עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ה SPAWN לא קשור לחומרה, הכדורים שעוברים דרך אנשים לא קשור לחומרה, ה HIT REG לא קשור לחומרה, הרתע לא קשור לחומרה, המוזיקה לא קשור לחומרה, BATTLELOG לא קשור לחומרה, הזמנים המתים לא קשורים לחומרה.

החומרה שלי ממש לא קשורה לבעיות האלה, כולן בעיות שאו מקורן בתכנון גרוע או בעבודה גרועה. רובן מושפעות הרבה יותר ממיקום השרת ומספר השחקנים בו כי ה NET CODE של DICE לא מצליח לעמוד בקצב. חלקן בכלל קשורות לזה ש DICE עשו עבודה בינונית מינוס (המוזיקה, הזמנים המתים והרתע שבהרבה מקרים מאוד בולט שהוא לא מבוסס על פיזור כדורים כמו ב CS אלה על סטטיסטיקות ושקרים אחרים).

בקיצור אף אחד מהדברים שהזכרתי לא מופשעים מההבדלים בחומרה. דברים שכן קשורים לזה שהמחשב שלי ישן (ובכל זאת מעד הדרישות מינימום של המשחק אז הוא אמור לעבוד תקין) לא הזכרתי ואני חיי איתם בשלום, מספר הפעמים שמתתי בגללם היה קטן בהרבה ממספר הפעמים שמתתי כי המשחק לא במצב שהוא אמור להיות (שיחקתי במשחק חודשים לפני היציאה שלהם והם היו במצב יותר טוב מזה).

אם הדבר היחיד שמעניין אותכם זה גרפיקה אז כן אפשר להנות מזה (גם על הגדרות MED), המשחק עצמו מעלה את הלחץ דם יותר משהו מהנה...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין למה אנשים עדיין מתלוננים ... בלי להעליב אבל מתי תבינו שככה EA ... זה קרה גם בתחילת BF3 ( אגב אני לא מאשים את DICE בכל העניין הזה )

המשחק שבור כרגע ... יש אנשים שעדיין נהנים ממנו ... מניסיון קודם תחזור עוד חודשיים-שלוש ובדרך כלל רוב הבעיות הרציניות יעלמו ...

אבל מה לי נמאס לשמוע כל פעם כמה המשחק שבור ... אנחנו כבר יודעים את זה ... הלאה ...

פורסם

שמע אני סובל מחוויה דומה, מה שאני עושה זה פשוט לא לשחק עד שלא באמת בא לי על המשחק (לא לשחק סתם משעמום), ולהיות סבלני מאוד בSPAWN - להסתכל כמה שניות במצלמה לאן אני הולך לעשות SPAWN (אין לך מושג כמה פעמים זה הציל אותי מלההרג בשיגור על מישהו מהסקוואד), במפות גדולות לחשוב פעמיים לפני ספאוון - להשתגר על דגל שבמילא עומד להכבש על ידי הקבוצה שלך עוד רגע, ואז לראות שאתה צריך לרוץ 300M לדגל הבא רק כדי למצוא שם 3 טנקים שהיית רואה במפה של הSPAWN תוך כמה שניות .... אחד המבאסים וגורם לך להרגיש שבזבזת את הזמן שלך (לא שאני חושב שמשחק יכול להיות כזאת השקעה טובה אבל אתה מבין).

בנוגע ל1 HIT KILL - יש שתי בעיות , סידרו אחת. בעיה ראשונה שאתה יורה במישהו ונותן לו נזק של 2 כדורים - תוקנה. בעיה שניה שיורים בך הרבה פעמים אבל אתה פשוט מת במכה בלי לשים לב שירו בך הרבה פעמים.

זה יכול להרגיש ממש מציק - אבל במילא אם מדובר על נשק מהיר בטווח קרוב לא היה לך ברירה, זה לא היה עוזר אם היית מרגיש באמת את כל הפגיעות. מה גם שבBF3 זה היה הרבה יותר גרוע, והרוב ממש לא היו מודעים לזה. אם מישהו היה יורה בך מקרוב וגמר אותך במסך שלו תוך 3-5 כדורים רצופים, אתה כן היית מרגיש את ה3-5 פגיעות, והיית מנסה להחזיר אש, אבל זה לא היה נקלט. אתה היית כבר מת בעצם והמשחק נתן לך כביכול אפשרות להחזיר אש או להגיב, אבל גורלך כבר נחרץ והכדורים שלך לא היו פוגעים.

ואגב עצה קטנה של מה שאני עושה - אם אתה אוהב רכבים, תשים בחיפוש מתקדם הגבלה ל30% VEHICLE RESPAWN TIMER, ותשתלט על רכב מסויים שאתה אוהב. ברגע שאתה מת הוא יופיע שוב ממש כמה שניות אחרי שאתה מת ואתה תוכל לתפוס אותו. ככה לא יצא מצב שאתה סתם תשתגר לדגלים כדי לשחק ותמות ותתעצבן, ובסוף מישהו כבר לקח את הרכב שרצית.

פורסם

נו באמת... פינג מצוין של 75 והמשחק מרגיש כמו לאג אחד גדול עם פינג של 900... איך זה אפשרי? שיחקתי קצת BF3, לפחות שם זה עובד כמו שצריך.

פורסם

יש רק בעיה אחת אם הסידור של ההריגה בפגיעה אחת, אני הייתי מאחורי קיר, איך שיצאתי מהקיר הרגו אותי בפגיעה אחת עם LMG, זה לא היה מצב שהפגיעות נרשמו מאוחר, זה היה הריגה בפגיעה אחת! אני אנסה לצלם אולי זה יקרה שוב למרות שמחקתי את כל התוכנות צילום כי יצאו השנה כמה משחקים שעשו איתם הרבה בעיות (GHOSTS למשל לא אהב שהתוכנות האלה היו ברקע, היה הרבה INPUT LAG).

פורסם
... המוזיקה..

יש מוזיקה במשחק?

O_o

פורסם
יש רק בעיה אחת אם הסידור של ההריגה בפגיעה אחת, אני הייתי מאחורי קיר, איך שיצאתי מהקיר הרגו אותי בפגיעה אחת עם LMG, זה לא היה מצב שהפגיעות נרשמו מאוחר, זה היה הריגה בפגיעה אחת! אני אנסה לצלם אולי זה יקרה שוב למרות שמחקתי את כל התוכנות צילום כי יצאו השנה כמה משחקים שעשו איתם הרבה בעיות (GHOSTS למשל לא אהב שהתוכנות האלה היו ברקע, היה הרבה INPUT LAG).

כנראה שזה אחד מהPROS עם ה200 כדורים שפשוט יורים בלי הפסקה על דלת ומקווים שמישהו יכנס.

זה לא יותר גרוע בBF4 מBF3 .... אם היית משחק הרבה METRO 64 זה תמיד היה ככה, ברגע שאתה עובר בקו אש של הטמבלים ששוכבים שם עם בייפוד ויורים על אחת הפינות בדגל B כל המשחק, אתה מיד מת ברגע שאתה מתחיל להחשף לקו שלהם. הכדורים כבר היו באוויר כנראה בלי שום קשר אליך ופגעו בך.

פורסם
יש מוזיקה במשחק?

O_o

הלופים של ה 2 שניות שיש בהתחלה ובסוף, זה המוזיקה שיש במשחק, בגלל זה אני אומר שזה תת רמה...המשחק היחיד שראיתי עם תקציב כזה שלא עשו OST שכלל לפחות 2 דקות של מוזיקה שהיא לא לופ מחורבן...

הינה פגיעה אחת, במקרה הזה יכול להיות שזה הבאג שבאמת קיים למרות שזה ממש לא נראה ככה, אני לא חושב שבמקרה שתיארתי הוא ירה קבוע, הייתי שומע את זה ורואה את הכדורים, אני לא רצתי כמו שמפגר אני עמדתי שם איזה שניה שתיים כי ידעתי שיש מישהו בצד השני (מקום שבדרך כלל יש בו מישהו).

http://www.youtube.com/watch?v=sO-wEZEDhNs

פורסם
הלופים של ה 2 שניות שיש בהתחלה ובסוף, זה המוזיקה שיש במשחק, בגלל זה אני אומר שזה תת רמה...המשחק היחיד שראיתי עם תקציב כזה שלא עשו OST שכלל לפחות 2 דקות של מוזיקה שהיא לא לופ מחורבן...

שום דבר לא ישתווה ל OST המדהים של 1942.

פורסם

התאהבתי ב-ACE23

חוץ מהעניין שלפעמים אני יכול לרוקן מחסנית על מישהו ללא נזק נראה לעין, הנשק הזה מדהים.

פורסם

אני עד עכשיו בחיפושים אחרי הנשק האולטימטיבי בASSULT הייתי עם AK-12 משופצר עברתי לSCAR H בגלל הרמת נזק, ועכשיו אני מנסה תמיני טבור.

פורסם

מה ^^ יש לך BF4 ואני לא יודע עידן ??? אין מצב :t2819: חחחחח

פורסם

^

לטעמי - M416, ACE23

ה-SCAR איטי מדי וקופצני מדי (שוב, לטעמי)

ה-MTAR21 הוא קרבין לא? איך פותחים אותו?

פורסם
MbbBCUG.png
פורסם

^ תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים