עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מה אתה מנסה להשיג פה?

אתה רוצה שכולם יסכימו איתך ונשנא את המחש ביחד?

כן, המשחק הזה עמוס להחריד בבעיות ובאגים, כאלה שגורמים לך לצאת מהמשחק בעצבים.

אבל מצד שני, המשחק כייפי. השליטה נוחה, הגרפיקה מצויינת, והמשחקיות ברוב הזמן היא נוחה וסבילה.

אנשים נהנים מהמשחק למרות הבעיות, וזה מספיק טוב.

אה ולעניין הרימונים, אני ממש מאוהב ברימון הקטן שמתפוצץ כשהוא פוגע בקיר או בקרקע. הוא תענוג אמיתי

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאתה פאסימי -זה ידוע. ורבנו של עולם ,איזה משחק בסדרה הזאת היה טוב (במיוחד להגדרתך) ..בזמן היצאה.? אף משחק. וזה גרם לך לא לקנות? לא. זאת ההתנהלות שלהם. ולא צריך לחפש סיבות אחרות -אם המצב הזה הוא תמידי.

והרי מרבית הבאגים יתקנו עם הזמן.

המשחק הזה מהנה הרבה יותר מBF3 . סבלתי הרבה יותר מBF3 -שם בכלל הייתי נזרק כל שנייה מהשרתים או לא היה ניתן להכנס. אז מה הטעם להשוות עכשיו בין משחק שעבר עליו כמה וכמה פאצים (במשך שנתיים) למשחק שהוא די חדש .

אתה תמיד מתבכיין ולבסוף קונה . עצה שלי: למה לסבול? קנה את המשחק אחרי 4 חודשים,זהו.

פורסם

hugemouth, לא יודע לאיזה משחקים אתה משווה בדיוק אבל גם BC2 וגם BF3 היו עמוסים בבאגים בשחרור (אפילו יותר מBF4) והם ברובם תוקנו. זה אף פעם לא מושלם אבל בשורה התחתונה, כיף לשחק.

אני מניח שאתה אומר ש"BF היא הסדרה היחידה שיש בה בעיות כאלה", אתה משווה לסדרת COD..?

יש הרבה יותר בעיות גם בCOD החדש וגם בישנים עם hit reg ולאג צד קליינט שלא נדבר על spawns מטומטמים. ההבדל הגדול הוא שDICE מתייחסים לבעיות האלה ברצינות ולמרות שהם עובדים יחסית לאט, הם אשכרה מקשיבים לקהילה ופועלים לשפר את המשחק מפאטצ לפאטצ. דבר שאני לא יכול להגיד על IW שמשתינים על המעריצים שלהם בקשת.

המשחק היחיד בקנה מידה של BF4 שאני יכול באמת להשוות אליו הוא Planetside 2 ושם שהמשחק יצא היו בעיות נ-ו-ר-א-י-ו-ת שעדיין, כבר שנה אחרי שהמשחק יצא, לא ממש טופלו.

דבר אחד שאני כן מסכים איתך 100% זה שהמפות של RUSH ב4 ממש דפוקות ולא כיפיות. לא הצלחתי לשים את האצבע בדיוק על מה לא עובד שם אבל זה ללא ספק פחות טוב מBC2 (שהיה הכי טוב בסדרה) ומBF3. מזל שיש conquest וobliteration לחפר על העוול.

פורסם

^^^

אני משווה לכל משחק שהוא לא של DICE, הגיע הזמן שהם יעלו את הרמה שלהם. למרות שנראה כאילו שאר המפתחים מורידים ברמה במקום...

הרימון פגיעה הוא הרימון הכי טוב גם לדעתי, אולי פחות נזק אבל ממש עוזר לניקוי איזורים חשובים במפה.

דרך אגב ZAVOD + Obliteration שילוב מצויין, חבל שאין הרבה שרתים כאלה.

פורסם

חבל שאין יותר שרתי HC INFANTRY ONLY..

מצאתי רק מפות של LOCKER כאלה...אם מישהו מכיר עוד שלחו לינקים לשרתים :)..אני בעיקר משחק INFANTRY ONLY :) חולה על זה :)

פורסם

RUSH היה בנוי כעיקר המשחקיות ב-BC2 . אפילו פעם אחת לא שיחקתי בזה בBF4 .. כי לטעמי אין כמו המשחקיות הרגילה .. וזה לא מזל שיש את זה ,כיוון זה עיקר הסדרה.

חוסר ההצלחה כנראה של RUSH כאן ,היא כי המפות לא בנויות לכך. כמו שב-BC2 המפות לא היו בנויות היטב בשביל conquest . ולכן כמו שרבים אומרים הוא היה משחק שונה מסדרת באטלפילד .

פורסם

אפשר לשפר את RUSH עם שינויים באיזון ושיפור של ה RESPAWN. זה לא יסדר הכל כי יש מפות שפשוט לא תוכננו טוב ל RUSH.

Obliteration סוג של נכנס במקום RUSH, יותר דומה ל conquest ולכן מתאים יותר למפות.

OP LOCKER היא המפה הכי גרועה במשחק, לא עובדת טוב בשום מצב משחק. 2 קבוצות שעומדות אחת מול השניה ויורות בלי הפסקה. יש עוד מפה שממש לא ברמה של האחרות.

את DOM צריך לבטל, מצב משחק נוראי. SDM ו DEFUSE לא ראיתי בכלל שמישהו משחק בהם.

המפה מה- BETA מתגלה כבעייתית, עובדת רק ב conquest, בכל מצב אחר אין התקדמות בכלל (אלה אם כן קבוצה אחת טובה והשניה גרועה) בנוסף לזה ה SPAWN בה הכי גרוע.

הבעיה עם conquest שמדובר במשחק יחסית ארוך והרבה אנשים לא נהנים לשחק בו לבד. אם יש קבוצה מסודרת אז הוא מצויין אבל לבד זה מתחיל להציק. דרך אגב זה המשחק BF הראשון שיוצא שאין התארגנות של קבוצה גדולה, הכי הרבה שראיתי זה 2 מהרשימה שלי באותו שרת.

פורסם

OP LOCKER היא המפה הכי גרועה במשחק, לא עובדת טוב בשום מצב משחק. 2 קבוצות שעומדות אחת מול השניה ויורות בלי הפסקה.

אני מזה לא מסכים אתך ידידי!....

אבל זאת הוכחה שהנאה ממשחק משתנה בין גיימר לגיימר!

תמיד מישהו יכול לומר על משחק מסוים שהוא גרוע ברמות, ומנגד מישהו יכול להגיד על אותו המשחק שמבחינתו הוא מושלם!

דעתי האישית על המשחק.....

שהוא לא חף מבאגים, אבל בהחלט אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק. ואני אחד שנוגע כמעט בכל ז'אנר.

ואני מאמין שבעוד כמה חודשים BF4 יהיה BF4 במיטבו!

פורסם

יצא לכם לשחק עם אנשים שיש להם פינג שקטן מ 10 (הכי נמוך שראיתי היה 5 או משהו כזה)? נראה כאילו בהרבה מדינות באירופה יש אנשים שיש להם שרת בבית :( אם עומדים מולם ב 1VS1 אי אפשר להרוג אותם...זה תמיד נראה כמו הריגה בפגיעה אחת.

המפה הזו היא ה NUKE TOWN של BF, לא בדיוק מה שהביא את הסדרה להצלחה שלה. היא מאוד טובה לפתיחה של ה ACE וכוונות אבל חוץ מזה המפות האחרות מספקות משחקיות מעניינת יותר, עם ובלי כלי רכב.

שוב תפרידו בין משחק מהנה למשחק טוב ברמה הטכנית, אם בוחרים נכון את השרת המשחק באוד מהנה. ברמה הטכנית המשחק הזה בין היותר גרועים שראיתי, בכללי רוב משחקי הרשת שיצאו בשלוש ארבע שנים האחרונות היו תת רמה בקטע הזה.

פורסם

לדעתי המפות הכי פחות מהנות

Hainan Resor

Lancang Damt

בנויות באופן המשעמם של BF3 .

פורסם

ללא ספק המפה הכי גרועה ששיחקתי בה הייתה Flood Zone. אי אפשר לזוז שם מטר בלי לקבל headshot מאיזה סנייפר שמתחבא בהריסות.

פשוט לא כיף.

פורסם

בהרבה שרתים יש הגבלה על הצלפים ואז אין את הבעיה הזו, רק במשחק אחד מכל המשחקים שעשיתי השבוע קרה לי שכל שניה צלפים הרגו אותי.

פורסם

מה שאני לא סובל זה את הסנייפרים שמתקמפרים בקומה השלישית של מפה OP lockers. היום רבתי משחק שלם עם קבוצה של שלושה סנייפרים שטענו שזה חוקי לחלוטין והם לא מנצלים שום גליטצ׳.

כן ברור. אז זה במקרה שאי אפשר לירות בכם בזמן שאתם מורידים הדשוטים אחד אחד בלי לזוז. אמין.

פורסם
מה שאני לא סובל זה את הסנייפרים שמתקמפרים בקומה השלישית של מפה OP lockers. היום רבתי משחק שלם עם קבוצה של שלושה סנייפרים שטענו שזה חוקי לחלוטין והם לא מנצלים שום גליטצ׳.

כן ברור. אז זה במקרה שאי אפשר לירות בכם בזמן שאתם מורידים הדשוטים אחד אחד בלי לזוז. אמין.

איפה אתה מתכוון? במגדל שצופה על C? אפשר לעלות לשם גם מהמדרגות למטה וגם מהשלג בחוץ

פורסם
omrik10, המסך עשן, בשונה מ-IR Smoke, סמיך יותר, מלווה את הרכב, אך לא ימנע מטיל מתביית ששוגר לאבד את הנעילה, אולם הפגיעה לא תוכל להסב critical damage (או שלפחות העשן יקשה על המשגר לכוון לנקודות רגישות).

http://battlefield.wikia.com/wiki/Smokescreen

http://battlefield.wikia.com/wiki/IR_Smoke

.

תודה על האינפו, עברתי למיגון אקטיבי.

בעיניי אגב המפה הכי גרועה זאת paracal storm.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים