פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים זה רק אצלי או שלכולם הפינג עלה משמעותית בכל הסרברים של אירופה?זה עלה מבערך 70 לסביבות ה-100.
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים שאלה, איפה אתם רואים לגבי הMTAR?עברתי על כל הבאטלוג, אני לא רואה אפילו מקום אחד שיש הוראות מה צריך לעשות כדי להשיג את הנשק.
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים מחבר דרייבר חדש של NVIDIAhttp://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-331-82-whql-drivers-released
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים שאלה, איפה אתם רואים לגבי הMTAR?עברתי על כל הבאטלוג, אני לא רואה אפילו מקום אחד שיש הוראות מה צריך לעשות כדי להשיג את הנשק.רק בתוך המשחק....אתה צריך בסיבוב אחד הריגה עם רובה צלפים, הריגה אחת עם רימון, הריגה אחת עם ASSAULT RIFLE ואחת עם LMG
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים זה רק אצלי או שלכולם הפינג עלה משמעותית בכל הסרברים של אירופה?זה עלה מבערך 70 לסביבות ה-100.סוף סוף עוד מישהו שאומר שהפינג קפץ לו בלי סיבה...מי הספקית שלך? הקפיצה התחילה אחרי העדכון ושדרוג השרתים ל R10?
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים רק בתוך המשחק....אתה צריך בסיבוב אחד הריגה עם רובה צלפים, הריגה אחת עם רימון, הריגה אחת עם ASSAULT RIFLE ואחת עם LMGאלה חתיכת תנאים מפגרים. מה הקשר כל אלה?אני גרוע עם צלפים.
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים סוף סוף עוד מישהו שאומר שהפינג קפץ לו בלי סיבה...מי הספקית שלך? הקפיצה התחילה אחרי העדכון ושדרוג השרתים ל R10?לי גם קפצו הפינגים.. היה לי ברוב השרתים באירופה 70-80 והיום זה 90-100 תשתית בזק , ספק נטוויז'ן.
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים לא משנה כמה אתה גרוע..הריגה אחת זה לא בעיה פתחתי לי כבר את ה MTAR..איפה הלינק שמישהו שם עם תנאים לפתוח נשקים אחרים גם ? אלה חתיכת תנאים מפגרים. מה הקשר כל אלה? אני גרוע עם צלפים.
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים לי גם קפצו הפינגים.. היה לי ברוב השרתים באירופה 70-80 והיום זה 90-100 תשתית בזק , ספק נטוויז'ן.יאללה איזה קטע, גם אני תשתית בזק וספק נטוויז'ן וקרה לי בדיוק אותו דבר.זה היה ככה במשך יומים, אבל עכשיו בדקתי שוב ונראה שזה הסתדר :-)
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים לא משנה כמה אתה גרוע..הריגה אחת זה לא בעיהפתחתי לי כבר את ה MTAR..איפה הלינק שמישהו שם עם תנאים לפתוח נשקים אחרים גם ? Open Fire - L85A2 Get a pistol kill, 40mm Grenade Launcher Kill, & Defibrillator Kill in the same round Get 3x Assault Rifle Ribbons (Kill 6 Enemies for One Ribbon) Need Only One - L96A1 Get a Shotgun, DMR, & C4 Kill in the same round Get 3x Sniper Rifle Ribbons (Kill 6 Enemies for one Ribbon) Multi Talent - MTAR-21 Get an AR, LMG, Sniper Rifle, and Grenade kill in the same round Make A Dent - MP7 Destroy an Air Vehicle with a portable AA Get 3x Anti Vehicle Ribbons (Destroy 2 Vehicles per Ribbon) RPK-74M - Power Keg Get a Mortar kill Get 3 LMG Ribbons
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים הצלחתי להשיג את הרובה, יאי!מה שהתגלה בסוף כאתגר היה דווקא הריגה עם רימון. אתמול צפיתי קצת בStreaming של מישהו מPS4. רציתי לראות איך המשחק נראה שם, אבל כל כך השתעשעתי שהמשחק קרס לו כמה פעמים שוב ושוב. אני חשבתי שקונסולות יהיו חפות מתקלות.
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים רימון דווקא הכי קל.. הרימונים האלה שמתפוצצים אחרי פגיעה..דבר מטורף..אין סיכוי לברוח מהם.אם רימון רגיל אתה עוד יכול לברוח..כי יש כמה שניות השהייה...זה אין שום סיכוי..מתפוצץ אחרי חצי שנייה שפוגע ברצפה או בקיר
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים תמיד חסרה לי הריגה כלשהי בשביל לפתוח את הMTAR... או שזה הרימון או שזה הLMG או הAR...בסוף זה יגיע... lol
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים צריך להתמקד על זה אני למשל כמעט אף פעם לא מחליף KIT באמצי משחק.. אז בשביל לפתוח את הנשקים..צריך לקחת סיבוב..וספציפים להתמקד על המשימות..ולהחליף KIT בהתאם כמה פעמים בשביל להשלים את כל המשימות שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.