עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
יאללה איזה קטע, גם אני תשתית בזק וספק נטוויז'ן וקרה לי בדיוק אותו דבר.

זה היה ככה במשך יומים, אבל עכשיו בדקתי שוב ונראה שזה הסתדר :-)

אני בהוט+הוטנט, כנראה בעיה עם החברה שמחזיקה את הסיב האופטי או באג שהיה עם R10 ופגע בתקשורת עם השרתים.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
רימון דווקא הכי קל.. :) הרימונים האלה שמתפוצצים אחרי פגיעה..דבר מטורף..אין סיכוי לברוח מהם.אם רימון רגיל אתה עוד יכול לברוח..כי יש כמה שניות השהייה...זה אין שום סיכוי..מתפוצץ אחרי חצי שנייה שפוגע ברצפה או בקיר

כן, הרימון הזה הוא משהו מיוחד, אני גם אוהב אותו.

זה יותר קל להרוג עם רימון במקומות סגורים, אבל הלכתי על המפה paracel storm ששם זה עוד מוסיף אתגר כשכל שנייה צריך לשחות :s0432:

במקרה היה לי מזל והמסוק שלי התרסק מילימטר מאחורי מישהו שהתחבא מאחורי מחסה. אז התגנבתי מאחוריו וזרקתי עליו את הרימון הזה, לא הייתה לו אפילו הזדמנות להגיב :cool2:

בכללי הלכתי על המפה הזאתי כי כמו שציינתי - אני גרוע עם סנייפר. אז חשבתי שזאת תהיה המפה הכי טובה להתקמפר עם הרובה עד שאשיג רובה. לקח לי חצי סיבוב להשיג הריגה בודדה.

אגב, כשאתם מציינים את זה גם לי יש עלייה חדה של פינגים. שרתים של 80 עלו ל100 ושרתים של 100 עלו ל120.

מה שעוד יותר מפריע לי שבימים האחרונים הפינג שלי גם קופץ במהלך המשחק ואני מקבל לא מעט באנים "הפינג שלך גבוה מדי".

יש שרתים שרשום לי פינג 80 ואז זה קופץ לאיזה שניה ל220 וחוזר ל80. מספיקה הפעם אחת הזאתי כדי לקבל באן.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב קטע הזוי, מישהו התחבר לסקוואד שלי ואיכשהו חיבר מיקרופון והתחיל לצרוח במשחק

"KILL IT!!! KILL IT!!! REPAIR THE TANK! DUDE HEAL ME! OMFG NOOB DO SOMETHING!".

הסקוואד שלי ננטש באכזריות :(

פורסם

גם לי עלו הפינגים מאיזור 70 ל-85.

אני בבזק+בז״בל..

פורסם

תרסטרטו ת'ראוטר.

פורסם

מרגיש שיפור בביצועים מאז עדכון הדרייבר של NVIDIA ל-331.82...

גם פחות קריסות.

פורסם
  • מחבר

מגניב תודה רוני.

הם לא אמרו תאריך יציאה ל PC...

פורסם

אין במקרה רימייק ל Mashtuur City או Kubra Dam? :rolleyes:

פורסם

הסופת חול בגולף אוף אומן פשוט מגניבה. זה ממש מעביר עלייך אווירה של סבל נוראי :lol:

לדעתי הרסו את המטרו, בכל מטר מרובע הם שמו את העמודים שיכולים להרוס את המפה. זה מרגיש שכאילו ניסו בכוח להכניס את BF4+++++ למטרו

פורסם

שטויות. עוד ירססו את זה לפני שתעמוד שם. המפה הזאת מימלא לא לטעמי (גם BF3) . בכלל המפות הרגילות בBF4 בנויות פי כמה יותר טוב מBF3 -שברובן מפות משעממות.. אפילו המפות הטובות (Caspian Border /Operation Firestorm )

אתה מגלה הרבה זמן שוטטות של שעימום.

פורסם

המפות של BF4 בהחלט מצויינות, אבל אני דווקא מתגעגע למפות מהחבילה של CQ.

האלמנטים של באטלפילד פלוס לחימה אתגרית וקרובה זה הרבה בהחלט מוצלח.

פורסם

כנראה אתה מתחבר גם לCOD . מצידי שבכלל לא יעשו מפות כהרחבת.. CQ ואם כבר ..רק בקטנה..(בכל זאת מדובר על באטלפילד )ואכן שמו אחת בBF4 והיא לא רעה אך גם לא להיט.

מפות טובות ..זה אחד הדברים העיקרים שעושה את המשחק לטוב ואתה תשחק בו לא רק כמה חודשים בודדים .

אפילו התחברתי למפה הלילית בBF4 .בBF3 גם היית מפה כזאת -הפעמים ששיחקתי בה -אפשר לספור בעשר אצבעותי .

בין המפות המשודרגות .נראה לי Caspian Border תוביל.

פורסם

שונא את האפקטים האלה של השלג והסופת חול..

מפריע לראייה..מישהו יכול לשבת מאחורי אבן ואתה בחיים לא תראה אותו כשאתה בתוך השלג..והו חופשי יוריד אותך ברגע שיראה צללית בתוך הסופה..

פורסם

לא הבנתי פתחו מפות חדשות או חידשו מפות קיימות, אפשר לשחק בהן כבר?

פורסם

לא..הם ייצאו עם חבילת הרחבה שנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים