עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני ועוד שני חברים במפה flood zone על גג מרוחק במפה, אני סנייפר, השני אסולט והשלישי ספורט. הורדנו כל דבר אפשרי תוך כדי שאחד זורק תחמושת ואחר מרפא.

יש שם גג שהוא בעצם נקודה ומנחת שבו מופיע מסוק, כל מי שהגיח שם קיבל האדשוט מ-403 מטר.

בכלל זו נקודה מעולה שמשקיפה על 3 בסיסים עיקריים במפה ומרוחקת מאוד.

בקיצור היה תענוג עד שהגיע מסוק.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד לפני כמה ימים גם לי היו מפות מועדפות ומפות שנואות אבל מאז שהתחלתי לשחק בסקוואד עם אותם שני אנשים אין כזה דבר מפות שנואות.

עבודת צוות זה הדבר הכי טוב במשחק הזה וזה מחפה מבחינתי על כל באג במשחק או פגם במפה.

פורסם

צריך לבטל לחלוטין את הסנייפר .

אמבלמים ,זה הדבר הכי דפוק שראיתי. סתם בחרתי פרצוף.... זה כזה דפוק לנסוע בטנק ומצוייר לך פרצוף או כל דבר אחר. כל כך מצועצע . לפעמים הם דוחפים דברים רק בשביל להביא משהו חדש.

פורסם

היה לנו גם ילדותי בצבא לרשום "בדרך לעוד לקוח מרוצה" על D9 או לשפצר " ז' אני הולך ברגל " על מיכלי דלק של נגמ"שים...

פורסם
צריך לבטל לחלוטין את הסנייפר .

אמבלמים ,זה הדבר הכי דפוק שראיתי. סתם בחרתי פרצוף.... זה כזה דפוק לנסוע בטנק ומצוייר לך פרצוף או כל דבר אחר. כל כך מצועצע . לפעמים הם דוחפים דברים רק בשביל להביא משהו חדש.

אני לא מסכים איתך, כשאני רואה את האמבלם שלי על רכבים זה מצחיק אותי לאללה.

פורסם

מסכים זה נחמד.

PARACEL STORM באמת מפה דפוקה אבל אני משחק בה רק על שרתים של FAST VEHICLE RESPAWN וברגע שאני תופס את הסירה, גם כשאני מת אף אחד אחר כבר לא יקח לי אותה כל המשחק... שיחקתי בה עם 200% BOOST ועוד יש עכשיו DOUBLE XP, סיבוב של 3200TICKETS, במשך שעה ומשהו, עליתי מדירוג 58 ל69 באותו המשחק וקרס השרת והלך הכל. בונוס : הדבר היחיד שהמשחק זכר זה שהשתמשתי ב200% BOOST. :D

פורסם
אני לא מסכים איתך, כשאני רואה את האמבלם שלי על רכבים זה מצחיק אותי לאללה.

יוצא שאתה מסכים (זה גרום למשחק להראות פחות רציני.)..אלא שאתה רק נהנה מזה.

,

פורסם
יוצא שאתה מסכים (זה גרום למשחק להראות פחות רציני.)..אלא שאתה רק נהנה מזה.

,

אתה צודק, לא חשבתי על זה.

:-)

פורסם

באותה מידה אתה גם יכול להגיד שיורידו את הכיסויים של הרובים והרכבים, הרי גם הצבעי טקטיקה לא תורמים הרבה.

DICE כנראה רצו לתת לשחקנים את הרגשה שהם יכולים לעצב את עצמם ולשים לעצמם סמלים שמייחדים אותם, ובנתיים זה עובד לא רע.

פורסם

אגב רציתי לשאול אותכם משהו,

אתם מצליחים לשחק עם רכבים?

בגדול אני מצליח לשחק כמו שצריך ברכבי שטח ובסירות, אך לפעמים קורה לי שאני יורה עם טנק והיריות שלי פשוט "עוברות" את האויבים. זה קורה באופן נדיר, אבל קורה. זה קרה למישהו נוסף?

בנוסף, אני לא מסוגל לשחק עם מסוקים בכלל, יש לי כל הזמן קפיצות, תקיעות ודיליים נוראים.

כשאני בוחן את המצב בTest Range המצב מושלם, אני מטיס את הLittle bird בזיגזוגים ונהנה לי באימונים כמו טיסה מהירה מתחת לגשר ומעל המים.

אבל ברגע שאני נכנס למפה ומתחיל לשחק במסוק אז המצב מתחרבש לגמרי!

המסוק לא זז כמו בTest range, אני לא מצליח להתחמק ויותר מזה אני יורה בדיליי. זה קורה לעוד מישהו?

אני אגב משחק בשרתים בגרמניה, עם פינג של 89-95.

פורסם

אולי קצת באיחור אבל עדיף מכלום, אני נהנה מהמולטי מהיום שיצא, אחרי מעבר ובדיקה אני אישית מעדיף את המשחקיות בTEAM DM או SQUAD DM.

לי כל העסק של לנסוע בטנק או להרוג במסוק לא מדבר, אין כמו חייל רגלי ישן וטוב (-:

פורסם

^^

עידן, מה הכינוי שלך באוריג'ין? אני מחפש שותף למשחקי TDM... גם אני משחק פחות בשאר המצבים

פורסם
אגב רציתי לשאול אותכם משהו,

אתם מצליחים לשחק עם רכבים?

בגדול אני מצליח לשחק כמו שצריך ברכבי שטח ובסירות, אך לפעמים קורה לי שאני יורה עם טנק והיריות שלי פשוט "עוברות" את האויבים. זה קורה באופן נדיר, אבל קורה. זה קרה למישהו נוסף?

ואו אצלי זה הפוך לגמרי, כל היריות מהטנק פוגעות בלי סיבה! אני פוגע 20 מטר אחרי או לפני המטרה, אני רואה את הפיצוץ והפגיעה לא עליה, ומקבל HIT MARK ורשום שעשיתי לו נזק. :D

הSABOT SHELL פשוט מטורף. הורדתי מסוקים בתנועה ממאות מטרים איתו כבר כמה פעמים. עושה נזק כמו הAP SHELL, אבל ירייה אחת שפספסת עם הHE\AP SHELL זה אסון לעומת הטיפה נזק שמאבדים עם הSABOT, מה גם שהוא נטען מהר יותר.

יש גם משהו מגוכח לגמרי למי שלא מכיר, STAFF SHELL, זה בסלוט של הLMG, זה כמו הMBT, סתם מכוונים בערך על רכבים וזה תמיד יפגע בהם. :S

פורסם

חח אמרו שתיקנו את הבדיקת ביצועי רשת וגרפיקה, ניסיתי את זה בTEST RANGE ויוצא LATENCY 65 וזה רושם שזה גבוה מדי... 65MS ביני לבין עצמי או מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים