עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה עם הMOVIE MAKER 2012

Featured Replies

פורסם

אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים :

בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט....

מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר.... - טוב זה היה שעה שעתיים לפני האירוע - פירקתי את המחשב הנייח (שבד"כ לא זז ממקומו..) והבאתי אותו לאירוע... כמובן שרק מספר דקות לפני ההקרנה היה אפשר לחבר את המקרן במרכז הבמה ולבדוק.. - אבל אוופס אין כבל מתאים למקרן (לGTX שלי אין VGA וה HDMI שנכנס למקרן בא בצורת מיני אבל - ולאף אחד אין כזה בבית... - בקיצור העברתי בביוס ל ONBOARD וחיברתי ל VGA - עובד טוב במקרן - אבל כשבאים להפעיל את הסרט (דרך התוכנה הארורה הזאת..) - קופצת הודעת שגיאה - חומרה לא מתאימה - עכשיו באמת אפשר היה כבר לקלל את MS ומי שבנה את התוכנה המעצבנת הזאת....

סיפור קצת ארוך - והבעיה לא ממש נפטרה - אבל תלמדו לקח - (אני למדתי אני מקווה..) תבדקו 10 פעמים שהכל עובד פיקס ןאל תסמכו יותר מדי על תוכנות כאלה מבית MS.... :bash:

אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון על איך לפתור את הבעיה עם התוכנה - זה אולי יעזור (מתוכננת הקרנה לחברים בקרוב..).

תודה (ותודה על ההקשבה - היתי חייב לפרוק את זה במקום שבו בטח יש אנשים שמבינים את התסכול שלי...) :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.