עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

הרצתי עדכון עכשיו.. איך כל עדכון שלהם יוצא 900 מגה? הזוי.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מעניין אותי אם העדכון הזה היה של 50GB... העיקר שסוף סוף המשחק עובד כמו שצריך (לפחות מבחינת הלאגים שהיו לי קודם ולא קשורים לרשת)!

פורסם

וואלה צודק, עוד לא הבנתי את זה! הקוד מקור של המשחק שוקל 900 מגה והוא כתוב על קובץ אחד שחייב להחליף אותו כל פעם או מה? כי רוב המשקל בא מגרפיקה ואודיו.

לא הבנתי למה חייבים להשתמש ב331.82 ? אני בטוח שיש כאלה עם SLI שחייבים להשתמש בדרייבר ישן יותר ועכשיו ידפקו , לעומת זאת מי כן ירוויח מזה ?

עוד פאצ' מבריק כמו הסרבר של HWZONE... חמש מתוך חמש החיאות שקיבלתי, נתקעה לי המודעה לאישור הREVIVE על המסך. ועלק תיקנו את הבאג שלא רואים על השחקנים בקבוצה את השם שלהם ואז חושבים שהם אוייבים... מספיק שאני מכוון 2 מעלות הצידה מחבר לקבוצה ונעלם לו לגמרי התג. על FOV 78. מעניין איך יהיה לשחק הארדקור על FOV 90, לפחות 90% TEAM KILLS.

אגב אני ישר מחזיק את הכפתור לאישור הREVIVE כשאני מת ויודע שיכולים להחיות אותי (הרגל כדי שיהיה יותר סיכוי לברוח מאזור גרוע), יכול להיות שמי שלא עושה את זה לא יתקל בבאג..

פורסם

לי העדכון הזה רק הוסיף rubber banding...

בנוסף לזה הם אומרים שהם סדרו POP IN של טקסטורות אבל בפועל הפורום שלהם מוצף באנשים עם SLI ו CFX שהבעיה הופיעה להם בגלל העדכון. נראה כאילו את הבעיה הזו אשר לסדר דרך הדרייברים, לפחות עד שהם ימצאו פיתרון.

בקשר לגודל העדכון, לפי הגודל זה משהו שתוכנן מראש אחרי הרבה בדיקות. לא המערכת הכי יעילה בעולם אבל כנראה שהיא נוחה להם ולהוריד 900M לא דורש הרבה זמן. המערכת עדכונים של STEAM טיפה יותר מתקדמת אבל היא גם מאוד חדשה (וכל פעם שמשחק עובר להשתמש בה זה איזה שעה עד שהתוכנה מסדרת את הקבצים ועוד שעה עד שהיא מורידה את רוב המשחק מחדש).

פורסם

גם לי יש את הבעיה של ההחייאות.

פורסם

גם לי היו בעיות של rubber bandeling

+ עוד בעיה: נתנו לי REVIVE ונתקעה ההודעה שאומרת על איזה כפתור ללחוץ בשביל לקבל את ההחייאה/ לעשות spawn מחדש

פורסם
  • מחבר

הם שינו את הדרך שאתה נהרג ונופל.

פורסם

^ זה משגע אותי, שאני עף אחורה.

פורסם

אני מבין שהם מתמקדים בשטויות ולא בדברים החשובים כמו ה Hit Reg והקראשים..

פורסם

ראיתי את אלה שהגיבו ואמרו שהמשחק עובד להם טוב, לרגע האמנתי להם ואז נכנסתי ויריתי, ויריתי, וראיתי Xים ואף אחד לא מת, כמובן שאותי הרגו כל פעם בשניה. פינג 70, אין איבודי מידע, FPS תקין.

פורסם

אצלי משום מה המשחק קיבל "בוסט" קטן.

FPS יציב (יחסית לעבר) ופינג סביר 65-70....ובלי עין הרע בלי קריסות (אחרי 8 סיבובים).

פורסם

DICE לשפר לא יודעים ..יודעים הם רק להרוס - מאז ומתמיד

ינעל אמא של העדכון הזה התווספו לי עוד יותר בעיות של תקיעות FPS היות והכרטיס שלי 1.5 ג'יגה ראם ..

בדקתי עם MSI הניצול כמעט מלא , אם לא מלא לגמרי .. הכרטיס חנוק לא משאיר מקום לכלום

והFPS לא יציב עם VSYNC כמו קודם ..יש דרופים מעצבנים ...

מה לעזאזל הם עושים שם בכל עדכון ועדכון :pissed::mavet:

פורסם

המשחק משתמש מעל ל1.5 זיכרון.. וגם כתוב שמומלץ 2 . אז אין לך מה להתלונן מהסיבה הזאת ..כיוון שזאת בעיה אצלך.

פורסם
המשחק משתמש מעל ל1.5 זיכרון.. וגם כתוב שמומלץ 2 . אז אין לך מה להתלונן מהסיבה הזאת ..כיוון שזאת בעיה אצלך.

סבבה ... אבל קודם לכן , לפני העדכון יחסית היה טוב אחרי שבטלתי מספר דברים.. נכון לעכשיו קטסטרופה ...

פורסם

שים לב, לחלק יותר טוב ולאחרים פחות. אצלי עוד לא בדקתי .לא שיחקתי שבוע ,היום אבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים