עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מאיזה מדינה כרגע הכי זול באטלפילד 4 (פרוקסי) וכמה זה יוצא ?

כשבדקתי לסימסיטי היה הכי זול דרך הודו הסימסיטי, אבל הבאטלפילד היה זול יותר בתאילנד משום מה ...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למיטב הבנתי תאילנד הייתה הכי זולה ל-BF4.

אבל גם שמעתי ששיטת ה-VPN לא עובדת יותר, בהצלחה.

פורסם
אין מצב.

לי נראה שיהיה 660/.670 במומלץ.

בכל אופן ..מימלא זה לא תורם. שכן הכרטיס המומלץ אף פעם לא מסתדר נהדר עם המשחק .

היה לי 570 ולא 560 כשיצא BF3 ... בהחלט לא סיפק אותי במשחק.

לכן קצת מבדר לראות הודעות....ברחבי הרשת "יש אני מריץ חלק " .

חח, לא ממש קשור, אבל ב-FXP ראיתי איזה ילד שהיה מוכן להישבע שה-GT220 שלו מריץ חלק על אולטרה (עם איזה שבעים סימני קריאה)

נראה טוב, אני מחכה בקוצר רוח למשחק הזה...

פורסם
למיטב הבנתי תאילנד הייתה הכי זולה ל-BF4.

אבל גם שמעתי ששיטת ה-VPN לא עובדת יותר, בהצלחה.

:mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233::mad0233:

אם אתה צודק אני מה זה מתבאס, לא היה לי בעיה לקנות קודם, סתם דחיתי, וזה איזה 150 שקל הפרש

בכל אופן לא כל כך הבנתי עם הדלוקס... אני לא צריך גישה לבטא (יש לי BF3 פרמיום), אז מה זה ה"אקסקלוסיב קונטנט" ?? הבנתי שזה החבילת הרחבה הראשונה? שבמילא תהיה לי אם אני אקנה BF4 פרמיום (כשיצא) ואז זרקתי לחלוטין את הכסף ?

פורסם

יש דלוקס פיזית שאפשר להזמין מהארץ?

פורסם
יש דלוקס פיזית שאפשר להזמין מהארץ?

המקום היחיד שאני יודע עליו שאפשר להזמין את הדלוקס פיזית (אני הזמנתי) הוא Game.co.uk.

וגם אז אתה צריך כתובת בלונדון כדי לקבל את הדיסקיות וכו' , הם לא שולחים לחו"ל אלא רק ל- UK.

למזלי לעבודה של אישתי יש משרד בלונדון אז ככה שאני מסודר :)

פורסם

הבחור שאמר לי שאי אפשר שוב לעושת את הטריק עם תאילנד, אתה בטוח ?? נכנסתי עם פרוקסי וזה הראה לי מחיר שיצא 182 בשקלים! אני לא חושב שבהמשך אחרי ההזמנה זה יגיד לך שאתה מפרוקסי או משהו, זה היה קורה כבר מההתחלה אחרת...

ניסיתי הודו, זה יצא 235,

מאינדונזיה אם אני לא טועה זה יצא בכלל מחיר כמו מאצלנו, ביורו

ומאיראן, כל אתר שניסיתי להכנס אליו, זה נותן דף כזה עם כל מיני קישורים, כנראה למספר אתרים מסויימים שמותר להם להכנס. :biglaugh::D:D:D

פורסם
הבחור שאמר לי שאי אפשר שוב לעושת את הטריק עם תאילנד, אתה בטוח ?? נכנסתי עם פרוקסי וזה הראה לי מחיר שיצא 182 בשקלים! אני לא חושב שבהמשך אחרי ההזמנה זה יגיד לך שאתה מפרוקסי או משהו, זה היה קורה כבר מההתחלה אחרת...

ניסיתי הודו, זה יצא 235,

מאינדונזיה אם אני לא טועה זה יצא בכלל מחיר כמו מאצלנו, ביורו

ומאיראן, כל אתר שניסיתי להכנס אליו, זה נותן דף כזה עם כל מיני קישורים, כנראה למספר אתרים מסויימים שמותר להם להכנס. :biglaugh::D:D:D

יש לי חברים שקנו דרך תאילנד , יצא להם 160 למי שהיה פרימיום של 3 ו-180 למי שלא.

פורסם

אתה בטוח ? איך משיגים את ההנחה ?

פורסם

ההנחה כפי שהוא רשם היא לשחקני פרימיום של BF3.

שמח שזה נראה כאילו זה עובד, אם אתה רוכש בצורה זאת ללא תקלות אז תעדכן כי גם אני אשמך לחסוך.

פורסם

מתאילנד באוריג'ין זה יוצא 182 שקל ...

פורסם
ההנחה כפי שהוא רשם היא לשחקני פרימיום של BF3.

שמח שזה נראה כאילו זה עובד, אם אתה רוכש בצורה זאת ללא תקלות אז תעדכן כי גם אני אשמך לחסוך.

אתה יכול להסביר לי איך לקבל את ההנחה ? יש לי פרמיום BF3, אבל באתר של אוריג'ין עישיתי כאילו אני מזמין, נכנסתי למשתמש שלי (לקוח חוזר), כבר הגעתי לחלק של הפייפאל, אבל זה עדיין נשאר מחיר מלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים