עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

העדכונים לשרתים זה רק בשביל שהמשחק יהיה יציב, זה לא משנה את העובדה שרוב הדברים לא עובדים כמו שצריך. יש עוד אפשרויות ב BATTLELOG שלא עובדות, יש אפשרויות שחסרות, יש מלא בעיות של HIT DETECTION, יש בעיות בהזרמת טקסטורות (נשקים לא מופיעים, רצפה מופיעה עם הטקסטורה הלא נכונה או עם BLUR נוראי), יש בעיות ב SPAWN SYSTEM, יש מפות שה SPAWN קבוע באותה נקודה ואז TEAM DEATHMATCH לא עובד כמו שצריך.

בנוסף לזה בשחקן יחיד צריך כל כמה זמן לטעון שמירה מחדש כי המשחק מסרב להמשיך לקטע הבא (קרה לי עד עכשיו 3 או 4 פעמים).

וזו רשימה חלקית של הבעיות שרובן לא קשורות בכלל לשרתים וחלקן קשורות חלקית.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסדר אבל מה בדיוק אתה מצפה?

עדיף שהם יערכו שינויים ויבדקו יציבות מאשר שישנו שורה ופה ושורה שם ויביאו לנו משהו יותר גרוע.

פשוט קצת סבלנות.

חוץ מזה שאין לי קריסות כבר, והמשחק די התייצב בשבילי.

פורסם

מי בעד משחק היום באיזור 8:30 בערב? (עוד שעה)

תשאירו פה את השמות ואני אוסיף, ננסה לארגן משחק עם SKYPE.

פורסם

המשחק יציב כמו סלע, אני לא אומר שלא אבל יש להם שם כמה מאות עובדים, לא כולם עובדים על צד השרת. הם היו יכולים בזמן הזה להוציא עדכון קטן אחד לפחות. מה שיקרה זה שהם יוציאו עדכון גדול ויסדר חלק מהבעיות אבל יגרום להרבה בעיות אחרות (קרה בעבר עם DICE).

עוד באג שחזר מ BF3, ה INPUT מפסיק לעבוד ואי אפשר לעשות שום דבר. ב BF3 זה היה קורה לי מידי פעם בתחילת משחק, הפעם מתתי ובאמצע שאני מנסה לשנות את התוספות לכלי נשק שלי מישהו החזיר אותי לחיים ולא יכולתי יותר לעשות שום דבר חוץ מלצאת מהמשחק.

פורסם

כוס אומו...3 משחקים..ואמשחק נתקע כל פעם באמצע עם סאונד בלופ....וגם סאונד נעלם פתאום באמצע המשחק וחוזר...

פורסם
כוס אומו...3 משחקים..ואמשחק נתקע כל פעם באמצע עם סאונד בלופ....וגם סאונד נעלם פתאום באמצע המשחק וחוזר...

גם לי זה קורה... לא הצלחתי לפענח מה גורם לזה ולא ראיתי פתרונות ברשת לזה...

פורסם

הקטע של הסאונד באמת מעצבן. ממה שאני מבין זה קורה לכולם אז אין ממש פתרון.

זה מעצבן באמצע הקרב להבין שאתה משחק בשקט בשקט :smiley-computer012:

פורסם

עניין הסאונד קורה לי המון במפה עם הסכר הענק, שם זה קורה ללא הפסקה ופשוט מטריף אותי.

פורסם

פתרון אפשרי לתקיעות:

אם יש לכם כרטיס קול מובנה פתחו את הדרייבר שלו ושנו את ה default format למשהו עם 48KHZ או 44.1KHZ. זה עבד עם המשחקים הקודמים בסדרה.

פתרון אפשרי לאיבוד סאונד:

לכו ל Users\"usarname"\Documents\Battlefield 4\settings, פתחו את PROFSAVE_profile בעזרת wordpad או notepad++ (תוכנה מדהימה ממליץ לכולם להוריד). חפשו GstAudio.AudioQuality (אמור להיות שורה שניה) ושנו את המספר ליד ל 4. לא זוכר מי פרסם את זה בעמודים הקודמים אבל קרדיט לו (ותודה רבה לו).

פורסם

טוב, אני לא יודע מה נסגר אבל כל שרת שאני מנסה להיכנס אני מקבל באן מpunkbuster.

מה עושים?

פורסם
כמו שאתה רואה? האמת שלא רואים. זו התגובה הראשונה שלך שאני רואה, ואני פעיל בדיון הזה מיומו הראשון.

אם אתה מנהל הקהילה, אולי כדאי שתראה יותר פעילות.

אני פעיל האמת, הגבתי באשכול הזה כמה וכמה פעמים, הרבה גם בפורום עצמו.

אה אתה המנהל שלנו? וובכן בוקר טוב לך אדוני!

כבר כמה עמודים שאנחנו דנים פה האם לעשות יוזמה ולהקים שרת לקהילה שלנו אבל נקלעים שוב ושוב לסיבוכים שרק מעכבים אותנו.

לHWzone אין שרתים לBF4, כי אם היו כאלה אז לא היינו מנסים להקים שרת בעצמנו.

בתור מנהל כדאי שתהיה יותר פעיל, לא תופיע אחרי אי פעם ותגיד ״אני המנהל של הקהילה״.

מצטער שזה יוצא ככה גבר חח

אבל יש לנו שרתים (לפחות "על הנייר") אולי לא באוויר, אבל אכן יפעלו בקרוב מאוד.

אקח את ההערות לתשומת ליבי ואהיה הרבה יותר פעיל כאן, תודה לשניכם :)

פורסם
http://youtu.be/KJIIgdSW6O4

צחקתי בקול רם.

את האמת שהרבה זמן לא צחקתי ככה

סרטון פשוט גדול !

פורסם

זה כבר ישן.ופורסם כאן. אבל אין על התינוק :)

פורסם

היי...מצאתי בחיפוש 3 שרתים ישראלים של HWZONE...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אה..בעצם לפי הפינג הם כנראה בגרמניה...אבל של HWZONE :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים