עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

• תגובות 3k
  • צפיות 930.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שזה לא חדש .זה סירטון מרוכז ..ממה שכבר הוצג מE3 . יש כרגע פה ושם חדשים..מתעדכן באופן יומי(פורסמו בדף הקודם) .

נקווה לראות בביטא מפה שונה.

פורסם

כן אני די מתרגש לראות את כל המפות ולהתחיל לפתוח את כל כלי הנשק הבאים, ממה שראיתי עד עכשיו הוחזרו הקיטים הישנים לפחות הצלף עם הערכה הידועה של C4 + Motion Tracker עגול.

BC2 נתן הרבה מחשבה

בנוסף כמו שאתה אומר האם הבטה תיתן לנו מפות אחרות? או האם היא בכלל מתנהלת במפה הנוכחית והאם נוכל להפיל בה את הבניין :)

פורסם

יש מצב גדול למפה אחרת בביטא. בוודאי שניתן להפיל את הבניין במפה הנוכחית .. וכך האיזור משתנה לסוער יותר.

פורסם

כן ראיתי את האלפה שהם עובדים עליה עכשיו הכול עוד לבד ולמאשים ולחלק מהמודלים אין עדיין טקסטורות, הוא משתמש בכלי נשק חדשים חוץ מה M40 שהוא משתמש בו בתור צלף

פורסם

במרבית הסירטונים יש שיא גרפיקה. אחרי קריסת הבניין ...המפה נראת בגוון לבן אפור בגלל האבק. אולי ישנו זאת ואולי לא.

פורסם

בקרון הם עוד לא מידלו את החלקים החיצוניים של הטקסטורות בכל הסרטונים הללו, הצבע הלבן הוא הצבע ברירת מחדל של התוכנת מידול, כמובן שהכול ישתנה בהמשך.

פורסם

מולטי חדש

פורסם
  • מחבר

פאקינג נראה פשוט מעולה.. ^

הכרזה על חבילת הפרימיום:

פורסם

איזה דביל יצאתי...

קניתי "דלוקס" כי חשבתי שרק שם יש את הCHINA RISING הזה, ועכשיו קלטתי שיש את זה גם ברגיל, ויש לי במילא גישה לבטא, אז סתם קניתי...

מישהו יודע מה לגבי הפרמיום ? זה יהיה זמין לקניה ישר ברגע שיושק המשחק אבל לא יתן כלום עד שלא תצא חבילת הרחבה בעצם ?

פורסם

זה פשוט בזיון, כל העניין הזה, שילמתי בזמנו 69.99 יורו על הBF DIGITAL DELUXE שזה בעצם לא נותן לי רבע ממה שהפרימיום נותן שהוא עולה 49.99$ באתר הרשמי, מה לעזעזל??? אני לא מבין מה העניין של EA לדפוק אותנו כל פעם מחדש...

http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy/premium-pc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים