עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ניסיתי את ה ACE ותאמת לא כל כך אהבתי אותו, ניסיתי את רוב ה AR ( הכל חוץ מהחדש של ההרחבה ו 2 שצריך לפתוח בדרך מיוחדת), ה SAR-21 התגלה כמדוייק ביותר, זה על חשבון קצב הירי אבל לרוב הוא מספק תוצאה מצויינת.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש יתרון בלחכות בפתיחת באטלפאקים?

או שזה קבוע מראש לא משנה מה?

פורסם
יש יתרון בלחכות בפתיחת באטלפאקים?

או שזה קבוע מראש לא משנה מה?

לא חושב שיש יתרון בלחכות... אני מאמין שהם רנדומליים לגמרי אבל הפריטים שתקבל לא ישתנו למשהו אחר אם תחכה...

לפעמים בפתיחה שלהם אתה מקבל איזושהי תוספת לנשק שהופכת אותו לנגיש יותר... אני זוכר שפתחתי את הAEK 971 ולא הצלחתי לירות איתו עם הIRON SIGHT ואז באיזו באטלפאק קיבלתי RDS בשבילו... (סתם דוגמא להמחשה :-) )

פורסם
  • מחבר

יש נשקים שבהתחלה אתה בטוח שהם גוש חרא, אבל לאט לאט אתה מגלה שהם טובים.

כמו AK-5C . יש לו את היתרון של BULLET VELOCITY , גם RECOIL שלו נמוך מאוד (לצדדים).

ACE23 מעולה, כמו גם ה SAR-21 ו AEK971

גם ACW-R חיה רעה אך למרחקים קצרים..

MG4 ו M249 זהים בכל פרמטר אפשרי - חיות רעות עם 800 כדורים לדקה...זה פאקינג כמו CARBINES המהירים.

פורסם

זה לא קשור לרמה שלך אז אין סיבה לשמור אותם, זה יותר עניין של מזל אז אם יש לך יום לא משהו תשמור את ה PACK ליום אחר.

פורסם

כולם "קופצנים" ברגע שאתה משדך להם תקנה "הכבד" ואז זה גורם למצב שבירי ממושך פשוט אי אפשר להחזיק תנשק ישר.

אני כרגע עם המיני טבור וידית הסתערות והוא פשוט "קוצר" יש לו קצב ירי מטורף ומספיק תחמושת.

פורסם

אני בתקופה האחרונה משתמש בנשק SG553 עם קנה כבד וחייב לציין שהריקוייל שלו מעולה, בקושי שהנשק עולה או מרסס.

פורסם

עם כל האפשרויות לקוסטומיזציית נשקים זה ממש תענוג למצוא את "שילוב הזהב" לנשק מסויים.

ועכשיו עם אקדחים, פי 2 הכיף :P

פורסם

אני כרגע עם התבור וממש אוהב אותו..

ב Assualt אני הכי אוהב כרגע את ה AUG

פורסם

היה לי עדכון הרגע ולא כתוב בשום מקום מה עדכנו :facepalm:פתחו את ה DLC למי שאין פרימיום? סדרו באגים?

המידע שיש בפורומים:

The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day

הם לא רציניים...

פורסם

הם יעדכנו במהלך היום מה היו השינויים..

פורסם

וזה נראה לך בסדר? ראית פעם איך נראה עדכון של VALVE, עוד לפני שיוצא העדכון יש לך פוסט מסודר עם כל השינויים.

כרגע אלה השינויים שמצאתי מחיפושים בפורומים שלהם:

1. הרסו את התמיכה ב CF ו SLI, כל מי שיש לו 2 כרטיסים או כרטיס עם 2 ליבות לא יכול לשחק.

2. ראיתי תגובה אחת שמדבר על HIT REG ו NETCODE שעובדים פחות טוב, לא יודע אם שווה להתיחס לזה.

3. לאנשים יש בעיות יציבות אז כנראה שהעדכון הזה לא מסדר בעיות יציבות...

4. לא פתחו את ה DLC למשתמשים רגילים.

מסתמן כעדכון מאוד שימושי :P

פורסם

אם יצא עדכון והם לא הודיעו דבר לגביו אז יכול להיות שני מצבים:

1) העדכון שוחר\הודלף בטעות.

2) ניסו לעשות ניסוי שקט

פורסם

יש הודעה רישמית מ DICE, היא פשוט אומרת שיצא עדכון והם יתנו מידע נוסף בהמשך. אי אפשר לעשות ניסוי שקט עם עדכון, בשביל זה יש BETA סגורה למפתחים או קליינט BETA (כמו שיש ל TF2 ו DOTA2). כנראה שהם פשוט הוציאו עדכון בלי לבדוק אותו, לפי הביקורות בפורום לעדכון הם יכתבו מה הם שינו.

פתרון ל SLI: תשנו texture filtering עד שיסתדר הבעיות עם הטקסטורות

פיתרון ל CFX: אין לי כוח לתרגם:

If you have an AMD card you COULD go into catalyst control centre and set texture filtering-something on high quality, disabling surface format optimization and fix it

ניסיתי לשחק בשרת יחסית ריק, היו בעיות קשות של rubber banding, צריך לבדוק שרתים נוספים ושרתים שלא בגרמניה.

עריכה: בדקתי עוד שרת ממדינה אחרת ויש הרבה מאוד rubber banding, בקושי שחיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים