עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

עוד באג, קשה מאוד להחיות במשחק הזה, הרבה עפמים זה לא עובד. אנשים כל הזמן אומרים למה אנשים בוחרים להיות MEDIC ולא מחזירים אנשים לחיים או מרפאים אותם אבל כרגע בהרבה מקרים להחיות לא עובד וגם עם הריפוי יש פספוסים (מה שזרוקים נבלע במפה או פשוט מתאדה).

בערך ב 2 שליש מהמקרים אני לא מצליח להחיות מישהו למרות שיש לו את הסימן שאומר שאפשר, ממש מציק.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תגידו מישהו יודע מה הקטע במפה lancang dam עם הסכר הזה? כאילו אם הורסים אותו אמור לקרות משהו ? ראיתי שאפשר לעשות בו חור גדול באמצע אבל מה העניין?

נהיה חור.

אבנים נופלות והורגות.

יש ערמת פסולת אבנים ועפר באמצע המפה.

זה לא flood zone

פורסם
עוד באג, קשה מאוד להחיות במשחק הזה, הרבה עפמים זה לא עובד. אנשים כל הזמן אומרים למה אנשים בוחרים להיות MEDIC ולא מחזירים אנשים לחיים או מרפאים אותם אבל כרגע בהרבה מקרים להחיות לא עובד וגם עם הריפוי יש פספוסים (מה שזרוקים נבלע במפה או פשוט מתאדה).

בערך ב 2 שליש מהמקרים אני לא מצליח להחיות מישהו למרות שיש לו את הסימן שאומר שאפשר, ממש מציק.

זה בטח קרה לך בOP LOCKER... אי אפשר להחיות אם יש עליהם MED KIT או AMMO, תירה בזה קודם ואז תחיה

פורסם

קרה לי בכל המפות ולא היה עליהם שום דבר, עושה גם הכל אותו דבר כמו שהייתי עושה ב BF3 ושם אף פעם לא קרה לי דבר כזה. ניסיתי אפילו לבזבז את הזמן וממש להגיע בזוית מושלמת להחזיק את ה DEFIB כל פעם למשך זמן אחר, לא מצאתי שום דרך לסדר את זה.

פורסם

האמת שאפשר לעשות DEFIB מאיזה קילומטר :o

פורסם

מה לעשות, כמו כל דבר אחר במשחק הזה או שזה לא עובד בכלל או שזה עובד יותר מידי טוב :lol:

זה כמו שאני ועוד כמה אמרנו שאנחנו מתחילים את המשחק בלי נשקים אבל נראה שלהרבה אין את הבאג הזה. זה כמו שבחודשים האחרונים כל פעם שאני מוריד משהו מ ORIGIN המהירות נופלת כל דקה ל 20K אבל נראה שלאנשים אחרים הכל בסדר. במקרה של EA באגים זה עניין של מזל ולא משהו קבוע.

פורסם

^^

דווקא עם אוריג'ין בכלל אין לי בעיה... לפני כמה חודשים פירסמו פה איפשהו איך להכין איזה קובץ קונפיג שיגרום לאוריג'ין לרוץ במצב פיתוח ומאז שעשיתי את זה המהירות בהורדה יציבה ומנצלת את כל רוחב הפס.

בנוסף לזה, מאז שעברתי ל8.1 גם חזר האוטו-לוגין (עוד לפני שזה סודר בעדכון האחרון לחלק מהאנשים פה).

בסה"כ המשחק יותר שחיק עכשיו שזה לפחות נקודת אור... אתמול בכלל לא נתקלתי בניתוקים או בERRORים מוזרים של EA...

נראה לי גם שפתרו את הבעיות שהיו עם ניקוד שלא היה מתעדכן ועכשיו נוצר REPORT צ'יקצ'ק בין אם סיימת סיבוב או יצאת מהשרת

פורסם

אי אפשר עם המשחק הזה. כל הזמן הוא נתקע. אני מצליח לסיים מקסימום 2-3 משחקים

פורסם
אי אפשר עם המשחק הזה. כל הזמן הוא נתקע. אני מצליח לסיים מקסימום 2-3 משחקים

אתה עוד במצב טוב!

מזל שיש את BF3 :P

פורסם

מאז העידכון האחרון אני בקושי מצליח להגיע ל50FPS על הגדרות בינוניות.

לעוד אנשים?

פורסם

ירו בי כשאני מאחורי קיר עם AR והיה הדף של פיצוץ, ראיתי את זה גם בסרטונים באינטרנט, צ'יטרים מזדיינים. יש את זה בערך מהשבוע הראשון ו EA עוד לא סדרו את זה.

עכשיו קרה משהו חדש, לא היה מולי אף אחד ואז פתאום ירו לי, ראיתי את הכדורים, ראיתי את הסימון של הפגיעות כאילו יורים בי מקדימה אבל לא היה שם אף אחד!

אין לי בעיות יציבות בכלל אבל בארבעת המשחקים האחרונים שלי יצאתי באמצע כי אי אפשר לשחק ככה, יותר מידי בעיות וזה מרגיש כאילו אף אחד לא מנסה לסדר אותם.

פורסם

יווו, איזה עצבים.

שיחקתי עכשיו בערך את המשחק הכי טוב שלי (הפסדנו בנקודה בקונקווסט) כולל עליית דרגה ומדליה ועניינים, והסרבר התנתק (לכולם, ניסיתי אחרי זה להתחבר לשם והייתי לבד). השלב מופיע בריפורטס, הבאטלפאק שקיבלתי מופיעה אצלי, אבל כל הניקוד והמדליות נעלם. מה עושים ? זה ממש מתסכל.

פורסם

תסלחו לי שאני אומר את זה, אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים.

אני ממש לא רואה את כל הבעיות שאתם מדברים עליהם, אלא ממש מעט ולא הורס לי שום חוויה.

הניתוקים באמצע משחק קורים לי בערך 1:12.

הדבר היחיד שמעצבן אותי כרגע זה שצריך להמתין איזה 5 דקות עד שהמשחק נטען כל פעם.

פורסם

נהיה בלתי אפשרי לשחק..4 משחקים ברצף המשחק עף לפני סיום הסיבוב. לא שומר את ה UNLOCKS וההתקדמות.. אין שום הודעת שגיאה..(זה קורה לכולם דרך אגב..הייתי עכשיו בפורום של BATTLELOG

פתחתי איזה 4-5 פעמים את PECHENEG...ועדיין אין לי אותו..

בגלל שהמשחק עף כל פעם..

בנוסף לזה אחרי ה PATCH הזה שהוציאו התחילו עוד דברים "טובים"...זליגת זכרון..מגיע לכמעט 100%..8 גיגה..לא נראה לי שאמור להיות ככה...

רימונים פשוט נבלעים בתוך אדמה בלי להתפוצץ..

תענוג

פורסם

אני מרגיש מרומה, כל כך הרבה כסף על המשחק והפרימיום ובעיות כאלו שלא נראו גם בהאלו משנת 2002... פשוט מזעזע.

פעם אחרונה שאני קונה בהזמנה מוקדמת מEA.

כשTITANFALL יצא אני אחכה לשמוע אם הוא יציב ורק אז ייקנה ויזנח את האכזבה הזאת שנקראת באטלפילד.

כן כן, הלקחים לא נלמדו מהמשחק הקודם, מטוסים עדיין יכולים לחוג בשמיים ב20 קמ"ש מבלי ליפול ולהרוס משחק שלם. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים