עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
נראה לי שאני היחיד שמתחיל משחק (מידי פעם) ופשוט מתחיל בלי נשקים ובלי אביזרים..... פשוט בלי כלום.... רץ במפה בלי נשק.

אני צריך להתחיל ללחוץ על המספרים כדי שהנשקים יתחילו להופיע

אתה לא היחיד, יש לי את זה מהיום הראשון. באג מציק, קורה גם עם טקסטורות של הריצפה שלא מופיעות למשך איזה חצי דקה. בהתחלה אין נשק, אחרי זה יש נשק בלי ידיים וככה עד שהכל מופיע.

זה מדהים שלא היה אפילו דבר אחד שעבד במשחק כמו שצריך ובכל זאת הם הצליחו להוציא עדכון ששבר את המשחק:yelclap:

פורסם

זאת בעיה עוד לפני הפאץ.. היה לי את זה גם בBF3 .. לא ניתן לעבור מושב על ידי לחצני F1/F2/F3 וכו'.

ובעכבר שלי יש 2 לחצנים בצידו ... ובהגדרות המשחק מגדיר את כפתור 3 ( מטול /טיל כתף וכדו') ללחיצה גם בכפתור העכבר -אך זה לא נתפס. עכשיו צריך להעביר עם הגלגלת ...... וזה איטי יותר.

זכרו עוד לא עבר חודשיים מיצאת המשחק - יש להם עוד זמן חחחחחחח.

פורסם
אתה לא היחיד, יש לי את זה מהיום הראשון. באג מציק, קורה גם עם טקסטורות של הריצפה שלא מופיעות למשך איזה חצי דקה. בהתחלה אין נשק, אחרי זה יש נשק בלי ידיים וככה עד שהכל מופיע.

זה מדהים שלא היה אפילו דבר אחד שעבד במשחק כמו שצריך ובכל זאת הם הצליחו להוציא עדכון ששבר את המשחק:yelclap:

כן, זה בדיוק מה שיש לי (גם לגבי הטקסטורות)

פורסם
יש בעיה חדשה של BLUR

http://bf4central.com/2013/11/new-battlefield-4-patch-causes-new-problems/

מישהו עוד נתקל ?

אווךךך, מופע הריצודים הפסיכי שהפעץ' החדש הזה הביא איתו יכול לחרפן. בייחוד ב Flood Zone.

בקצב הזה עוד אחזור ל Planetside 2.

פורסם

מה קרה עכשיו, כל השרתים מלאים . לחפש שעה...

פורסם

או שהניתוקים נפסקו לי או שזה קורה רק אם השרת מנסה לשנות מפה, הייתי בודק יותר לעומק אבל הלחץ דם שלי עלה מהמשחק האחרון...

באג נוסף, הטעינה של הנשק לא עובדת! אני טוען את הנשק מנסה לירות במישהו ואחרי כמה כדורים מתחילה אנימציה של טעינה. בפעם הראשונה חשבתי שאני אשם אבל בפעם השלישית פשוט סגרתי את המשחק.

הרישום פגיעות הפך להיות כמו ב COD ו CS:GO, הפגיעות הראשונות לא נרשמות מעל פינג מסויים (מעל 80 או 100). זה אומר שאני צריך לפגוע באנשים פי 2 יותר פעמים ממה שהם צריכים לפגוע בי.

הפינג הרבה יותר גבוה, לפני זה היה בסביבות ה 80 עכשיו כל הזמן על 100+ ויש הרבה יותר rubber banding. אני צריך שתאשרו לי שהבעיה קיימת גם לכם (במיוחד אם אתם ב HOTNET), עשו אצלי תיקון תשתית היום ויכול להיות שהוא תיקן בעיה אחת אבל גרם לבעיה הזו.

פורסם

זה לא קשור למשחק, השרתים במלא חוות שרתים שונות ברחבי העולם שלא קשורות לבאטלפילד, אם היה לך קודם 80 באירופה בשרתים הטובים ועכשיו 100, זה רק האינטרנט שלך יכול להיות קשור...

פורסם

זה כן יכול להיות קשור, הקוד רשת יכול להשפיע על הדברים האלה. ב COD ו BF3/4 יש את אותה חברת שרתים (GAMESERVERS, לפחות ככה זה היה ב BLOPS) ואם תפעיל שרת COD ושרת BF באותו מיקום הפינג יהיה שונה (ב COD גבוה יותר).

בנוסף DICE אמרו שהם עשו שינויים ל NETWORK SMOOTHING שמשפיע על הפינג בשרתים ועל האנימציות במשחק (תוריד אותו והאנימציות יהיו דפוקות תעלה אותו והפינג יהיה דפוק, בכל מקרה נדפקת).

פורסם

מה שאני אומר, שכל חוות שרתים יכולה עם אישור לארח BF4, זה לא שיש אחת באירופה ואחת באמריקה ששייכות לEA או משהו. אז הפינג שתקבל זה הפינג שלך לגמניה שתקבל גם לכל שרת שלא מריץ שום דבר ומחובר באותו החיבור.

אין קשר בין הNSF לפינג... PING זה מושג מסויים, הדבר היחיד שהיה יכול לשנות את הPING זה אם היו גורמים לשרתים להוריד ולהעלות מידע במהירות המירבית של החיבור שלהם ...

התייאשתי בטירוף מהמשחק המסריח הזה. הפאצ' הוא בדיחה גרועה, הקטע של הטשטוש במשחק זה באמת מלא מתלוננים, ולכולם קורס בלי סוף. התקנתי BF3, על ההתחלה אחרי שסידרתי הגדרות ונכנסתי לTDM, יצא לי 20-0 עד שמתתי, אחרי שלא שיחקתי חודש, ובBF4 בTDM אני מוציא KD 1 בממוצע בכל המפות. |:

פורסם

עד עכשיו לא היה לי את ה BLUR המדובר אבל היה לי כל באג אחר אפשרי.

תאמת TDM עובד דיי חרא ב BF4, פחות הבאגים ויותר העיצוב של המפות וה SPAWN הנוראי. הכל יותר מידי סטטי, ברוב המקרים אתה חוזר למשחק בדיוק באותה נקודה ואין שום תנועה במפה. היו צריכים להגדיל את המפות ב TDM ולעשות SPAWN דינמי יותר שלא מוגבל ל 3-4 (בחלק מהמפות אפילו 2) נקודות במפה.

שוב נתתי לך דוגמה על חברה ספציפית שספקה שירותים מחוות השרתים שלהם בגרמניה ל 2 משחקים שונים והפינג היה שונה. יש הרבה מאוד גורמים שיכולים להשפיע על הפינג שלך, מרחק הוא רק אחד מהם. בכללי כל שינוי קטן בציוד שלך או שלהם יכול להשפיע על הפינג (מודם, ראוטר, מגברים, מסננים, כרטיס רשת, WIFI, איכות הכבל רשת אם הוא ארוך וכמובן הצורה שבה התקשורת מנוהלת שכאן נכנס ה NET CODE).

זה ידוע ש NETWORK SMOOTHING משפיע על הפינג, הוא משנה את קצב שליחת ה patckets או את הגודל שלהם (או שניהם), העברת יותר מידע תיתן לך תמונה חלקה יותר (פחות אנימציות שבורות של קפיצה וריצה ופחות rubber banding) אבל היא יכולה גם להשפיע לרעה על הפינג שלך (יותר מידע דורש יותר זמן מעבר).

במקרה שלי הפינג היה בסביבות ה 80. יש 2 דברים שהשתנו, אחד זה העדכון של המשחק והשרתים והשני הוא תוספת בצד שלי (מגבר או מסנן, לא בדקתי מה הוא הוסיף). בגלל זה אני צריך שמישהו יאשר אם גם לו הייתה עליה בפינג או שמדובר בבעיה אצלי כתוצאה מניסיון ליצב את החיבור.

פורסם

אם ב-

BLUR אתם מתכוונים לזה שכל רגע יש מריחות כאלו אז נתקלתי וזה מחרפן אותי.

הם פשוט הרסו את זה עוד יותר החארות עם יותר קריסות ובאגים.

בא בן אדם, משקיע 370 שקל במשחק, קונה SSD ומתקין עליו 8.1 במיוחד למטרה ורק מתבעס

:s07:

פורסם

חבר'ה, כבר אמרו את זה פה, חכו עוד חודש וחצי חודשיים והכל יהיה בסדר :lol:

בהומור כמובן, לא להתייחס לזה ברצינות...

אני לא יודע איך זה קורה לEA/DICE כל פעם מחדש... האמת היא שמאז הפאטץ' אין לי בעיות חדשות- רק בעיות ישנות שהם לא רציניות (טקסטורות מחוקות ובלי נשקים לכמה שניות) חוץ מזה כל הקריסות היו בצד של השרתים ולא אצלי...

משהו מאוד מוזר עם DICE, לא ברור לי איך חלק מהאנשים סובלים מבעיות וחלק לא... כמה דפוק צריך להיות הקוד של המשחק כדי שזה יקרה...

פורסם

לבינתיים הצלחתי לחטוף "Stopped Working" (קריסה בצד שלי) בשרת של 64 שחקנים, זמן קצר לאחר שהסתיים ראונד אחד והתחיל אחד חדש (במפה שונה). בשרתים שקורסים עדיין לא נתקלתי היום.

אגב, כבר קיימת הזמנה מוקדמת ל Titanfall בעוריג'ין. ;)

מקווה שסוף סוף יהיה כותר שייתן פייט ראוי אשר יגרום ל DICE לעבוד קצת יותר קשה על הכותרים העתידיים שלהם ול E.A פחות ללחוץ על DICE להוציא כותרים לא מוגמרים (העיקר שזה יהיה לפני COD).

פורסם
זה ידוע ש NETWORK SMOOTHING משפיע על הפינג, הוא משנה את קצב שליחת ה patckets או את הגודל שלהם (או שניהם), העברת יותר מידע תיתן לך תמונה חלקה יותר (פחות אנימציות שבורות של קפיצה וריצה ופחות rubber banding) אבל היא יכולה גם להשפיע לרעה על הפינג שלך (יותר מידע דורש יותר זמן מעבר).

הוא לא משנה לא את הגודל ולא את הקצב. פשוט אתה מקבל מהשרת את המיקום של השחקן בקפיצות, והוא מנחש איפה הוא היה נמצא בין הזמנים שקיבלת מהשרת. אין שום קשר לפינג, זה מושג שלא קשור למשחקים והם לא יכולים לשנות אותו, אם אתה פותח CMD ורושם PING לאייפי של השרת, זה הפינג שלך, בלי קשר לNSF בבאטלפילד 4, לגודל הטבלה בMINESWEEPER, מספר הצבעים והצורות בסוליטר עכביש וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים