עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני משחק TDM בלוקר אני פוגע כמו שצריך בFLOOD ZONE אני יורה על בן אדם מולי וכל הכדורים עוברים דרכו

• תגובות 3k
  • צפיות 932.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מישהו שרשום לו שאין בעיה של PACKET LOSS במבחן ביצועים הזה בשרתים או שזה ככה אצלנו ??

פורסם

PACKET LOSS ו JITTER יעשו הרבה בעיות מפינג גבוה, יכול להסביר את שלל הבעיות שיש לרשת.

לפי מספר הבעיות שראיתי בחודשים האחרונים מכמה ספקיות שונות כנראה שיש בעיה עם הסיב האופטי הישן יותר, תנסו להגיע למצב שאתם עוברים דרך בזב"ל או טמרס (או בקיצור בזב"ל, 018, FAST, CCC).

כמו כן אם אתם גרים באיזור שבבניה תתכוננו לאכול חרא, בזק והוט לא מידעים כשיש בעיה כתוצאה מבניות/עבודות תשתית. הם גם לא דאגו לסמן בצורה מסודרת איפה הסיבים שלהם עוברים אז הרבה פעמים פוגעים בהם במהלך העבודות (לפחות ככה זה בירושלים ובמושבים מסביב)...

פורסם
אני משחק TDM בלוקר אני פוגע כמו שצריך בFLOOD ZONE אני יורה על בן אדם מולי וכל הכדורים עוברים דרכו

זה קרה לי עם מישהו שהשם שלו בבאטלוג היה NEO. אירוני, למרות שלא קוראים לי "הסוכן סמית' " או משהו :P

פורסם

אם זה היה קורה פעם אחת מילא אבל כמה פעמים זה מוגזם

פורסם

בדקתי עם הכלי שלהם במשחק ונראה כאילו הכל תקין אז כן אפשרי להגיע למצב שעוברים את הבדיקה שלהם. בדיקה נוספת בשרת מגרמניה נתנה PACKET LOSS, נסו לשחק בשרתים ממדינה אחרת.

מה שאתם מתארים קורה לי בערך מהיום הראשון, עמדתי משהו כמו חצי מטר משחק מהקבוצה השניה וחוררתי אותו עם LMG ולא קרה שום דבר... זה השתפר מאז אבל בכל זאת ה HIT REG עושה טובה שהוא רושם פגיעות.

הכי מצחיק זה עם הטנקים ושאר הדברים שעושים פיצוצים, הרבה פעמים אם זה לא פגיעה ישירה זה לא רושם פגיעה בכלל גם אם יש מישהו באיזור הפיצוץ. מצד שני קרה לי (וגם ראיתי סרטונים) אם אנשים שירו עליהם עם AK והיו פיצוצים על המסך.

עריכה: שיחקתי עכשיו, 2 טילי RPG לא התפוצצו (או לפחות אני לא ראיתי את הפיצוץ שלהם) והשלישי עבר דרך טנק, אחרי זה רכב בלטי נראה הרג אותי בלי שאני אשמע או אראה אותו יורה עלי:s07: בקיצור לא סדרו את ה 1 HIT KILL עד הסוף וה HIT REG עושה מה בזין שלו וזה יותר מחודש אחרי יציאת המשחק.

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

מה עם איזו הנחה לפרימיום? Black Friday, Cyber Monday..אין איזושהי הנחה מפתה?

כנראה הייתי צריך לקנות מההתחלה את המשחק כולל הפרימיום :S

פורסם

מה היית מרוויח אם היית קונה קודם את הפרמיום ? BATTLEPACKS ?

פורסם

אני חושב שCJS עשו מבצעים לBF4, אבל כנראה שפספסת את זה...

פורסם
מה היית מרוויח אם היית קונה קודם את הפרמיום ? BATTLEPACKS ?

אתה בכל מקרה תקבל אותם, לפחות אני קיבלתי איזה 10 כשקניתי את הפרימיום...

היה לאיזה יומיים באוריגין הנחה קטנה, אבל לא משהו רציני מידי

פורסם
אני חושב שCJS עשו מבצעים לBF4, אבל כנראה שפספסת את זה...

כן אבל מכיוון שקניתי את המשחק כולל הצ'ינה ריסינג לפני שבוע ומשהו כי לא היה לי חשק לחכות למבצעים חשבתי שהפרימיום יהיה במחיר יותר טוב ואוכל לחסוך קצת כסף עליו..אבל המבצעים לא היו כאלה רציניים..

אתם חושבים שהמחירים ירדו עוד קצת בימים הקרובים או שכדאי לקנות כבר עכשיו ב CJS ב 29 פאונד?

פורסם

בימים הקרובים אני בספק.

אולי במבצעי סוף השנה...

אגב,

מפת הדרקון היא פשוט מפה גרועה

פורסם

חלק מהמפות החדשות בTDM פשוט אסון... מעברים צרים שהם צינורות הרג.... יותר גרוע מLOCKER בTDM

פורסם
  • מחבר

מי העז לעשות KICK לבוס של DICE ? :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים