עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אתמול נשבר שיא חדש, שישה משחקים ניסיתי לשחק בשרתים שונים בכל אותם המשחקים השרת קרס...וכן אני יודע שהם עובדים על זה..הם הגזימו הפעם לגמרי..

ד״א הblur שיש אחרי הפאץ׳ ממש מציק מזכיר את הblur ב dirt 3 שאתה נכנס בקיר עם הרכב...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה רק אני ..או שהם דפקו עוד פעם משהו ב HITREG?...אתמול והיום כל הזמן קורה לי שאני יורה בבן אדם מטווח אפס..או של כמה מטרים...דרך הכוונות. 100% בול עליו...ולא קורה לו כלום..הכדורים פשוט עוברים דרכו..רוקנתי על מישהו חצי קופסה של LMG...ושום דבר..

פורסם
חבר'ה, כבר אמרו את זה פה, חכו עוד חודש וחצי חודשיים והכל יהיה בסדר :lol:

בהומור כמובן, לא להתייחס לזה ברצינות...

אני לא יודע איך זה קורה לEA/DICE כל פעם מחדש... האמת היא שמאז הפאטץ' אין לי בעיות חדשות- רק בעיות ישנות שהם לא רציניות (טקסטורות מחוקות ובלי נשקים לכמה שניות) חוץ מזה כל הקריסות היו בצד של השרתים ולא אצלי...

משהו מאוד מוזר עם DICE, לא ברור לי איך חלק מהאנשים סובלים מבעיות וחלק לא... כמה דפוק צריך להיות הקוד של המשחק כדי שזה יקרה...

זה לא בצחוק. גם BF2 היה בהתחלה עם הרבה בעיות.' אין חדש תחת השמש ' -זה לא שתפתאום הכל התדרדר . המשחק אכן יהיה טוב יותר בהמשך.

פורסם
  • מחבר

איזה ערך אני צריך לשים את smoothing network ? בהגדרות המשחק.

לא הבנתי מה הקטע הזה

בדיפולט אצלי זה 50%

פורסם

תתחיל מ0% ואם תשים לב ששחקנים מקפצים ברמה שאתה מפספס יריות תעלה קצת... נגד לאגים של הרכבים זה לא עוזר.

פורסם

מה זה ....אי אפשר לשחק...כל שנייה מופיע הטשטוש הזה...

פורסם

לא הכי קשור, אך אני שמח לבשר שהעדכון (בטא) ששוחרר אתמול לעוריג'ין פותר סוף סוף את בעיית ה LOGIN, שנמשכה כבר יותר מדי זמן.

פורסם

תגידו מישהו יודע מה הקטע במפה lancang dam עם הסכר הזה? כאילו אם הורסים אותו אמור לקרות משהו ? ראיתי שאפשר לעשות בו חור גדול באמצע אבל מה העניין?

פורסם
  • מחבר

חברים יש WA עבור הבאג של ה BLUR , לא ניסיתי כי אני לא בדירה, אתם מוזמנים לנסות ולתת חוות דעת עד שיצא התיקון המלא, ההודעה הרשמית של EA\DICE:

O

.Hi All

We're aware of the issue and the team is working on a fix. In the meantime, here are instructions for a workaround that has proven effective:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670152493933/7/ [battlelog.battlefield.com]

- Dragotha

This has been passed on.

In the meantime, you can try to deactivate Blur by creating a user.cfg file in your "Origin Games\Battlefield 4" folder.

1. Open Notepad.

2. Paste the following:

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0

WorldRender.MotionBlurForceOn 0

WorldRender.MotionBlurMax 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

3. File > Save As >

Choose > Save as type: All files

Choose > File name: user.cfg

Navigate to the "Origin Games\Battlefield 4" folder and click save

.

פורסם

זה סתם חירטוט, MOTION BLUR זה אפקט מסויים, אין אותו, הבעיה שיש היא טשטוש שעושה צבעים כחולים\אדומים כמו בתפריט, גם כשאתה לא בתנועה...

פורסם

זה הטשטוש שיש לי, אי אפשר לשחק..

פורסם

הולי שיט, AUTO LOGIN ב ORIGIN, מי היה מאמין שהיום הזה יגיע.

יכול להיות שבאג שיש לכם באמת נגרם מ BLUR כלשהו במשחק, יסביר למה לי אין את הבעיה כי אני תמיד מבטל כל דבר שכתוב לידו BLUR.

באמת סדרו את זה שהמשחק היה נסגר כל פעם.

הבאג עם הטעינה קיים, כנראה דורש עדכון נוסף למשחק. באג נוסף שקרה לי עכשיו בשרת באינטליה זה שמתתי 3 פעמים והיה כתוב לי שמתתי פעם אחת, מוזר.

נראה כאילו ה HIT REG נפגע, חלק מהפגיעות לא נרשמות אפילו עם פינג נמוך. זה טיפה מוזר, לפעמים מופיע X על המסך ואין פגיעה ולפעמים אין X אבל כן יש פגיעה.

פורסם
. באג נוסף שקרה לי עכשיו בשרת באינטליה זה שמתתי 3 פעמים והיה כתוב לי שמתתי פעם אחת, מוזר.

.

קרה לי אתמול הייתי בשרת עם לאגים מטורפים בכלל לא יכולתי לשחק, מתתי פעמיים, הבנתי את הרעיון, ויצאתי מהשרת, אח"כ אני מסתכל בבאטללוג ובמקום שתי מיתות ו 0 הריגות, רשום לי הפוך, שתי הריגות ו 0 מיתות. קטעים איתם.
פורסם

איזה מוזר, גם בבאטל ריפורט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים