עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ניסיתי, אני פרימיום...

פורסם

יצא היום עדכון של 30 מגה..מישהו יודע מה הוא פותר? אם בכלל?

פורסם

זה היה אתמול, דיון כמו רוב הדיונים בבאטלוג, איזה 10 עמודים ואף אחד לא יודע מה העדכון, רק מתלוננים על זה שהיה עדכון בטעות ^_^

אני הייתי בטוח שהוא יבטל את הטריק לפתוח את הציינה ריזינג למי שעשה PRE ORDER אבל לא פרמיום, אבל זה עדיין עובד.

משהו שאני חושב שהוא תיקן זה שהזמן של הBOOST היה יורד בשרתים ריקים. בהתחלה היה יורד גם בTEST RANGE אבל תיקנו, אחר כך היה יורד רק שמה. אבל יש מצב שזה בכלל תיקון בצד של השרת, כי למשל הבאג שהBOOST לא היה יורד כשמשחקים COMMANDER סידרו עם פאצ' לשרת.

פורסם

זה יהיה אסון אם BF יהפוך להיות סדרה שנתית כמו COD. כרגיל EA הורסים כל חלקה טובה...

פורסם

EA מפילים את האשמה על המפתחים?

בכל אופן אישית הייתי מצפה לBF5 של דייס להיות פשוט BF4 עם גרפיקה יותר טובה וNETCODE עוד יותר גרוע ומפות עוד יותר מטומטמות שלא תוכננו לעולם עם גיימרים או במחשבה כלשהי על הקרבות קרקע... ושיצא לו חבילה הרחבה להביא איזה מפה נורמלית מאחד הBF הישנים. :D

פורסם

חברים, מישהו יודע מה נותן העדכון של היום? (888 מגה)

פורסם
  • מחבר
פורסם

זה די משעשע.

אני להבדיל מאחרים כמעט ולא חוויתי קריסות באמצע המשחק.

היו לי בעיקר ניתוקים בגלל האינטרנט ופינג גבוה, אבל הקריסות של המשחק היו יחסית נדירות.

חזרתי הביתה מהאונ', מתחיל לי כמה סיבובים וכל סיבוב המשחק פשוט קרס. קרס שוב ושוב ושוב ושוב.

בחייכם! אמרתם שזה נגד הקריסות -_-

כמו כן, הפינגים שלי היום גבוהים להחריד, אני לא מצליח להוריד את זה.

יכול להיות שהגשמים עושים קצת בעיות באינטרנט?

פורסם

שיחקתי היום איזה שלוש שעות ללא קריסות בכלל (אפילו לא אחת).

מה שכן, באמת בימים האחרונים הפינגים משום מה גבוהים במיוחד.

בדרך כלל על 70-80 ובימים האחרונים על 85-95

פורסם

גם לי הייתה איזושהי בעייה עם הפינגים לפני כמה ימים..התקשרתי לבזק בינלאומי ודרך הראווטר שינינו את ההגדרות שאני אגלוש על התשתית של בזק ולא דרך הספק לפי מה שהוא הסביר, עשינו בדיקת מהירות אחרי זה החזרנו ושוב בדיקת מהירות והפינגים חזרו לקדמותם..הוא הסביר שלפעמים צריך לעשות את זה, ושזה סוג של ריסט..

פורסם
גם לי הייתה איזושהי בעייה עם הפינגים לפני כמה ימים..התקשרתי לבזק בינלאומי ודרך הראווטר שינינו את ההגדרות שאני אגלוש על התשתית של בזק ולא דרך הספק לפי מה שהוא הסביר, עשינו בדיקת מהירות אחרי זה החזרנו ושוב בדיקת מהירות והפינגים חזרו לקדמותם..הוא הסביר שלפעמים צריך לעשות את זה, ושזה סוג של ריסט..

תתקשר לנציג, שאל לכתובתו ושלח לו דיפלומה לחירטוט!

פורסם
תתקשר לנציג, שאל לכתובתו ושלח לו דיפלומה לחירטוט!

למה..אחרי הפעולה שעשינו הפינג חזר להיות כמו שצריך..

אולי בגלל שיש לי גיימר זה קשור?

פורסם

אני לא יודע מה הוא עשה, או מה אתה עשית, אבל זה לא מה שהוא אמר לך.

בטח עשה ריסט לראוטר והסתדר העניין, גם לי קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים