עבור לתוכן

לאן עדיף לחבר HDD SATA2 בלוח עם SATA3 וSATA2 ?

Featured Replies

פורסם

בZ77 D3H, יש 2 כניסות של SATA3 ו4 של SATA2, ההגיון הפשוט שלי אומר שלא יכול להיות רווח מלחבר לSATA3 כי ההארדיסק לא תומך, אבל בכל אופן אולי מישהו יודע משהו שאני לא יודע ?

פורסם

לחבר דיסק קשיח ל-SATA3 יבזבז לך אחד כזה...

פורסם
  • מחבר

אם הייתי לי בעיה כזאת לא הייתי חושב עליה ? אני לא משתמש כרגע בשום סאטא 3...

פורסם

זה בערך כמו לשאול האם כדאי לחבר כרטיס מסך PCIE2 ל-PCIE3. יותר תעבורה, שאי אפשר להשתמש בה, ואם כן הייתה תמיכה להשתמש בה לא היית משתמש בה.

פורסם
  • מחבר

אנערף אולי הבקר של SATA3 יותר קל לציפסט או משהו מSATA2, אין לי שמץ של מושג בגלל זה שאלתי אם ידוע למישהו משהו.

פורסם

אין הבדל.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לנושא אבל רציתי לשאול עם כל כונן מכני לא מנצל את הSATA3?

או רק כוננים ישנים?

נגיד הסידרה האחרונה של סיגייט רשום עליה שהיא SATA3

אז בעצם היא SATA 2? :s05:

פורסם

שום כונן קשיח לא מנצל את SATA2 עד תומו. הקשיחים המהירים ביותר איטיים יותר מהמהירות של SATA2.

כונני SSD ממוצעים+ כן ינצלו עד תום ואף יותר מ-SATA2.

ה-SATA3 שמציינים על קשיחים זה בסה"כ גימיק שיווקי. פשוט הממשק של החיבור הוא SATA3, זה כמו שתשים על פיאט פונטו צמיגים של בוגאטי ויירון.

זה לא שהפונטו תעבור את ה-400 קמ"ש עכשיו.

פורסם

בהתחלה אולי זה עלה טיפה יותר, אז יצרנים חשבו שתוספת של 30 סנט שווה את האשליה של יתרון.

כשהתחילו לייצר את החלקים בכמויות עצומות יצא שזה עולה אותו דבר.

אם זה נראה יותר יפה על הנייר, ועולה אותו דבר לייצר, למה שהיצרנים לא ישתמשו בחיבור SATA III במוצרים שלא עוברים מהירות של SATAII?

בין SATA II לSATA III אין שום הבדל ביצועים חוץ מתקרת הנפח.

אין כונן מכאני אחד בעולם כרגע שמתקרב לנצל את הנפח בSATA II.

וככל הנראה יקח לפחות כמה שנים עד שזה יקרה.

פורסם

בקיצור סתם מדביקים מדבקה על הכוננים החדשים :bash: (קומבינה! :hat: )

טוב שלא מדביקים את זה על צורבים חדשים ששם באמת המהירות מגוחכת שהם SATA3 שאני לא חושב שמנצלים אפילו SATA1 עד הסוף

פורסם

הוספת תמיכה בתקנים חדשים בחומרה היא פשוט חלק מהתהליך האבולוציוני שלהם. בדיוק מאותה סיבה שכרטיסי מסך (חדשים דאז) החלו לתמוך בPCIE2 או PCIE3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים