עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

ספויילר לביקורת עכברים: G400, ZOWIE AM ו mionix 3200, שלושת העכברים שאני יודע שיש לו P=

ה DPI אצלי על 1150 (קפיצות מוזרות של ZOWIE), השינוי בהרבה משחקים לא עובד כל כך טוב, קפיצות גדולות מידי או קטנות מידי. עדיף עכבר שאפשר לשנות לבד ואז לעשות שינויים קטנים נוספים דרך המשחק, נותן שליטה הרבה יותר טובה וגם תוצאה יותר טובה.

לא מאמין כל כך בשינוי ON THE FLY, מגדירים פעם אחת ומשאירים את זה. ב ZOWIE כנראה גם חושבים ככה כי השינוי DPI נמצא בתחתית העכבר.

בר רפאלי לא מושלמת, עברה ניתוחים ושיפורים כמו כל דבר טוב אחר בעולם ;)

אל תציבו למפתחי משחקים רף כל כך נמוך, תדרשו מהם יותר אם לא הם רק ילכו אחורה. בעבר אף חברה לא הייתה מרשה לעצמה להוציא משחקים במצב הזה, היום כולן מוציאות משחקים שלא עובדים ובמקרה הטוב חודשיים אחרי שהמשחק יצא אפשר לשחק בו. הגיע הזמן להפסיק לתת למפיצות את הכוח ולהתחיל להפעיל עליהן לחץ, בין אם זה האנשים שקונים את המשחק ואת התוספות או אתרי הביקורות שמוכנים לבדוק משחקים בחדר נעול שנשלט על ידי המפיצה ו BUILD מיוחד לביקורת. תפסיקו להיות חלשים ולהגיד שתמיד דברים לא עבדו טוב, האינטרנט היום הרבה יותר טוב ממה שהוא היה לפני כמה שנים ובכל זאת משחקי רשת כל שנה עובדים פחות טוב.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם הסטיל סיריאל דיאבלו על 1000 CPI ב-BF3+4.

בטנק או IFV אני מעביר לפעמים ל-4000 (לחיצת כפתור) כדי לא לעוף על כל הפד (ויש לי פד ענק) או במטוסים בתמרונים מהירים.

אני מצפה לעבור ל-G700S, ב-50 דולר, לא תיקח?!

פורסם

בר רפאלי לא מושלמת, עברה ניתוחים ושיפורים כמו כל דבר טוב אחר בעולם ;)

דווקא לא נראה לי שהיא עשתה ניתוחים, אלא שהיא סתם מעצבנת שעשו ממנה יותר ממה שהיא.

ראיתי אותה במציאות, מרטשים לה את הצורה עם פוטושופ ברמות.

ואני משחק על DPI של 1500, יש פעמים שאני מעלה ל1600 כשאני לא מנסה לכוון לרחוק.

ברכבים אני מעלה ל2100, במטוסים אני מעלה לאיזור 2600 ממה שאני זוכר. (אני מנסה להטיס עם עכבר, ועדיין גרוע בטירוף)

אגב מה נסגר היום עם הפינגים?

כולם אצלי על 120, וזה אחרי שאיפסתי את הראוטר.

פורסם

משהו דפוק היום, אני מסתכל בהיסטוריה שלי, כל השרתים ששיחקתי בהם שהיו באזור ה- 80-90 עכשיו על 200+ :/

פורסם

יש מצב ששוב מתקיפים את השרתים...

פורסם

עזבו, התייאשתי. המשחק לא יציב היום :s07:

לא יודע מה נסגר, מלא לאגים ומלא one hit kill.

מישהו עם מכונת יריה (מהסוג שיורים מחסנית שלמה ברצף) עשה לי הריגה בפגיעה אחת מהצד השני של הרחוב (במפה של העיר, לא שנגחאי)

פורסם

אני שיחקתי קצת ב-bf3, אבל עדיין לא קניתי את 4. ולפי הרשמים של המגיבים כאן, אני כנראה גם לא אעשה זאת בקרוב, לצערי.

אני מסכים במאה אחוז עם זה שכתב שלא צריך להוריד את רף הציפיות. אבל אתם יודעים מה הבעיה? ששום דבר לא ישתנה כל עוד מליוני שחקנים ממשיכים לקנות את המשחק ביום שהוא יוצא או בהזמנה מוקדמת. כאשר שחקנים יקנו משחק רק אם הוא באמת שחיק ומהנה ולא אוסף של באגים מעצבנים, המפתחים יתחילו לכבד את הקהילה ולא להוציא משחקים במצב כזה. אין מה לעשות, תאגידי ענק מבינים רק דרך הכיס.

מה שלא ברור לי זה איך עשרות אתרי גיימינג, כולל האתר הזה, הוציאו ביקורת מבלי לכתוב בכותרת אדומה - "המשחק עדיין עמוס באגים ולא באמת שחיק. עדיף להמתין לפני הקנייה כדי לוודא שמתקנים אותם".

שני הסנט שלי...

פורסם
דווקא לא נראה לי שהיא עשתה ניתוחים, אלא שהיא סתם מעצבנת שעשו ממנה יותר ממה שהיא.

ראיתי אותה במציאות, מרטשים לה את הצורה עם פוטושופ ברמות.

ידוע שהיא הגדילה חזה, יכול להיות שזה היחיד אבל זה מספיק בשביל לפסול שלמות.

בשבוע האחרון גם לי (כרגע HOTNET אבל יש תוכנית לעבור) וגם לחברים מ 012 היו בעיות קשות בחיבור, נראה כאילו הבעיה היא לכל מי שעל הסיב האופטי של nautilus. בנוסף לזה נראה כאילו הפינגים לשרתים של BF עלו באופן כללי מאז R10.

דיברתי עם כמה ספקיות קטנות יותר וכולן משתמשות גם ב tamares וגם ב nautilus, כך שגם אם אתם עוברים לאחת מהן בשביל להיות על tamares יכול מאוד להיות שיזרקו אותכם על nautilus הדפוק. רובן גם דורשות חיבור עם חייגן מה שלא באמת מאפשר 100M בהוט...

פורסם

כן, הגדלת חזה גם לדעתי הורס את השלמות האמיתית שבאישה, אבל מה שעושה לה טוב :)

בכל מקרה, אני בבזק, וחווה את אותן הבעיות.

נראה לי שפשוט כל הספקיות כרגע יעשו בעיות.

פורסם
אני עם הסטיל סיריאל דיאבלו על 1000 CPI ב-BF3+4.

בטנק או IFV אני מעביר לפעמים ל-4000 (לחיצת כפתור) כדי לא לעוף על כל הפד (ויש לי פד ענק) או במטוסים בתמרונים מהירים.

אני מצפה לעבור ל-G700S, ב-50 דולר, לא תיקח?!

למה לא לשנות את הרגישות לרכבים בהגדרות ?? אני כבר 3 דפים שואל את זה כאן כמה משתמשים שונים ולא מקבל תשובה :D אנשים לא יודעים שיש את האפשרות הזאת?

ואגב בנוגע לטנק - בשביל להגביל שלא תעשה עם הצריח 180 באלפית שניה, יש לו מהירות מירבית, ואם אתה מזיז את העכבר מעבר למהירות מסויימת אתה רק תזיז את הצריח יותר לאט (תאוצה שלילית בעכבר)... צריך להתרגל להכיר את המהירות הזאת.

ומסכים עם מה שHUGEMOUTH אמר, אני חושב אישית שבגלל שזה משחק כל כך פופולרי והרשו לעצמם לשחרר אותו במצב כל כך קטסטרופלי, זה ממש הולך להוריד את הסטנדרטים של חברות אחרות בנוגע ליציבות של המשחקים בשחרור :S

ואגב לא הבנתי למה לעזזאל צריך לחכות חודש בשביל פאצ' מסכן לטשטוש הדפוק שהוסיפו בפאצ' האחרון? למה הם לא יכולים להוציא פאצ'ים קטנים לבעיה ספציפית כל פעם שהורסת את המשחק :|

פורסם

בהגדרות ניתן לשחק רק בריגשות ולא בDPI . אולי לא מספיק להם ורוצים לשנות DPI .

"והרשו לעצמם "? זה היה ככה תמיד. אין להם גם מתחרים ..אין משחק רשת כנגד שמביא אותו גוון . חוץ מזה ..כל עולם הגיימינג על הפנים היום.

פורסם

המסמר האחרון בארון של COD?

פורסם

כשמתחילים לירות ואז נכנסים לכוונת הנשק עדיין נישאר במצב של HIP , זה בכוונה ככה השטות הזאת ?או שזה באג ?

וגם לכם קורה שכל כמה שניות המשחק נהיה במין 3D ובלור מעצבן כזה ?או שזה גם בכוונה ?? זה פשוט בלתי נסבל כואבות העניים מהחרא הזה .

פורסם

הבלור זה הקומנדור.

כל פעם שהוא מסמן אותך זה עושה את זה.

פורסם

זה לא אפשרי לשחק ככה לא רואים כלום ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים