עבור לתוכן

מחפש המלצה לג'ויסטיק - יש בחנויות גויסטיק מוצלח יותר מלוג'יטק Extreme™ 3D Pro ?

Featured Replies

פורסם

הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל).

דרישות:

1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד

2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים

3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל)

4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר

5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר

6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות.

7. פידבק - רצוי אבל לא חובה.

8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף.

יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך בנושא לגבי אלטרנטיבה כי בזמנו כשבדקתי זאת הייתה אופצייה היחידה בטווח המחירים האלה. בכל מיקרה אם עדיין לא קנית יש לי את הג'ויסטיק הזה ואני פשוט לא משתמש בו, חוץ מהוצאה חד פעמית בשביל הניסיון. אז אם אתה מעוניין למכירה.... נקנה לפני פחות מחצי שנה

פורסם

יש לי את הלוגיטק, אני עושה בו שימוש 6DoF, כלומר 3 צירי תנועה (משחק דיסנט) והוא על הכיפאק.

1. לדעתי הוא נוח, אבל היד שלי לא יותר מממוצעת (ואולי טיפה פחות).

2. יש ציר Z שעובד טוב.

3. קיים סטיקון עילי, שלי נשחק חלקית לאחר שנת שימוש מאוד אינטנסיבי (אלכסונים הפסיקו לתפקד), הוחלף כל הסטיק במסגרת אחריות של ksp (יצויין לטובתם).

4. לא קיים בורר כזה לצערי.

5. הסטיק תופס שטח של כ-20x20 סנטימטרים על השולחן. לא מינימאלי בכלל, אבל זה עושה אותו יציב למדי.

6. לא זוכר בדיוק מה אורך הכבל, אבל כנראה מדובר במשהו כמו מטר וחצי.

7. אין.

8. לאחר שנת שימוש אינטנסיבי הסטיק לא התרופף, אבל כן היה זקוק לקליברציה מחדש לאחר משהו כמו 10 חודשי שימוש.

היה בעבר סטיק בשם force 3d pro של לוגיטק, אבל אין לי מושג לאן זה נעלם.

הייתי עושה חיפוש כאן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-joystick&db145376=145378

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם. אני לא מתכוון לקנות מוצר זול יחסית שנתון לעומס פיזי כמשומש, אז למרות שאני מודה לך LoopXXX על ההצעה, זה לא בא בחשבון. לגבי ההודעה של הדוד משה, תודה רבה על הפרטים. עברתי על ZAP, אבל הבעיה היא שפרט לזה של לוג'יטק, חברה איכותית עם שירות איכותי עוד יותר כל המתחרים שעומדים פחות או יותר בדרישות הם של Speedlink או Thrustmaster, חברות שאני לא מכיר בכלל. זו היתה אחת הסיבות שפתחתי את הדיון הזה...

פורסם

רק אם אתה הולך לקנות אותו תפתח בחנות ותבדוק על המקום עם היד בנושא הגימור כי בחיבור פסי הפלסטיקה לפעמים זה לא מושלם.

אצלי היה עניין של קצה טיפה בולט וחד מתחת לכרית התחתונה של היד שתזוזה מרובה יכול לגרות לך את העור.

פורסם

^

גם לי היה את הסיפור הזה, אבל תוך זמן קצר זה כבר לא מורגש. יכול להיות שזה קשור לאופן בו אני מחזיק את הסטיק, אבל זה באמת עניין מציק עם הסטיק.

אולי תעדיף משהו כזה? (קצת חורג מהמחיר, אבל זה בשביל פידבק ככל הנראה):

http://www.amazon.com/Saitek-Cyborg-Force-Flight-PS27/dp/B00068P3O4

בטוח תמצא גם מקום זול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים