עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
זה לא מופיע כי טכנית אנחנו לא אמורים לקבל את הנשק, זה באג לדעתי.

הם פשוט פישלו :D

הרובה מצויין אגב, אבל הרתע מקשה על יריות רחוקות.

כן, ממש ככה...

אני משחק יותר בTDM/RUSH אז הוא יעיל בגלל המרחקים הקצרים יחסית...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
פשוט תנעל ל70 במקום 60 ולא יהיה הרבה קריעות

המסך שלי עובד על 75HZ אז אנסה לנעול על 85 ולראות איך זה . אגב ראיתי שיש אופציה להיכנס למפה ריקה בשביל אימונים וכו , אם כן איך נכנסים לזה? לא מצאתי את זה בbattlelog

פורסם

תעביר את העכבר מעל הכפתור של מולטיפלייר, בלי ללחוץ אתה תראה בתפריט שנפתח Test Range.

פורסם
ב BF4 אין אפילו מפה אחת שאפשר להגיד עליה שהיא טובה ל CQ. בקטע הזה ל COD תמיד היו מפות טובות, אפילו בחדש שהוא פח זבל אחד גדול (יש שם מפה אחת גאונית, אחת המפות הכי טובות שראיתי בשנים האחרונות). לא רואה סיבה למה DICE צריכים לבזבז על המפות האלה זמן, הם לא טובים בזה, עדיף שהם יעבדו על דברים אחרים. בכל מקרה כל הדברים שהופכים את BF למשחק טוב עובדים רק במפות הגדולות יותר.

עד היום ל COD היה יתרון אחד על BF, פחות באגים, יותר דברים עבדו כמו שצריך. היתרון הזה לא קיים יותר ולצערנו זה לא כי DICE שפרו משהו בבקרת האיכות שלהם...

זה בעיקרון מה שנועדו המשחקים. COD יותר משחק ירי צפוף ומהיר.BF יותר לוחמה פתוחה ועבודת צוות. כל הקטע של איזו הרחבה עם מפות צפופות ,רק בשביל להביא עוד שחקנים.

בוא נגיד יש להם השתפרות קטנה מאשר BF3 . אני זוכר שם היית תקופה בהתחלה שממש לא היה ניתן לשחק . גם BF תמיד מציג מנועים חדשים ולכן יש גם יותר באגים.

פורסם
המסך שלי עובד על 75HZ אז אנסה לנעול על 85 ולראות איך זה . אגב ראיתי שיש אופציה להיכנס למפה ריקה בשביל אימונים וכו , אם כן איך נכנסים לזה? לא מצאתי את זה בbattlelog

האמת שעל 77HZ עם 80FPS אין לי בכלל קריעות רציניות אז אתה יכול גם 80 בכיף. למרות שתדע שאין שום סיבה בעולם להגביל, רק חירטוטים שרצים ברשת, או אם אתה ממש ממש עני וה1% שזה יחסוך לך בצריכת חשמל שווה עוד קצת קריעת מסך - ולראות אוייבים קצת יותר מאוחר. אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני יכול להשבע שזה נכון, זה ניסוי שנמשך אצלי כמעט 500 שעות בBF3 וזה תמיד היה הרושם שלי. מצאתי עוד מישהו ברשת שרשם את זה אבל הוא דיבר על הגבלת פריימים בצירוף VSYNC ובצירוף הגבלת PRE RENDER = 1

ההסבר שלי זה שלמשל עם PRE RENDERED FRAMES=2, שני הפריימים של הדיליי מאז שהאוייב זז עד שהתנועה תצא מהכרטיס מסך שלך, ימשכו יותר זמן כמה שיש לך פחות FPS. זה תקף גם לMOUSE LAG, גם אם אתה מגביל את הפרי רנדר ל1, כמה שיש לך יותר FPS זה פחות MOUSE LAG. בנוסף כשיש לך דיליי אתה גם יכול לירות על מישהו והוא כבר זז ואתה עדיין לא רואה את זה ויורה על המיקום הישן שלו, ומפסיד קרבות.

בקיצור סתם דבר מפגר :S

פורסם

ניסיתי עכשיו על 80 זה אומנם יותר טוב מ75 אבל עדיין יש מעט קריעות מסך . בלי vsync או הגבלה של הFPS בכלל בלתי אפשרי לשחק .. לא יודע אולי המסך שלי פשוט דפוק או להוריד לו את הOC ..

פורסם

מה זאת אומרת, איך ההגבלה עוזרת לך? מה מפריע לשחק בלעדיה?

פורסם
מה זאת אומרת, איך ההגבלה עוזרת לך? מה מפריע לשחק בלעדיה?

בלי vsync אני לא יכול לשחק כי יש לי את הקריעות מסך ,אז רציתי להגביל את הפריים ולא להשתמש בvsync אבל גם זה לא עוזר ממש . אז כנרא שאין לי יותר מידי ברירה ואני חייב לשחק עם הvsync לצערי

פורסם

אז יש הבדל במשחק המלא בין ווינדוס 8/8.1 לווינדוס 7 בביצועים?

פורסם
בלי vsync אני לא יכול לשחק כי יש לי את הקריעות מסך ,אז רציתי להגביל את הפריים ולא להשתמש בvsync אבל גם זה לא עוזר ממש . אז כנרא שאין לי יותר מידי ברירה ואני חייב לשחק עם הvsync לצערי

אתה תמיד יכול לרכוש כרטיס מסך של Nvidia ומסך תואמי G-Sync ולפתור את הבעיה.

פורסם

^אחלה פתרון, כמה זה יעלה לי? 3500₪..

תן לי בבקשה שניים, תודה.

פורסם

לא מבין למה אתם מסתבכים :)..נכנסתי ל NVIDIA EXPERIENCE...לחצתי שם על OPTIMIZE....הוא הגדיר לי את ההגדרות האופטימליות (הכל על ULTRA)... ואני משחק מצויין..:)

פורסם

כל הגבלת FPS רק תחמיר קריעות מסך. כמה שהFPS יותר גבוה, הפריימים הקרועים יותר קרובים אחד לשני מבחינת זמן, אז הקריעה פחות תבלוט.

אם החלטת להשתמש בVSYNC ואתה לא נופל מ75FPS (במסך 75HZ), תרשום בUSER.CFG את הפקודה שמבטלת TRIPLE BUFFER, את הפקודה שמגבילה FPS עם הגבלה ל74, והפקודה של הפרי-רנדר עם הגבלה ל1, זה אמור להוריד כמעט לגמרי את הדיליי.

וALPHA אם זה לא היה בצחוק, אז לא נמכרים עדיין מסכים עם GSYNC.

פורסם

בכל משחק שני בערך אני יוצא באמצע...קשה מאוד להנות מהמשחק הזה במצב שלו. רישום פגיעות מזעזע, אני יורה באנשים חצי שעה והורגים אותי בחלקיק שניה, רימונים שלא מתפוצצים, הבאג בטעינה של הכלי נשק לא סודר, אנשים צצים משום מקום מידי פעם, יורים בי למרות שאני נמצא מאחורי הרים וקירות (אפילו לא הצצתי, אני פשוט נפגע משום מקום). נראה לי אני מספיק לשחק בחרא הזה, אולי עוד חודשיים ככה אני אנסה שוב כי נראה כאילו הם מוציאים עדכון פעם בחודש...

פורסם

מסכים, עברתי מחלוקה של 90% מהזמן ברגל ו10% ברכבים מBF3 למשהו כמו 80% רכבים כרגע, הם לפחות עובדים קצת יותר טוב (אבל לאגים מזעזעים אם אתה נוסע צמוד לרכב אחר למשל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים