עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

לא שיחקתי מהסופ"ש וכמה בעיות צצו... עדכנתי אתמול את המשחק ועדיין לא יצא לשחק. מקווה שבאמת הכל תקין.

אני גם לא אוהב את הצורה שאתה נופל ומת, כלומר עף אחורה כזה ובוהה בשמיים (נראה לי זה רק ב-HARDCORE).

בסוף עם כל הבעיות הם עוד ידחו את ההרחבה השניה.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדרך שבה מתים זה חלק ממה שהשתנה, זה מכוון, וזה מציק.

פורסם

לא רק בHC אתה מת ובוהה בשמיים... כל שרת שמבטל את הKILLCAM יוצא שאתה מת ומסתכל לשמיים.

פורסם

לא מבין למה לבטל את זה.

זה הכיף אחרי שהרגו אותך, אצלי לפחות 70% מהזמן מי שהרג אותי נהרג ואני עוד זוכה לראות את זה :smiley1:

משפט הזוי אבל תכלס...זה מה שזה.

פורסם
  • מחבר

כן מציק מאוד, מקווה שיחזירו את זה למה שהיה לפני.

זה דומה להריגה ש ADMIN מעביר אותך קבוצה ;)

פורסם

בHC זה מבוטל כדי לא להסגיר את המיקום של מי שהרג אותך... למי שמנהל את השרת יש אפשרות להחזיר את זה אבל רובם משאירים את זה כבוי (ב-HC ).

מצד אחד אני מבין את ההיגיון כי HC אמור להיות קשה יותר... מצד שני, די מרגיז לשחק ככה

פורסם

הפאצ' האחרון שבר לי את המשחק לגמרי.

פורסם

לא נכנסתי למשחק משהו כמו חודש שלם , אתמול נכנסתי (כמובן אחרי עדכונים ..) וזה נהיה גרוע.. נעלמו הטקסטורות והכל מהבהב נראה שבור לגמרי , אפילו בבטא לא ראיתי תופעות ברמה הזו , לעוד מישהו זה קרה או רק לי?

פורסם

כן זה קורה לכולם בSLI\CF, אתה משנה בNV INSPECTOR משהו שם של SLI ל2.

אישית אני חושב שהמוות החדש פייר לגמרי ועדיף על הקודם בהרבה.

פורסם

כן .... לדעתי במשחק FPS שהוא היורש של FPS תחרותי (BF3), אין מקום לדיליי בהריגות O_O

פורסם

גם BF3 לא נחשב לתחרותי. המשחקים האלה מורכבים ותלויים יותר מדי במחשב ובחיבור בשביל פעולות שתלויות ביכולת השחקן. הקוד מאוד מאוד מסובך וסבוך, הגרפיקה מקשה והאנימציה איטית

פורסם

אחחחחחח איפה הימים של CS.... :-)

כנראה שאני בין הבודדים שלא סבלו מבעיות לפני הפאטץ' וגם לא אחריו... שיחקתי אתמול קצת וחוץ מזה ששינו את המוות, הכל כרגיל

פורסם

מאז הפאצ' האחרון המשחק עובד לי כמו שצריך לשם שינוי... מעניין מתי הם ישברו אותו שוב.

פורסם

מאז העדכון המשחק לא שש להכנס לשרתים, גם כאלו שנמצאים אצלי במועדפים.

היה לי קטע מוזר לפני כמה ימים מיד אחרי העדכון, הבהובים מטורפים ומין ערפל בצבע חום שמסתיר קדימה מה קורה, רק כשאתה מתקדם הדרך פתאום מתגלה.

אתמול שיחקתי ועבד יציב מאוד, חוץ מהעניין שלא נכנס לשרתים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים