עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

גם אני חושב כך וציינתי את זה בהתחלה..

• תגובות 3k
  • צפיות 932.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט... ההשתלבות של הדמויות בסביבה באופן כללי היא מעולה אבל במשחק היא נעשתה בצורה מוגזמת....

זו אחת הסיבות שהתחלתי להסתובב עם כוונות IRNV... ברוב המפות זה עוזר בגילוי אויבים

פורסם

מסכים , YMAC גורם לזה להשמע כאילו זה טוב אבל המשחק הזה מסתכם בירי בדוריטוס כתומים :D

וHC זה בדיחה, 99% סנייפרים והם הורגים אותך ביריה אחת לרגל ...

פורסם

סנייפרים זה בעיה בכללי ולא רק ב hc

נכנסתי אתמול לשחק קצת tdm ורוב השחקנים הם או סניפירים או סתם קאמפרים.. מציק רצח

פורסם

אתמול אני וחבר קלטנו באג מטורף שצץ, שיחקנו במפה אופריישן לוקר ויצאנו לשלג, פתאום אנחנו מגלים שהנקודת יציאה של הקבוצה היריבה היא ליד המנחת מסוקים וכל רגע הם מופיעים עלינו, השאט גאן שלי כמעט שפך קנה:D

פורסם
סנייפרים זה בעיה בכללי ולא רק ב hc

נכנסתי אתמול לשחק קצת tdm ורוב השחקנים הם או סניפירים או סתם קאמפרים.. מציק רצח

זו בהחלט בעיה רצינית... אם אתה משחק הרבה TDM, תחפש שרתים שהם NO SNIPER או SNIPER LIMIT - זו הדרך היחידה איכשהו להנות מTDM.

אתמול אני וחבר קלטנו באג מטורף שצץ, שיחקנו במפה אופריישן לוקר ויצאנו לשלג, פתאום אנחנו מגלים שהנקודת יציאה של הקבוצה היריבה היא ליד המנחת מסוקים וכל רגע הם מופיעים עלינו, השאט גאן שלי כמעט שפך קנה:D

לא באג, זה DICE... נקודות הSPAWN במשחק שבורות מהיום שהוא יצא.

בBF3 ניסו לתקן חלק מזה בכך שלשחקן חדש הייתה שנייה או משהו כזה שהוא היה בלתי פגיע או שמצאו דרך שהן יהיו יותר רנדומליות ולא קבועות אבל הם שכחו מזה לגמרי בBF4

פורסם
זו בהחלט בעיה רצינית... אם אתה משחק הרבה TDM, תחפש שרתים שהם NO SNIPER או SNIPER LIMIT - זו הדרך היחידה איכשהו להנות מTDM.

האמת זה למה התחלתי לשחק pistol only tdm, פחות רציני ולדעתי יותר מהנה. אבל צריך למצוא שרתים עם no nades אחרת זה הופך ליהיות ספאם-פסט של רימונים (ותלוי באדמין אם flashbang אסור או לא). ולפעמים יש גם את המתחכמים עם השורטי, אבל גם לזה מצאו פתרון מסוג שרתים pistol only, no nades, no shory ;)

פורסם

^לגבי זה שהיתה שניה שהשחקן בלתי פגיע, באמת זה חסר...זה מאוד מעצבן שאתה חוזר למקום ובדיוק יש מישהו מולך או איזה צלף ואתה מת בלי שבכלל היה לך סיכוי. קרה לי לא מעט.

פורסם

דווקא שיחקתי פעם באיזה שרת שאסרו על צלפים, על שוטגאנים ועל M320/RPG והשורטי נכלל בתוך השוטגאן... אם אני לא טועה, אתה גם מקבל עליו ניקוד של שוטגאן.

פורסם

טוב, קיבלתי מתנה לכבוד הכריסמס/סילבסטר :rolleye0018: מקלדת חדשה... התחדשתי במקלדת לוג'יטק G710+ (מכאנית, סוויצ'ים חומים) ואולי זה יישמע מוזר אבל חווית המשחק השתנתה לי לגמרי לכיוון החיובי :-)

לא ברור לי איך עד עכשיו שיחקתי עם מקלדת אלחוטית!

פורסם

אלחוטי = :puke:

גם אם קנית אלחוטי הכי יקר וטוב שיש ביום שתנסה להשתמש בציוד חוטי איכותי אתה תבין כמה כסף בזבזת וכמה חווית השימוש שלך נפגעת.

תתחדש ותהנה :)

פורסם

שטויות, מה הבעיה במקלדת\עכבר אלחוטיים ? אין INPUT LAG עם משמעות. בעוד שעכבר חוטי מפריע לתנועה. אצלי החיכוך בין כבל בד מחוספס של הDEATHADDER לבין הפד שהוא גם די מחוספס RAZER GOLIATHUS מורגש.

השחקן הכי טוב שאני מכיר, שהיה מוציא 35-40% דיוק בBF3 עם M16A3, פי 2 הריגות מהשחקן שהרג הכי הרבה אחריו, וKD 4+, פשוט שחקן הזוי, משחק עם SIDEWINDER אלחוטי.

פורסם

-

נערך על-ידי ABL

פורסם
שטויות, מה הבעיה במקלדת\עכבר אלחוטיים ? אין INPUT LAG עם משמעות. בעוד שעכבר חוטי מפריע לתנועה. אצלי החיכוך בין כבל בד מחוספס של הDEATHADDER לבין הפד שהוא גם די מחוספס RAZER GOLIATHUS מורגש.

השחקן הכי טוב שאני מכיר, שהיה מוציא 35-40% דיוק בBF3 עם M16A3, פי 2 הריגות מהשחקן שהרג הכי הרבה אחריו, וKD 4+, פשוט שחקן הזוי, משחק עם SIDEWINDER אלחוטי.

כולם היו פרואים עם הרובה הזה, זאת לא חוכמה.

פורסם
כולם היו פרואים עם הרובה הזה, זאת לא חוכמה.

אני בטוח שהיה לך גם 35%+ דיוק כמעט בכל סיבוב תוך כדי משחק סופר אגרסיבי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים