובץ שיוטיוב יקבל. עם ה- x264 נראה לי אפשר ישר להעלות אותו, אבל גם ככה הוידאו צריך לעבור עריכה אז לא חבל לדחוס פעמיים?

2. תעבור ללשונית של הסאונד, תלחץ על ה- + להוסיף עוד ערוץ. תעבור לערוץ הראשון ותבחר בסטריאו מיקס או מה שזה לא יהיה אצלך שמקליט את המשחק. אחרי זה תעבור לערוץ השני ותבחר במיקרופון. תוודא שבשני הערוצים מסומן ה- record sound

התוכנה מקליטה לכמה ערוצים ככה שתוכל אחרי זה בעריכה לשנות את הווליום של כל ערוץ בנפרד אחד מהשני.

oBJIt1X.png

פורסם

משום מה לא עובד לי, או שאני שומע את המיקרופון או את הסאונד של המשחק אבל לא את שנייהם יחד.

אני חושב שהבעיה אולי טמונה בכך שאני משתמש במיקרופון של מצלמת רשת שמתחברת דרך USB.

פורסם

לא אמור לשנות. אבל אם אתה צופה בווידאו אחר כל במדיה פלייר יכול ליהיות שהוא משמיע רק ערוץ אחד. תנסה עם vlc לדוגמה שנותן לך בחירה אם יש כמה ערוצים

בגדול גם תנסה לפתוח בתוכנה עריכה כמו סוני וגאס ותראה אם שני ערוצי הקול נמצאים שם

פורסם

ניסיתי האמת ב-MPC ושם שומעים רק ערוץ אחד, לאחר מכן לחצץי לע הקובץ וחילצתי את קבצי הקול, שם באמת היו שניים.

השאלה אם כשאני ממיר את הקובץ ומעלה אותו ליוטיוב הוא יעלה עם שתי הדגימות של הקול?

פורסם

תלוי בתוכנית עריכה ובהגדרות רינדור. נראה לי בדרך כלל יהיה מוגד לשלב את כל הערוצים לערוץ אחד.

יותר מאוחר כשאני אגיע הביתה אני אעלה כמה תמונות של ההגדרות רינדור שלי

פורסם

תוכנה מעולה שהשתמשתי בה פעם שעברה: Xillisoft Video Converter

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים