עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני משחק ככה..

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתרגלים....DICE עובדים על זה עכשיו..גם על הקטע של one shot kill ...מקווה שגם יפתרו את הבעיה של רימונים שלא מתפוצצים ונעלמים באדמה..

פורסם

מייגע, בקושי יש לי זמן לשחק, וכשאני כן נכנס, או שמשחק קופא, או יוצא. כל הניקוד הלך... מייגע. 110 דולר לזבל, לא נראה לי שכל הבעיות הללו יעלמו, פשוט ככה המשחק, אסון.

מזעזע... פעם אחרונה שאני הזמנה מוקדמת ב-EA.

כש-TITANFALL יצא נחכה לראות מה אומרים ואם אין בעיות טכניות כאלו מגוחכות פשוט אקנה ויעזוב את בטלפילד, לא 5 ולא באד קומפני 3...

פורסם

אותו הדבר היה עם בטאלפילד 3 , המשחק יהיה שחיק אחרי שלושה חודשים בתקווה שהם יתקנו את רוב הבאגים .. הם יכולים להרשות לעצמם לעשות מה שהם רוצים כי רוב הלקוחות שלהם הם ילדים קטנים שיקנו גם ככה את המשחק ... לפחות המשחק נירא טוב ולא זבל כמו COD .

אגב הבלור שיש באמצע המשחק זה באג שקורה כשהקומנדר מפעיל איזו אופציה ,והם אמורים לסדר את זה .

פורסם

^^^

רוב השחקנים אינם ילדים, במיוחד לא במחשב (יקר יותר ולילדים לרוב רוצים קונסולה). ברוב העולם הגיל הממוצע של האנשים שמשחקים הוא מעל שלושים.

פורסם

ותודה לאל שכך.

בכל מקרה, איך המשחק בהשוואה לקודמיו?

פורסם

אז אם זה ככה עוד יותר גרוע ,כי לי תכלס אין זמן לשבת לשחק כל יום , בגלל עבודה לימודים ובזמן שיש לי המשחק מלא בבאגים ובעיות .

פורסם

אז לא שווה לקנות את המשחק כרגע?

פורסם

רוב השחקנים שקונים ובמיוחד את הפרימיום בהזמנה מוקדמת הם לא ילדים(אני 33).

אכן אין יותר מדי זמן לשחק וגם כשכן יש באגים, לאגים ושאר ירקות.

פורסם
למה לא לשנות את הרגישות לרכבים בהגדרות ?? אני כבר 3 דפים שואל את זה כאן כמה משתמשים שונים ולא מקבל תשובה :D אנשים לא יודעים שיש את האפשרות הזאת?

ו :|

אני באמת לא ידעתי שיש את האפשרות הזו.

איפה עושים את זה?

פורסם

איך ניתן לשחרר את הנעילה של ה FPS? הוא נעול לי על 60 כל הזמן..

פורסם

^ תבטל VSYNC

אני באמת לא ידעתי שיש את האפשרות הזו.

איפה עושים את זה?

ISvAcFt.png

פורסם

נחמד, אני עדיין מעדיף לשלוט דרך העכבר, אני יכול להיות מהיר או מדוייק ולהחליף בשבריר שנייה, יותר נוח.

אבל אחלה אופציה, טוב לדעת.

פורסם

מעניין איך מתמודדים אלה שמשחקים עם בקר במשחק הזה , נראה לי הם מתים גם אם הם הפתיעו אותך...

פורסם
נחמד, אני עדיין מעדיף לשלוט דרך העכבר, אני יכול להיות מהיר או מדוייק ולהחליף בשבריר שנייה, יותר נוח.

אבל אחלה אופציה, טוב לדעת.

אתה לא תרצה להיות יותר מהיר ממה ש100% יאפשר לך, אתה לא תהיה יותר מדוייק אם אתה תהיה יותר מהיר, וזה ממש לא יותר נוח. O_O

לא שאכפת לי במה אתה משתמש (בלי להעליב), סתם להציג את העובדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים