עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי זה קרה לי בכל השרתים, אבל כן יש זמנים שבהם אני מקבל פינגים תקינים.

אני לא שולל בעיה באינטרנט אצלי, פעם אחרונה שבדקתי הוט(נט) זה דרעק, אני אנסה להתקשר אליהם נראה אם נצליח לקבל הסברים או אם יהיה איזה טיפול בבעיה

• תגובות 3k
  • צפיות 932.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול בכלל לראות פינג עם הוטנט ? הבנתי שאצלם אי אפשר לראות פינגים בבאטלפילד לפחות

פורסם

כמובן שיכול. היה מתישהו שזכור לי כמה שעות שבהן לא הופיעו פינגים, אבל מעבר לזה הכל מוצג תקין

פורסם

אני בהוטנט ואין בעיית פינג, אני מאוד מרוצה ומקבל לגרמניה בין 60-80 תלויי בשרת, הפינג כן מוצג בבאטלוג.

פורסם

זה נכון שסין חסמה את המשחק בגלל פוגענות? :eek2:

פורסם

^ כל אחד והבעיות שלו..

פורסם

אם זה נכון אז אני מרחם על אלה ששילמו על המשחק כדי לגלות שהמדינה חסמה להם את המשחק.

מעניין כמה סינים רכשו את המשחק.

פורסם

זה נראה לי או שהאירוע דאבל XP דפוק משהו? אני בטוח שאני מקבל הרבה יותר מכפול 2 XP... תוך 3 משחקים יחסית קצרים ושהלכו לי די על הפנים עליתי 2 רמות (19 ל- 21 ככה שהייתי צריך יחסית הרבה XP בשביל לעלות אפילו רמה אחת)

פורסם

ואתה מתלונן כי...?

פורסם
  • מחבר

תכלס, זה עושה רק טוב, גם פותח לך BATTLEPACKS.

אגב אתה יכול לקבל בהחלט יותר מהבונוס XP שנותנים, אם אתה עושה שימוש ב XP משלך- 50% לדוגמא.

נערך על-ידי --Shadow--

פורסם

כשהיה DOUBLE XP לכולם , היה לי בדיוק בוסט 200% בנוסף, שיחקתי שעה בשרת 3500 כרטיסים בPARACEL STORM עם הסירת קרב כל הסיבוב , התקדמתי מרמה 60 ל70 באותו הסיבוב וקרס השרת לפני הסוף.... :rolleyes: הדבר היחיד שנשאר זה שנגמר לי הבוסט 200% .

פורסם

^ איזה מבאס...

אני פשוט רגיל למשחקים שבהם יש matchmaking שעובד על פי xp בעיקר, שם אם אתה שחקן חדש ומשתמש בבוסטים אתה רק מפסיד מזה.

אבל כאן באמת אין לי מה להתלונן, זה לא משפיע על כלום ורק פותח לי ציוד נוסף

פורסם

בבאטלפילד אם כבר יש מערכת ששמה את כל הדרגים הגבוהים בקבוצה אחת וכל הנמוכים בשנייה :biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים