עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

1. ברור שהחרא הזה על 0, הוא רק עושה עוד בעיות. שיחקתי היום משחק, אני יורה על מישהו, יריתי בו ראשון, על AUTO ממרחק קרוב, החיים שלו הפסיקו לרדת בערך ב 40%, הוא הרג אותי ואחרי שמתתי הוא מת גם והיה כתוב שאני הרגתי אותו. הפינג שלי היה מתחת ל 100 (דרך אגב ב NETCODE תקין ההבדל בין 30MS ו 80MS לא אמור להיות מורגש, ראו ID TECH3 ו UE למינהם עם קוד שלא חורבן אחר כך), אין איבוד מידע (לא בדקתי ספציפית לשרת הזה, בדיקה כללית). בנוסף לזה יצא לי לעמוד ב 1 מול 1, אצלי לא הופיעו פגיעות בכלל ואז שמתתי היה לזה שמולי 32 חיים ולא 100. זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לך, המערכת פשוט לא עובדת, היא מלאה בבאגים מוזרים. גם ל 1 HIT KILL אין הסבר כרגע, ההסבר היחיד שהגיוני זה שהמערכת רישום פגיעות עושה מה בזין שלה.

העובדה שבחלק מהנשקים לפחות המסלול של הכדורים מבוסס הסתברות גם דיי מורגשת, יצא לי לראות על מישהו ממרחק אפס ולפספס מלא כי לא הייתי עם ADS למרות שבמרחק כזה אפשר לירות רמבו ולפגוע.

2. יש הרבה מה לעשות שנידון, לבנות מערכת SPAWN שעובדת, להפסיק להשתנש ב SPAWN סטטי כי זה לא עובד, זה הסדרה היחידה שזה ככה, אפילו במשחקים שיצאו לפני שנת 2000 היה SPAWN דינמי שעבד.

3. אתה מביא דוגמאות לנשקים בודדים, אני מדבר על המשחק כולו. כמובן שלא הזכרת בכלל את התוספות שיש לכלי רכב וממש מקשות על שחקנים שלא פתחו דברים.

4. סורי, אם זה חלק מהמשחק זה חלק מהציון, BF זה לא

Conquest, המשחק נמדד לפי כל התוכן שיש בו. אני מוכן לתת ל Conquest ו RUSH ביחד 50% מהמשחק (וגם זה הרבה יותר מידי), גם אם הם עובדים מושלם (והם לא) אז המשחק יכול לקבל 5/10. חוץ מזה TDM זה דרך מצויינת ללמוד נשק חדש ולפתוח לו כוונת שהיא לא ברזלים.

בקשר לאיזון עם כלי רכב, ב RUSH יש עם זה בעיות בחלק מהמפות, ב Conquest גם יש איזה 2 מפות שהאיזון לא מדהים (במיוחד לאור הבעיות המרובות במשחק).

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני זוכר נכון גם בBF3 היה בעיות עם הפגיעות. כמו שאמרו כאן המשחק אף פעם לא יהיה מושלם בטכני .אבל יתקנו הרבה דברים.

לכן לא נותנים ציון כזה מהר למשחק בסדרה הזאת.. באם כן אז גם BF2 יקבל 5 .

ועכשיו משהו שמסקרן אותי.. על כמה DPI אתם משחקים עם העכבר?

. יש שטוב למרחק קרוב ויש שטוב למרחק רחוק ..יש שטוב לרגליי ויש לכלי טייס.

פורסם

בקיצור שום דבר בעולם לא מושלם לגמרי (חוץ מבר רפאלי).

בכל משחק ניתן למצוא פגמים ודברים מעצבנים כאלה או אחרים.

בשורה התחתונה מדובר על משחק מספר אחת בתחומו.

פורסם

לא הגיע הזמן לפתוח דיון ראשי?

פורסם

למה לפתוח דיון ראשי... זה פורום BF, צריך דיון מיוחד מרוכז בשביל BF4 ? :D

אם אני זוכר נכון גם בBF3 היה בעיות עם הפגיעות. כמו שאמרו כאן המשחק אף פעם לא יהיה מושלם בטכני .אבל יתקנו הרבה דברים.

לכן לא נותנים ציון כזה מהר למשחק בסדרה הזאת.. באם כן אז גם BF2 יקבל 5 .

ועכשיו משהו שמסקרן אותי.. על כמה DPI אתם משחקים עם העכבר?

. יש שטוב למרחק קרוב ויש שטוב למרחק רחוק ..יש שטוב לרגליי ויש לכלי טייס.

עדיף שתמצא הגדרה אחת לרגישות רגלית והגדרה שנייה לכלי רכב ואל תשחק בDPI, עוד לא שמעתי על שחקן טוב שמשחק בDPI במילא, זה מגוכח לגמרי

תנהג בטנק ותבוא לקפוץ שיש לך 1%, ההוא שירה עלייך טיל מולך, תרשום לו בצאט שניה אני יחליף DPI ? ואני מבין שאפשר לעשות את זה בלחיצת כפתור אבל זה עדיין מגוחך

פורסם

עדיף שתמצא הגדרה אחת לרגישות רגלית והגדרה שנייה לכלי רכב ואל תשחק בDPI, עוד לא שמעתי על שחקן טוב שמשחק בDPI במילא, זה מגוכח לגמרי

תנהג בטנק ותבוא לקפוץ שיש לך 1%, ההוא שירה עלייך טיל מולך, תרשום לו בצאט שניה אני יחליף DPI ? ואני מבין שאפשר לעשות את זה בלחיצת כפתור אבל זה עדיין מגוחך

יש לא מעט עכברים שנותנים לך לשנות את הDPI בלחיצת כפתור באופן מיידי.

אני משנה את המהירויות כל הזמן במהלך המשחק, בעיקר כשאני משתמש בDPI יותר גבוה עבור רכבים.

פורסם

מחזק, באף משחק לא שיניתי די פי איי באמצע המשחק, דווקא הקטנות האלה של הזריקת עכבר לפינה של המוח של מי שאתה יורה בו עם הצלפים זה כל כך קריטי ואם תשנה די פי איי זה לא יהיה אותו הדבר, ואולי יהיה לי סמודינג אחר לעכבר, אי אפשר להחליף באמצע, אלא אם כן יש לך אפשרות לעשות PRESET שנותן לך קביעות לסוגי די פי איי שונים 3800 למשחק מסוג זה.. ו 5800 למשחק מסוד זה... ובלה בלה בלה... מבחינתי לשנות DPI זה NO NO NO NO NO NO NO לא לא לא...

לא!

פורסם

מי קנה פרימיום ואיך? (אני קניתי)

פורסם

ישנם עכברים שכנראה זה קל לעביר DPI(לא עכבר שלי) . שאלתי היית בכמה DPI אתם משחקים ולא דווקא מעבר לכל סוג לחימה. זה מתוך סקרנות .

שחקן טוב יציג תוצאות טובות גם עם עכבר של 30 שח.אך אין ספק שגם נוחות העכבר וDPI תורמים -כל עוד.. כמובן נוח לאותו שחקן. שיחקתי פעם אחת עם עכבר כזה (30שח)... הרגשתי טוב יותר בירי מרחוק מאשר עכבר DeathAdder Black

Razer DeathAdder

אולי במשחק הזה לא מתאים DPI 3500 ..(שאני רגיל מ2BC וBF3 ) יותר מידי רגישות וירי מרחוק קופץ ממש הרובה.

פורסם

לגבי עכברים - בקרוב אביא סקירות של עכברים חדשים. עד אז אני יכול לספר שזה פשוט משתנה מאחד לשני. עניין של הרגל.

רצוי לשחק ברגישות כמה שיותר נמוכה לדיוק. ברגע שהטווח האנלוגי בין תזוזה לתזוזה גדול יותר כך הכיוון לנקודה ספציפית קל יותר.

חשוב גם כמובן לשחק עם עכבר בעל חיישן אופטי טוב ולא זבל ליייזרי יקר.

פורסם

יש אפשרות להשאיר את DPI על 3500 ובדרייבר להוריד רגישות... אולי זה עדיף מאשר לרדת לDPI1800 .טוב, זה מצריך התנסות והרגל.

פורסם
לגבי עכברים - בקרוב אביא סקירות של עכברים חדשים. עד אז אני יכול לספר שזה פשוט משתנה מאחד לשני. עניין של הרגל.

רצוי לשחק ברגישות כמה שיותר נמוכה לדיוק. ברגע שהטווח האנלוגי בין תזוזה לתזוזה גדול יותר כך הכיוון לנקודה ספציפית קל יותר.

חשוב גם כמובן לשחק עם עכבר בעל חיישן אופטי טוב ולא זבל ליייזרי יקר.

יש מצב ש mionix 3200 יהיה ברשימה?

פורסם
יש לא מעט עכברים שנותנים לך לשנות את הDPI בלחיצת כפתור באופן מיידי. אני משנה את המהירויות כל הזמן במהלך המשחק, בעיקר כשאני משתמש בDPI יותר גבוה עבור רכבים.

למה לא לשנות את הVEHICLE SENS בהגדרות :\

אולי במשחק הזה לא מתאים DPI 3500 ..(שאני רגיל מ2BC וBF3 ) יותר מידי רגישות וירי מרחוק קופץ ממש הרובה.

ממתי DPI קובע רגישות ? אתה יכול לשנות במשחק למה שבא לך, אם זה לא מספיק מדויק יש קובץ CFG

ותשתמש ב1800 לא 3500, ספציפית בDEATHADDER 3.5G (בלאק זה 3.5G) זה הDPI האופטימלי.

פורסם

זה מה שאני חושב על הריקון בסיבובי TDM על הגגות

Eg8O4ip.jpg

לגבי מיוניקס 3200 - בהחלט

פורסם

לאט לאט (לאט מאוד) יש כמה שרתים שכבר לא מרשים לשחקנים לעשות ROOF CAMP בTDM וזה מוביל לקיק/באן- יוזמה מבורכת למרות שלא רואים את זה הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים