עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני בכלל לא נכנס לדיון הזה של מי היה השחקן ועד כמה הוא היה טוב או לא... מה שרציתי להגיד בכל זה שיש הבדל בINPUT LAG בין מקלדת חוטית לאלחוטית.

שנים (והכוונה לשנים רבות) שאני משחק עם מקלדת אלחוטית ועכשיו שעברתי לחוטית, ההבדל מורגש.

מורגש ההבדל בNKRO של המקלדת החוטית ובANTI GHOSTING.

לגבי עכבר, יכול מאוד להיות שבעכבר אלחוטי איכותי שנועד לגיימינג כדוגמת הממבה ודומיו אז באמת שאין חשיבות להימצאות הכבל אבל מבחינת נוחות, אם הכבל של העכבר ארוך מספיק והוא לא מפריע לתזוזת העכבר אז בכלל לא מרגישים אותו- מה שכן, לשימושים יומיומיים של גלישה, סרטים וכו' לא הייתי מוותר על עכבר אלחוטי.

זהו... סיימתי לחפור לכם על זה (כולה רציתי להשוויץ במקלדת שלי :biglaugh: )

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו יותר מחודשיים אחרי יציאת המשחק, יש פה מישהו שעוד חושב שיגיע היום שהמשחק יעבוד כמו שצריך?

פורסם

אצלי הוא תכלס עובד כמו שצריך.

הבעיה היא לפעמים בהתחברות לשרתים או סנכרון לCLOUD.

פורסם

אלה הבאגים שהכי מפריעים לי כרגע:

1. סופר פגיעות שמורידות 75+ חיים ומזיזות את כל המסך, קורה עם כל הנשקים (הרגתי מישהו עם אקדח ב 2 פגיעות לגוף).

2. רישום פגיעות מזעזע, "הצלחתי" לפגוע במישהו 10 פעמים בלי להרוג אותו ובלי שיהיה משהו שיעלה לו את החיים.

3. בחלק מהנשקים אפשר לעמוד מטר ממישהו לחורר אותו וזה לא ירשום פגיעות בכלל (במיוחד עם LMG).

4. בעיות בסאונד (לא שומעים יריות או צעדים מידי פעם).

5. לפעמים ה AR מפוצצים במקום לירות כדורים, קיים בערך מאז שהמשחק יצא. נראה לי שזה רק באג בתצוגה.

6. XP לא נשמר כמו שצריך.

פורסם

הכי דפוק זה הHIT REG של הטנקים ... אתה רואה בעיניים את הפגז נוחת 20-30 מטר ממך אבל מקבל נזק. :D

וזה גם פועל בכיוון ההפוך - אני רואה שהפגז שלי 50 מטר מהטנק שיריתי עליו וזה עדיין פוגע בו.

פורסם

חחח, לא יצא לי לנסות טנק בזמן האחרון, גם כשאני נכנס לאחד אני לא נוהג. בהתחלה היה הפוך, אם זה לא היה פגיעה ישירה זה לא היה רושם פגיעה בכלל גם לכלי רכב וגם ל RPG וכו'.

פורסם

אחרי שהצלחתי להתגבר עם שגיאת ה- DX, עכשיו הדבר העיקרי שמפריע לי שיש לי כל הזמן קפיצות פינגים.

אני מתחבר לשרת עם פינג של 70-80, וכל כמה שניות יש לי קפיצות אל 180-200. בלתי אפשרי לשחק ככה במיוחד בשרתים שיש להם auto kick על פינג גבוה

מעבר לזה אני עדיין רואה מקרים של סוג של one hit kill, או כדורים שמורידים יותר מידי חיים.

עדיין קיים הבאג שאמרו שתיקנו שאנשים נשארים עם 1 חיים למרות שהיו צריכים למות

סנייפרים עדיין מציקים ושוטגאנים OP :P

פורסם
אני בטוח שהיה לך גם 35%+ דיוק כמעט בכל סיבוב תוך כדי משחק סופר אגרסיבי .

אני לא משחק סופר אגרסיבי, זה לא הסגנון שלי. אז כן, הדיוק שלי בכל הרובים הוא לא מרקיע שמים.

אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שעם הרובה הזה, בBF3, היו לא מעט אנשים שיש להם דיוק לא קטן עם הרובה הזה.

בתכלס זה הרובה הכי נאנס שיש בBF3. זמן טעינה הכי נמוך, דיוק גבוה ורתע אפסי.

מה שכן, אני מסכים שמקלדות חוטיות הרבה יותר טובות במשחקים האלה. המקלדת האלחוטית שלי היא אפס גמור לעומת החוטית.

אם כי, בגלל שיש הרבה קפיצות של הפינגים באמצע המשחק, הרבה פעמים קורה שאני יכול ללחוץ כמה מהר שאני רוצה המשחק עדיין מקבל את זה בדיליי ככה שאני נדפק מהפינגים.

אחרי שהצלחתי להתגבר עם שגיאת ה- DX, עכשיו הדבר העיקרי שמפריע לי שיש לי כל הזמן קפיצות פינגים.

אני מתחבר לשרת עם פינג של 70-80, וכל כמה שניות יש לי קפיצות אל 180-200. בלתי אפשרי לשחק ככה במיוחד בשרתים שיש להם auto kick על פינג גבוה

מעבר לזה אני עדיין רואה מקרים של סוג של one hit kill, או כדורים שמורידים יותר מידי חיים.

עדיין קיים הבאג שאמרו שתיקנו שאנשים נשארים עם 1 חיים למרות שהיו צריכים למות

סנייפרים עדיין מציקים ושוטגאנים OP :P

כל כך כל כך כל כך מסכים איתך -_-

קרה לי הרבה פעמים, הרבה יותר מדי, שאני נכנס לשרת עם 80-75 פינג ואז כשאני בשיא בשיא באנג "הפינג שלך גבוה מדי".

השפל הכי מתסכל היה בשרת TDM שהצלחתי לעשות רצף של 35-2 ודקה או שתיים לפני שהמשחק נגמר קיבלתי באן על הפינג ולא קיבלתי battle report. פשוט......ז*ן.

זה פשוט מתסכל שEA מונעים מאיתנו לפתוח שרתים מקומיים. פשוט בזיון.

פורסם

מה זה קשור איזה רובה אם אני משווה את זה לשאר השחקנים עם M16A3 ? תסתכל על דיוק של שחקנים שאתה חושב שהם טובים בBF3 ותבין מה זה 35%+ בעקביות. ולהשוות בין 30 ל35 אחוז זה כמו להשוות בין 10 לבין 25, במספרים האלה כל אחוז זה שינוי ענק. להוציא 35% ולהיות KILLING MACHINE ועם KD טוב מצריך סקילים מצויינים וממש לא כל אחד מסוגל לזה גנטית, לא משנה כמה יתאמן.

פורסם

AMD אישרו שנכון לרגע זה לא ברור מתי יצא ה mantle patch (מדברים על במהלך החודש הקרוב, לא הייתי בונה על זה), הם אומרים ש EA עצרו את העבודה על mantle עד שהם יצליחו להביא את המשחק למצב תקין.

פורסם

גאי ואילן F , הבעיה היא 100% באינטרנט שלכם ולא במשחק .... תריצו פינג כלשהו לחו"ל עם -T בסוף (למשל ping google.com -t), תסתכלו אחרי 10 דקות שהיו לכם גם שם קפיצות בפינג ....

פורסם

ראשית, זה גיא.

שנית, לא אמרנו שזה המשחק אלא אמרנו שאלה השרתים.

אין לנו ברירה אלא לשחק בשרתים שהם ממוקמים באירופה אז יש לנו קפיצות פינגים.

יש שרתים שזה מתבטא פחות ויש שרתים שזה מתבטא יותר, אז מעצבן שלא נותנים לנו למקם שרתים באיזור שלנו.

פורסם

השאלה היא האם רק אתם (כשחקנים מישראל) סובלים מהקפיצות האלה או שכולם באותו רגע נתון חווה אותם?

אני יכול להעיד על עצמי שבשרתים שאני משחק שהפינג בהם נע בין 60-80, אני לא חווה קפיצות פתאומיות בפינג אלא אם מדובר בבעיה בשרת עצמו ואז כולם חווים אותה.

אם אתם משחקים בשרת ויש רק לכם קפיצות כאלה אז ייתכן שלא מדובר בבעיה בשרת אלא בחיבור שלכם.

פורסם

אמממ...אני יכול להתקשר לבזק לבדוק אם יש בעיות בחיבור אבל מה בדיוק להגיד להם מבלי שידחפו לי איזו חבילה מיותרת?

בסך הכל יש לי 30M עם ראוטר יציב שממש את כל המהירות...

בשרתים, כשאני מקבל פינגים גבוהים, אני רואה בודדים שיש להם פינגים גבוהים באותו הרגע ושחקנים נוטים להתלונן "LAGSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS" כאילו שזה יפתור משהו

פורסם

יש מצב שאתה משחק במספר שרתים קבועים שהם פשוט דפוקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים