עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
כל הגבלת FPS רק תחמיר קריעות מסך. כמה שהFPS יותר גבוה, הפריימים הקרועים יותר קרובים אחד לשני מבחינת זמן, אז הקריעה פחות תבלוט.

אם החלטת להשתמש בVSYNC ואתה לא נופל מ75FPS (במסך 75HZ), תרשום בUSER.CFG את הפקודה שמבטלת TRIPLE BUFFER, את הפקודה שמגבילה FPS עם הגבלה ל74, והפקודה של הפרי-רנדר עם הגבלה ל1, זה אמור להוריד כמעט לגמרי את הדיליי.

וALPHA אם זה לא היה בצחוק, אז לא נמכרים עדיין מסכים עם GSYNC.

אני מריץ יציב על 75 בvsync .

לא ממש הבנתי איזה פקודות לרשום ומה הן עושות , תוכל להסביר לי על זה ולהגיד מה לרשום ??

כרגע בקובץ של הuser יש את הgametime.maxvariablefps 80 וזה יציב על 80 אבל יש את הקריעות מסך המעצבנות האלה .

ועוד שאלה אולי זה חלק מהמשחק ואני לא יודע , אבל כל כמה זמן יש מין שינוי צבע ורעידה מוזרה במסך כאילו סוג של הפרעה אלקטרונית כזאת ?

• תגובות 3k
  • צפיות 932.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להודות שאני משחק ולא נתקל כמעט בבעיות.

אחת לכמה ימים אני נזרק החוצה מאיזה סיבוב אבל זהו.

סה"כ המשחק מעולה לדעתי , עונה מאוד על הציפיות , אהבנתי את ה - Battlelog החדש ואת ה- Battlescreen (רלוונטי למי שמשחק עם שני מסכים)

פורסם

משחק מצוין, הכי מהנה ששיחקתי מאז MW2.

פורסם

שיחקתי עכשיו חמש דקות אחרי ששבוע לא שיחקתי, ואני רואה ששום דבר לא השתנה!, אחרי 5 דקות אני עף מהסרבר ללא שום הודעה.

פורסם

אצלי דווקא השתפרו הנפילות. כבר כמעט שבוע שעפתי רק פעם אחת.

פורסם

לא יודע עם זה קשור, אבל מאז שהחלפתי תשתית, המשחק יציב כמו סלע.

בשבוע האחרון (מאז שהחלפתי תשתית) ברוך השם אין נפילות והמשחק הרבה יותר יציב!

אין כבר יותר דרופים מטורפים כמו שהיו לי, ופתאום אני מרגיש שהמשחק קיבל "בוסט" עצבני :-)

פורסם

אוקיי זה מסביר כמה דברים. הם חייבים לתקן את זה ASAP -

פורסם

כל הכבוד לחבר'ה האלה!

באמת סרטון יעיל ומקצועי שבאמת מציג בעיה.

ישר כוח, ונקווה שהתייחסו לזה ברצינות הראויה כמו שהסרטון מוצג!

תודה על השיתוף:xyxthumbs:

פורסם

סעמק, תגידו לי, מתי הכי בטוח לצאת מהמשחק כדי שכל הניקוד שנצבר ייחשב ? לחצתי עכשיו QUIT בסוף הסיבוב ואיבדתי חלק מהנקודות. לא מבין את זה.

זה איזה באג ? שמעתי על איזה שטות שניקוד מהריבונז לא נחשב, זה נכון ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אפרופו, אני רואה משהו מצחיק עכשיו, יצאתי כאמור לפני שהסיבוב הבא התחיל. זה היה לפני איזה חצי שעה-ארבעים דקות.

עכשיו ריפרשתי ופתאום אני רואה באטלריפורט שכביכול השתתפתי בסיבוב הבא. קיבלתי אפילו +3 לסקיל, חח.

פורסם

נראה לי ש"השם" אחראי לתיקון ולא התשתית

פורסם

תזכירו לי איך אני בודק דירוג ב-BF4?

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הבאג כאן, לא אמורים למות מירייה אחת בראש מנשקים מסויימים?

פורסם

לא מהנשקים האלה, הם אומרים כמה נזק כל אחד מהם אמור לעשות, רובם היו אמורים להוריד 50% מהחיים והרבה מקרים הורידו 100% במקום. זה לא הבעיה היחידה עם המערכת פגיעות אבל כרגע היא היחידה שהראו סרטון שלה.

פורסם

היום שיחקתי פעם ראשונה ב COD GHOST ואני פשוט בהלם.

באמת יש אנשים שמעדיפים את COD על פני BF?!?!

BF באמת בעשר דרגות מעל.

איך אפשר להשוות בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים