עבור לתוכן

מחפש - חנויות ספורט עם ציוד כזה או אחר שמתאים נעליים לפי סוג הרגל

Featured Replies

פורסם

שלום

שמעתי לא אחת על חנויות ספורט שיש בהם ציוד בסיסי או פחות בסיסי כמו הליכון עם מצלמה שקולטת את התנועות רגל ואז אפשר לנתח את התנועה של הרגל ולבחור נעל בהתאם - יש כאלה שהרגל בריצה נוטה פנימה יש כאלה שהחוצה יש כאלה שישר יחסית

כיוון שיש לי בעיה בכף הרגל(קשת גבוהה) וכאבים מתחת לברך אני רוצה להשקיע קודם כל בנעל ספורט שבאמת מתאימה לי ע"פ הדברים הספציפיים

בקיצור - מישהו מכיר חנות עם ציוד כזה או אחר שאפשר לרכוש בה נעלי ספורט באזור המרכז(פ"ת-ר"ג-ת"א) ?

צוות איכותי שמבין ויידע לתת לי מענה לשאלות - בונוס

תודה מראש

פורסם

כן. חנות היבואן של סייקוני. רח' ששת הימים 8, רמת גן.

פורסם

כל עוד הבעייה היא לא משהו קיצוני, הייתי ממליץ לך לקרוא קצת על "ריצה מינימליסטית" (או BAREFOOT RUNNING)

נעליים מתקנות עולות בד"כ 600+, ולא תמיד פותרות את הבעייה

לעומת זאת נעליים מינימאליסטיות עולות הרבה פחות:)

אם אתה דוגל יותר לדרך הקלאסית - יש לך חנות בדיזינגוף סטנר, ליד קאסטרו (מול הבורגראנץ' בערך)

פורסם

סליחה שאני מתלבש על הפוסט אבל יש המלצות נוספות לאיזור ת"א/נתניה?

פורסם

פרו ספורט בהחשמונאים,אני לא יודע איך השירות שלהם עכשיו אבל בעברהוא היה טוב.

פורסם
  • מחבר

כל עוד הבעייה היא לא משהו קיצוני, הייתי ממליץ לך לקרוא קצת על "ריצה מינימליסטית" (או BAREFOOT RUNNING)

נעליים מתקנות עולות בד"כ 600+, ולא תמיד פותרות את הבעייה

לעומת זאת נעליים מינימאליסטיות עולות הרבה פחות:)

אם אתה דוגל יותר לדרך הקלאסית - יש לך חנות בדיזינגוף סטנר, ליד קאסטרו (מול הבורגראנץ' בערך)

איזה חנות ?

תודה לכולם על ההמלצות

האמת ששכחתי מזה שיש לי 25% הנחה במגה ספורט וספורט ורטהיימר וגם נקודות ששוות כסף בחנויות האלה..

יש סניף של אחת החנויות האלו שמכיל את הציוד המדובר ?

טכנית אני יכול לעשות קטע של ללכת להתרשם בחנות אחרת להיסגר על דגם ואז ללכת למגה ספורט/ורטהיימר..אבל סתם קטע לא יפה וגם יותר טרחה

תודה מראש

פורסם

בדיוק... ככה אני עשיתי. גם לי היה את ההנחה של הקבע והלכתי לחנות של סאקוני שהמלצתי לך עליה, עשו לי את כל הבדיקות ונסגרתי שם על נעל שעלתה במחיר המחירון שלה. אז אמרתי תודה והלכתי לקנות את אותה נעל במגה ספורט בכמה מאות שקלים פחות :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי נעלי New Balance 990v3 ואני נהנה מכל רגע,פשוט נעל נהדרת!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לך גם את ברוקס בא.ת. בחולון יש שם כמה חבר'ה מאוד מקצוענים בחנות שרצים בעצמם והחברה עצמה נותנת חסויות לתחרויות ריצה בארץ ולרצים.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בד"כ חנויות היבואן הן אלו שמבצעות התאמה לכף רגל:

יש את חנות היבואן של נייקי בהרצליה

יש את ברוקס כמו שכתבו כבר בחולון

יש את אסיקס בנמל תל אביב

וסאקוני ברמת גן ליד קניון איילון

לפי דעתי אם אין לך בעיה רצינית של פרונציה או סופינציה, פלטפוס/הייפוט, אז הייתי הולך לאחת החנויות הנל' וזוכר איזו בעיה הם אומרים שיש לך ואיזו נעל את צריך

ובפעם הבאה שתרצה לקנות נעל, פשוט תקנה אותה עם ההנחה/מבצעים שיש

*המלצה אישית, אני הייתי הולך על ברוקס.

הייתי כבר בכל חנויות היבואן שיש בארץ ואף אחת לא מתקרבת למקצועיות של הח'ברה בברוקס.

מה גם שהם נותנים הנחה לאנשי צבא

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

^ כן יש להם שם כמה דגמים של FiveFingers בתצוגה שאפשר למדוד, חנות קטנה וצפופה משהו אבל קיבלתי שירות טוב והמוכרת שם הבינה עניין לשם שינוי. הוא גם עושים משלוחים בדואר.

בדיוק... ככה אני עשיתי. גם לי היה את ההנחה של הקבע והלכתי לחנות של סאקוני שהמלצתי לך עליה, עשו לי את כל הבדיקות ונסגרתי שם על נעל שעלתה במחיר המחירון שלה. אז אמרתי תודה והלכתי לקנות את אותה נעל במגה ספורט בכמה מאות שקלים פחות :)

יו איזה גבר אתה, סחה על התרגיל המקורי. הרגשה טובה לדפוק את החנויות המפונפנות הלאה אה? סתם פראיירים קונים שם, שירות אעלק, מי צריך את זה.

:P

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום!

קודם כל לשאלתך, יש חנות לציוד ריצה מצויינת שנקראת RunWay (אני קניתי שם הרבה דברים כולל ביגוד ריצה, תיק ריצה ומה לא). מי שמפעיל את החנות זה דורון שהוא חסיד של אולטראמרטונים ידוע. הוא יתן לך חוות דעת מהנסיון העשיר שלו (להבדיל מכל מיני נייקי וסוקוני איפה מוכרים רצו אולי 2 ק"מ בתירונות 02, לא כולם כמובן אבל בהחלט יש הבדל ענק). וכמובן יש שם ציוד להתאמת נעליים לרגל. החנות נמצאת במחלף זרזיר.

לגבי ריצה מינימליסטית/יחפה. מקס זרק לינק. הייתי מסביר קצת לגבי הדבר הזה.

מעבר לנעליים מהסוג הזה צריך להיות הדרגתי וכול לקחת שנה ואפילו יותר! זהו הזמן הדרוש לגוף להתמודד עם סטרס הנגרם לו. כמובן כל אחד והזמן שלו אבל אם תעשה את המעבר קצר מדי אתה עלול להפצע.

אם מעניין אותך איך לרוץ "נכון" (אני בכוונה שם את זה בגרשיים כי אני יודע שהרבה אנשים אוהבים את קלסיקה) תציץ ב:

אני רץ יחף/מינמיסטי שנתיים. בשבילי הטכניקה הזאת עובדת מצויין. רצתי את חצי מרטון בעמק המעינות לפני שבועיים. שברתי את השיא האישי שלי וקבעתי חדש - 01:47. אני גם ארוץ מרטון טבריה בינואר בכוונה לסיים אותו ב-03:45 או לפחות בפחות מ-4 שעות.

כל זה אני רץ ומתאמן בסוקוני חטורי (Saucony Hatori) - נעליים מאוד קלות עם 0מ"מ דרופ ובכלל בלי שום תמיכה. בשטח אני רץ ב-Innov-8 Trailroc 235.

ישנם חברות שמתמחות בריצה מינימליסטית. אבל בארץ כידוע המצב גרוע! לישראל מביאים רק מיינסטרים של מוצרים ודבר אזוטרי כמו נעליים מינימליסטיות בקושי אפשר למצוא. רק בקייץ 2013 התחילו ליבא נעליים של Innov-8 - חברה ידועה באה"ב וארופה כיצרן נעליים מינמליסטיות לשטח (יש גם דגמים לכביש ואפילו חדר כושר). מה שמיוחד בחברה הזאת, זה שיש לה כמה סדרות של נעליים לשלבים שונים במעבר לריצה מינימליסטית.

יש גם חברה VivoBarefoot. יש לי גם נעלי ריצה שלהם והן מאולות.

נערך על-ידי goidoi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים