עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מתי יוצאת ההרחבה הראשונה למחשב?

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

CHINA RISING

2013-12-03

פורסם

רק לי זה נראה קצת מוקדם? כולה חודש איך שהמשחק יצא..וכבר חבילת הרחבה..עוד לא הספקתי להכיר פה את המפות אפילו..יש עוד מפות שלא שיחקתי נראה לי גם :)

פורסם
לא הבנתי פתחו מפות חדשות או חידשו מפות קיימות, אפשר לשחק בהן כבר?

לא מזהה את המפה שאתה מחבב:P

פורסם
כנראה אתה מתחבר גם לCOD . מצידי שבכלל לא יעשו מפות כהרחבת.. CQ ואם כבר ..רק בקטנה..(בכל זאת מדובר על באטלפילד )ואכן שמו אחת בBF4 והיא לא רעה אך גם לא להיט.

מפות טובות ..זה אחד הדברים העיקרים שעושה את המשחק לטוב ואתה תשחק בו לא רק כמה חודשים בודדים .

אפילו התחברתי למפה הלילית בBF4 .בBF3 גם היית מפה כזאת -הפעמים ששיחקתי בה -אפשר לספור בעשר אצבעותי .

בין המפות המשודרגות .נראה לי Caspian Border תוביל.

אני ממש לא אוהב את COD, שים לב למה שכתבתי. "אלמנטים של באטלפילד וקרב קרוב".

אתה לא יכול להכחיש את זה, CQ הייתה אחת החבילות המוצלחות. אני מבין את הרעיון המקורי של באטלפילד עם זירות גדולות, אבל אתה לא יכול לעשות רק את זה. אתה חייב גם לספק לקרב מהיר שהכל קורה תוך שנייה.

ועידן, אלה מפות של חבילת הרחבה second assault. ממה שאני מבין החבילה יוצאת עכשיו באופן בלעדי לxbox one וPS4, אני לא יודע מתי החבילה תצא למחשב.

כרגע זה פשוט לקדם את הקונסולות.

פורסם
לא מזהה את המפה שאתה מחבב:P

לא ראיתי את הסרטונים הייתי דרך הנייד, אין כמו GULF OF OMAN, עכשיו אצפה בסרטונים...

פורסם
אני ממש לא אוהב את COD, שים לב למה שכתבתי. "אלמנטים של באטלפילד וקרב קרוב".

אתה לא יכול להכחיש את זה, CQ הייתה אחת החבילות המוצלחות. אני מבין את הרעיון המקורי של באטלפילד עם זירות גדולות, אבל אתה לא יכול לעשות רק את זה. אתה חייב גם לספק לקרב מהיר שהכל קורה תוך שנייה.

.

בסדר,יש כאלה שמרדו בCOD. אך בדרך כלל מי שלהוט אחרי מפות צפופות וקרב יריות צמוד מתחבר גם לCOD .

מוצלחות? לא חושב ששחקן קלאסי של BF יגיד שזה מוצלח. אכן בשביל להביא עוד שחקנים -משמע קניות ... מוציאים גוון של מפות אך אני בתור שחקן מעדיף שלא.

פורסם

ב BF4 אין אפילו מפה אחת שאפשר להגיד עליה שהיא טובה ל CQ. בקטע הזה ל COD תמיד היו מפות טובות, אפילו בחדש שהוא פח זבל אחד גדול (יש שם מפה אחת גאונית, אחת המפות הכי טובות שראיתי בשנים האחרונות). לא רואה סיבה למה DICE צריכים לבזבז על המפות האלה זמן, הם לא טובים בזה, עדיף שהם יעבדו על דברים אחרים. בכל מקרה כל הדברים שהופכים את BF למשחק טוב עובדים רק במפות הגדולות יותר.

עד היום ל COD היה יתרון אחד על BF, פחות באגים, יותר דברים עבדו כמו שצריך. היתרון הזה לא קיים יותר ולצערנו זה לא כי DICE שפרו משהו בבקרת האיכות שלהם...

פורסם
יש שם מפה אחת גאונית, אחת המפות הכי טובות שראיתי בשנים האחרונות

מה השם של המפה? סתם מתוך סקרנות, אם במקרה ייוולד לי מחר בבוקר ילד ולא יהיה לו במה לשחק.

- - - תגובה אוחדה: - - -

Second Assault עכשיו ב Live -

http://www.battlefield.com/battlefield-4/second-assault-live-stream?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-second-assault-live-stream-now-112013&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-second-assault-live-stream-now-112013&cid=18702

פורסם
Open Fire - L85A2

Get a pistol kill, 40mm Grenade Launcher Kill, & Defibrillator Kill in the same round

Get 3x Assault Rifle Ribbons (Kill 6 Enemies for One Ribbon)

Need Only One - L96A1

Get a Shotgun, DMR, & C4 Kill in the same round

Get 3x Sniper Rifle Ribbons (Kill 6 Enemies for one Ribbon)

Multi Talent - MTAR-21

Get an AR, LMG, Sniper Rifle, and Grenade kill in the same round

Make A Dent - MP7

Destroy an Air Vehicle with a portable AA

Get 3x Anti Vehicle Ribbons (Destroy 2 Vehicles per Ribbon)

RPK-74M - Power Keg

Get a Mortar kill

Get 3 LMG Ribbons

יש עוד משימות, איפה אפשר לראות את כל המשימות?

פורסם

היי תגידו יש דרך לנעול את הfps ?, בבטלפילד שלוש הייתי משחק עם ויסינג אבל אני לא אוהב את האופציה הזאת , בגלל ה"לאג" שזה יוצר .

ניסיתי את האופציה של gametime.maxvariablefps אבל זה יוצר את ה"קריעת מסך " שיש בלי הויסינג! .

פורסם
יש עוד משימות, איפה אפשר לראות את כל המשימות?

זה מה שאני מכיר ויודע... אם יש עוד אני אשמח לדעת...

בכל מקרה, בשעה טובה פתחתי את הMTAR... אני לא יודע מה הרסו במשחק אבל הUNLOCK שלו לא הופיע לי במשחק... הסתובבתי בCONQUEST וחיפשתי איך ואת מי להרוג כי חשבתי שהוא לא נפתח לי... בסופו של דבר הוא הופיע בסיכום של הקרב.

בסיבוב הבא אחרי שפתחתי אותו עדיין נשארה לי המשימה לפתוח אותו :biglaugh: למרות שהוא כבר היה פתוח.... נראה לי DICE שברו את המשחק בצורה שהם לא יודעים מה לעשות כבר...

פורסם

זה לא מופיע כי טכנית אנחנו לא אמורים לקבל את הנשק, זה באג לדעתי.

הם פשוט פישלו :D

הרובה מצויין אגב, אבל הרתע מקשה על יריות רחוקות.

פורסם
היי תגידו יש דרך לנעול את הfps ?, בבטלפילד שלוש הייתי משחק עם ויסינג אבל אני לא אוהב את האופציה הזאת , בגלל ה"לאג" שזה יוצר .

ניסיתי את האופציה של gametime.maxvariablefps אבל זה יוצר את ה"קריעת מסך " שיש בלי הויסינג! .

פשוט תנעל ל70 במקום 60 ולא יהיה הרבה קריעות

פורסם

פתחתי את ה-MATR בצהריים אחרי שעשיתי את המשימה פעמים, היה לי קטע מוזר שביצעתי את כל המטלות והמשחק פשוט יצא החוצה, בלי לקרוס, בלי להתקע או לרשום

BF4 הפסיק לפעול, אז הייתי חייב לעשות הכל מהתחלה וכמה שניות לסיום הסיבוב תוך כדי ששומעים את המוזיקה הרגתי מישהו עם רימון.

הנשק מפרק אוייבים ללא בעיה ונראה לי כי הוא יותר חזק מאשר ב-BF3..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים