פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מהסתכלות שטחית - חלון הצ'אט שונה במקצת, טעינת הדמות/נשקים בחלון הקוסטומיזציה התקצרה, מצלמת המעקב אחר ה Squad mates מרנדרת כעת ב 60FPS, כמו-כן גם הרקע אם מחליטים לצאת לתפריטים.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני לא רואה הבדלים מהותיים, אבל יש שני דברים שמפריעים לי.1) אני מרגיש שיש לי דיליי בין המקלדת למשחק, למשל הייתי בכלי רכב ולחצתי E כדי לצאת אבל לא הייתה תגובה, אז לחצתי שוב וזה יצא ונכנס והטנק התפוצץ.2) המסך נוטה להטשטש לרגע. אתה משחק ואז נהיה מטושטש וחוזר למצב הרגיל. בדיוק עדכנתי גם את הדרייבר של NV אז הShaodwplay היה כבוי אז לא יכולתי לצלם.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אצלי המצב יותר גרוע, המהירות הנמוכה יותר (למרות שיש לי 100M) ונופלת כל הזמן כמו שגרף שלך. בנוסף כל כמה זמן זה נכשל וצריך להתחיל מההתחלה. הבעיות עם ההורדה התחילו לפני כמה חודשים, ביזיון שהם לא מסדרים את זה.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים כרגע אי אפשר להוריד, השרתים שלהם לא עומדים בזה...יכול להיות שזה רק לחלק מהאנשים.גם בהורדה של ה BETA המהירות הייתה אצלי ככה, בהתחלה חשבתי שזה לכולם, אחרי זה חשבתי שזה הוטנט. בחיפושים באינטרנט נראה כאילו רנדומלית אנשים נהנים ממהירות דפוקה וחוסר יציבות בהורדה. לחלק עובד ולחלק לא והכל עניין של מזל.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים יש גם לא מעט דיווחים על אלו שכבר הורידו, אך נתקלים בקשיים בתהליך העדכון עצמו.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים לך תדע, ואולי זה כן שיש הרבה אנשים מחוברים כרגעכשאני הורדתי מוקדם יותר קיבלתי מהירות הורדה יפה ביותר של 3-3.5 מגה
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים כן גם אני הורדתי בשעות לא עמוסות אז זה ירד בשנייה. מה אני אגיד לכם חברים, אני ואילן סחבקים ברי מזל
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני גם מוריד כרגע במהירות שהיא בדיחה וזה כבר עצר ב 33% אבל יש אופציה להמשיך את ההורדה מאיפה שהיא עצרה אז לפחות זה..
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מממ..אצלי סבבה...3 MB לשנייה...נראה לי כבר ירד..הפעלתי את זה דרך REMOTE מעבודה..מזל שהזכרתם לי שיש עדכון
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים טוענים שאפשר לפתוח כבר עכשיו את הנשקים של הDLC החדש (china rising). תנסו -L85A2Assignment: Open FireAssault ribbon x3Get a kill with a pistol in a roundGet a kill with 40mm grenade in a roundGet a kill with the defibrillator in a roundL96A1Assignment: Need Only OneSniper ribbon x3Get a kill with a shotgun in a roundGet a kill with a DMR in a roundGet a kill with C4 in a roundMTAR-21Assignment: MultitalentedGet a kill with an ARGet a kill with a LMGGet a kill with a Sniper RifleGet a kill with kill with a grenadeRPK-74MAssignment: Powder KegI don't know the requirements for this one yetMP7Assignment: Make A DentDestroy an air vehicle with portable AAAnti Vehicle Ribbon x3
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אם ככה אני מבין למה זה שקל הרבה, חשבתי כבר ג'יגה של SUPER NET CODE מהפכני או משהו :D
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים זה רק אצלי או שעכשיו נעלמו הפינגים מהבאטלוג?? עריכה: לא משנה, היה עדכון של הפלאגין של הבאטלוג וזה הסתדר נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי XTZ-Mike
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר לא הבנתי איפה אני רואה את הנשקים החדשים שאני יכול לפתוח..הם לא מופיעים ב ASSIGNMENTS
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אווךךך, מופע הריצודים הפסיכי שהפעץ' החדש הזה הביא איתו יכול לחרפן. בייחוד ב Flood Zone.בקצב הזה עוד אחזור ל Planetside 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.