עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

באג חדש במשחק, ברגע שעולים על מסוק הסאונד נחלש ומשתבש.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אגב, במערכת שלי אני מגיע ל55-65 אחוז ניצול בBF4. הכרטיס מגיע ל100%

אתה עם 4770K ו GTX770 ?

פורסם
ברור, אם כבר K/D מעולה ושחקן משכמו ומעלה(יצא לי לשחק איתו) danielzy, הגיב פה כמה פעמים:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/danielzy/stats/195775506/pc/

או הסנייפרית המטורפת הזו, קצינת קליעה או מתחזה מי יודע?:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/DesertAnemone/

*מסמיק*

יש לה חבר?

אתה עם 4770K ו GTX770 ?

אכן כן.

עריכה: תיקון, אני עם i7 4770 בלי הK.

היה לי עם K אבל זה באמת סיפור די ארוך ומורכב להסביר למה דברים השתנו.

פורסם

אחלה תודה על השיתוף :xyxthumbs:

פורסם

תמיד צריך להכיר בשחקן עצמו. אבל K/D מעל ל3 ופעמיים רבות גם מעל ל2.5 מראה על שחקן שלא משחק הרבה בלוחמה רגלית רגילה (שבעיני כאן נמדד שחקן) אלא משיג זאת דרך כלי טיס,סנייפר וכדו'.

הנתונים יכולים אולי להראות מעט אך אם לא מכירים את השחקן -אז זה בולשיט.

מה יש להתלהב ממנה?מי שמשחק רק סנייפר כמעט 200 שעות ויש לו/לה K/D רק של 3.17- זה ממש מעט לקלאס כזה.

פורסם

מסכים עם רוני לחלוטין.

לדעתי שחקן שבא להטיס מטוסים לא יכול להכלל באותה קטגוריה של שחקן שקורע ת'תחת להחיות אנשים ולכבוש דגלים.

כשיהיה להם KDR של 4+ ב-TDM או קונקווסט, בקרבות הוגנים של אחד מול השני עם הזדמנות שווה להרוג אחד את השני ולא באמצעות אי אלו כלי רכב סופר מהירים נגד ציוד שטח, תעדכנו אותי.

משחקנים קבוצתיים אני הכי תופס.

פורסם

אני האמת מאלה שמחיים הרבה, וזה מעצבן כי נניח אני עם קבוצה של 6-5 שחקנים וכולנו רצים למטרה הבאה והופס כולם מתו.

אני מחיה את כולם באופן זריז ואז כשמגיעים ליעד אף אחד לא טורח להחיות אותי כשאני מת.

הרבה פעמים יוצא לי לראות חברי קבוצה עומדים מולי ופשוט יורים למטרות אחרות ומתעלמים ממני.

פורסם

אם זה מפריע לך .תשחק עם חברים . עבודת צוות אמיתית -זה רק דרך חברים.

אולי גם לרבים מהם אין ערכת-החייאה . אלא אם ברור לך שיש להם ואינם משתמשים .

פורסם
תמיד צריך להכיר בשחקן עצמו. אבל K/D מעל ל3 ופעמיים רבות גם מעל ל2.5 מראה על שחקן שלא משחק הרבה בלוחמה רגלית רגילה (שבעיני כאן נמדד שחקן) אלא משיג זאת דרך כלי טיס,סנייפר וכדו'.

הנתונים יכולים אולי להראות מעט אך אם לא מכירים את השחקן -אז זה בולשיט.

מה יש להתלהב ממנה?מי שמשחק רק סנייפר כמעט 200 שעות ויש לו/לה K/D רק של 3.17- זה ממש מעט לקלאס כזה.

ממש לא נכון, דווקא 1.6KPM זה מעולה גם לASSUALT בTDM, אז לשמור על קצב כזה עם סנייפר דורש משחק מאוד אגרסיבי וזה כבר מכובד מאוד לדעתי KD מעל 3 לסנייפינג כל כך אגרסיבי.

פורסם

יש כוח רב לסנייפר גם ממרחק קרוב/בנוני . כל זה נכנס לכמעט 200 שעות משחק ויש לה רק קצת מעל ל3K/D. מעולם לא כתבתי שהיא לא טובה ,יתכן מאוד שאחלה שחקנית בתור סנייפר.ציינתי לדעת באמת ..זה רק לשחק עם אותו שחקן .אך על פי הנתונים בלבד גם מזה אין מה להתלהב באופן מיוחד.

עצם זה שעידן פירסם אותו http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Bry4nFury/stats/844849505/pc/

מראה שהוא מסתכל שטחי ;) . הבנאדם עשה 7,556 הריגות עם מטוס (אחד) .

אם רוצים כבר לעשות השוואה, אז זה צריך להיות בדיוק כפי שכתב djelectric . סנייפר לסנייפר,טייס לטייס. אך רבים שמים דגש לשחק טוב ...דווקא לזה עם עבודת צוות ומשחקיות רגלית (רובה סער וכדו') מרובה. שחקתי עם שחקנים מעולים (לערכתי מהטובים בארץ)במצב הזה ולא היה להם מעל ל2K/D (היה קרוב) ומעט מעל 2 . זה לא הגיוני לשחק רגלי ומלא אקשן ולהיות עם 3 או 4 . זה לא הגיוני. משיגים את זה בדרכים אחרות

.

גם עניין הפינג ,בארץ זה לא חשוב (לכולם בערך אותו דבר), אך לשחקנים מחוץ לארץ עם פינגים קטנים יש להם יתרון רב עלינו. אם פתאום יהיה עכשיו שרת ישראלי עם פינג 30 .. אתם תשימו לב איך הרבה יותר קל לרסס כמה אוייבים שבאים עליכם .

פורסם

לא אמרתי שהבחור שחקן טוב, פשוט ה-K/D שלו הזוי.

פורסם

יתכן מאוד שחקן מעולה על מטוס.

פורסם

על מטוס רוב הסיכויים שכן..

פורסם

למה אנשים בכלל מסתכלים על K/D? הנתון היחיד שצריך להסתכל עליו זה W/L וSPM.

היו לי עשרות משחקים שבהם נהרגתי פי 4-5 משהרגתי אבל הPTFO גרם לנו לנצח.

פורסם

SPM תלוי במצבי משחק . לכן גם לא בר השוואה בין שחקן לשחקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים