עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

^^

לא ברור... גם אני עשיתי את מה שצריך בסיבוב אחד ולא נפתח לי הMTAR... והקטע המוזר הוא שיש בוודאות שחקנים עם MTAR

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיי אין לי שום סבלנות כלפי המשחק הזה.

עדיין יש לי את הקטע על הblur שמפריע לי, ואו שסירסו נשקים או שהכיוון שלי פשוט על הפנים.

כל פעם כשאני פנים מול פנים עם מישהו, לא משנה כמה אני מרסס אותו אני מפסיד.

הייתי בשרת HC עכשיו, הפגיעות הראשונות שלי פגעו בול והרגו, אבל מאמצע המשחק כל ירייה ביצעתי כאילו לא התקיימה. גם בתור צלף וגם בתור אסולט.

אני בטוח לחלוטין שיריתי כמו שצריך והיו אמורות להיות פגיעות אבל עדיין, שום אוייב לא התפגר לי מאמצע המשחק.

פורסם

ענית לעצמך :)

עם ASSAULT RIFLES\CARBINES בוא נגיד מעל 30 מטר אין מצב שאחרי הכדור החמישי בצרור אתה תפגע לאן שהכוונת. תקפיד לירות בהרבה צרורות קצרים ומהירים ולא לירות עד שאתה כבר על המטרה.

פורסם

אני יודע, אני טיפוס של צרורות, אבל בטווח אפס זה לא באמת אפקטיבי כשכל זה נעשה בתוך שניה.

האמת שאחרי מה שכתבתי הלכתי לסיבוב, זה די עצוב הייתי עם קארבין ואני שומע צלף יורה לעברי שוב ושוב ומפספס, אז עצרתי והצלחתי לצלוף בו עם קארבין :D

פורסם
בחיי אין לי שום סבלנות כלפי המשחק הזה.

לנוכח המצב, החלטתי לקפוץ לבדיקת נוכחות ב BC2 ובאופן די מפתיע, יש לא מעט שרתי Ranked בתפוסה מלאה. איזה כיף!

פורסם
איך עושים unlock לנשקים מ china rising ?

עשיתי את כל מה שצריך ל MTAR ולא קיבלתי אותו.

עריכה: באותו סיבוב כמובן.

פעם ראשונה ניסיתי על שרת custom וזה לא עבד, פעם שנייה ניסיתי בשרת normal וזה עבד (שניהם היו ranked כמובן).

לא יודע אם זה קשור אבל שווה לנסות.

פורסם
אני יודע, אני טיפוס של צרורות, אבל בטווח אפס זה לא באמת אפקטיבי כשכל זה נעשה בתוך שניה.

האמת שאחרי מה שכתבתי הלכתי לסיבוב, זה די עצוב הייתי עם קארבין ואני שומע צלף יורה לעברי שוב ושוב ומפספס, אז עצרתי והצלחתי לצלוף בו עם קארבין :D

יכול להיות שאתה נלחץ... לי יש בעיה הפוכה, אני לא מתרגש כשאני רואה שחקן (אוייב) וזה מכפיל לי את הזמן תגובה לפחות פי 3 לדעתי. :S

בBF3 הייתי מנסה לירות על קירות ולראות את הדיוק של הנשק בHIP FIRE ממרחקים שונים למשל, ולמשל עם M16A3 ממש היה צריך צרורות כאילו אתה לטווח ארוך, כשהתחלתי לירות לקרוב איתו בצרורות של 5 גג רק אז הפסקתי להתלונן על הHIP FIRE שלו... למרות שבBF4 כולם מסתובבים עם הלייזר שזה משפר את הדיוק מהמותן פי 2-3 אז זה פחות ביג דיל.

התאוריה שלי: אם אתה לא עושה צרורות כי אתה מפחד שאתה מאבד RPM - אם ה800RPM שיורה הנשק לא פוגעים בכלום - יש לך 0RPM אפקטיבי .אם אתה עושה צרורות ממש קצרים ועם הפסקות ענקיות אבל פוגע פעם בשניה זה כבר 1RPM אפקטיבי במקום 0 :D

פורסם
קריסות עם סאונד לופ אחרי 5 דקות משחק.

איזה דביל יצאתי שקניתי את החרא הזה..

גם עכשיו אחרי הפאטץ'?? חשבתי שהם פתרו את זה בפאטץ'

פורסם

האמת הסאונד נעשה אפילו יותר גרוע.

הייתי בסירה, והייתי בטוח שאני עם צ׳יטר בגלל שכל הזמן שמעתי אותו יורה ללא הפסקה מבלי שהנשק לוקח הפסקה.

בסוף כבר נפל האסימון.

אבל האמת, מאז הפאטץ׳ מה שקורס לי הרבה זה דווקא הShadowPlay של NV. באמצע המשחק הסמל פשוט נעלם.

פורסם

לא תמיד הם נעלמים אחרי שאתה מת , זה עוד באג..

פורסם

באג רציני... שמתי קליימור בTDM בPARCAL ואחרי שמתתי פעמיים הוא התפוצץ על מישהו וקיבלתי על זה הריגה.....

פורסם

קורה הרבה שאני או מישה אחר זורק רימון...והרימון לא מתפוצץ...או שנבלע באדמה...או שאתה ממשיך לראות על הרצפה את הסימן הלבן של רימון...וזהו..

פורסם

קליימור לא נעלם במוות ? O_O

וסך הכל אפשר שיהיה 1\2 קליימור-ים ממני על כל המפה, או שכל ספאוון אני יכול להוסיף 1\2 בלי שהישנים יעלמו ?

אגב לדעתי בגלל הקרקע הכל כך מוחצנת גראפית אי אפשר לראות מוקשים, בכלל. אפשר רק להספים Q עם מבט למטה כל הזמן אבל זה מעפן וגם לא אפשרי בהארדקור.

פורסם

עוד יורש ראוי לסדרת ה-Bugtellfield.

פורסם

לי יש MTAR.

זה אמור להופיע אחרי שעשיתם את המשימה כמו שעולים לבל (MTAR על המסך באמצע ה-match)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים