עבור לתוכן

המלצה לעכבר אין הגבלת תקציב אבל יש הרבה דרישות

Featured Replies

פורסם

דרישות:

- לא razer, העכברים שלהם שורדים אצלי שנה עד שנה וחצי (אולי זה סתם מזל רע)

- dpi 4000 לפחות

- כפתור לשינוי dpi אם יש אפשרות שיהיה באיזור של המקש השמאלי בעכבר

- שיהיה אפשרות לחיבור חוטי (יש היום כאלה שהם גם וגם אבל אני משתמש רק במצב חוטי)

- 2-5 כפתורים בצד של האגודל (אני ימני) ואם יש עוד כמה בצד השני זה לא כזה משנה לי

ראיתי את הG500 והG700 של לוג'יטק נראים מעולים אבל החיישן לא משהו, השאלה היא האם אני באמת ירגיש את ההבדל?

כרגע יש לי את הבלק מאמבה של razer שעבד מעולה לשנה ואז החליט להתפגר (לצערי ממש אהבתי אותו)

תודה מראש על העזרה

• תגובות 33
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהנחה שאתה מעוניין בעכבר אלחוטי עם אפשרות לחיבור חוטי, עכברי הגיימינג האלחוטיים הם בעלי חיישן לייזר ואלו פחות מומלצים מחיישן אופטי.

אתה מוזמן לקרוא ביתר פירוט על כך בסטיקי שאלות נפוצות על הנושא "למה עכבר אופטי עדיף על עכבר לייזר".

עכברים אופטיים מומלצים לא של Razer הם Logitech G400 ו-Zowie AM GS.

יחד עם זאת, אם היה לך את ה-Mamba והיית מרוצה ממנו, אז אולי לא כדאי להחליף סוס מנצח. זה כמובן נתון לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

הבעייה שהמוצרים של razer מחזיקים לי שנה ואחרי זה נהרסים (כמו שקרה עכשיו) בגלל זה אני מעדיף להמנע מהמוצרים שלהם אבל אני אבדוק את הG400.

מה לגבי הG9X?

בדקתי את הG400 והDPI לא מספיק גבוהה אני צריך 4000, אני משתמש ברגישות הזאת בשימוש יום יומי במחשב (במשחקים אני כמובן מוריד)

פורסם

ל-G9X ו-G500 יש את אותו החיישן, פחות מומלץ מ-G400.

אם ה-DPI הגבוה ממש חשוב לך ואתה מוכן להתפשר וללכת על עכבר עם חיישן לייזר אז קח כבר את ה-G700 (אותו חיישן כמו לקודמים אבל אלחוטי עם אפשרות לעבודה בחוטי בדומה ל-Mamba שהיה לך והיית מרוצה ממנו).

פורסם
  • מחבר

אחריות נגמרה לפני חודשיים +-

ואין עכבר אופטי עם DPI של 4000?

אם אני זוכר נכון היו מלא כאלה לפני שנה שנתיים (המאמבה זה לא אופטי?)

מה עם ה:

Microsoft SideWinder X8

החיישן הכחול הזה טוב?

פורסם

לא, ה-Mamba לא אופטי. DPI גבוה זה אחד מהמאפיינים של חיישן לייזר.

פורסם
  • מחבר

אז המקסימום של אופטי זה 3600... זה קצת בעייתי בשבילי. יש באמת הבדל כזה גדול בביצועים?

פורסם

תקרא בסטיקי שאלות נפוצות ותחליט מה מתאים לך, על מה אתה מוכן או לא מוכן להתפשר, זה נתון לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאין לי בריירה לחזור שוב לrazer, ראיתי שיש להם עכבר אופטי עם 6400 DPI (שזה ממש מוגזם כן אבל זה מגיע ל4000)

הdeathadder הוא עכבר טוב? יש לו הרבה חסרונות שאני רואה כמו:

- אין מספיק מקשים בצד (אבל גם במאמבה שלי אין אז אני דיי רגיל לכך)

- אני לא יכל לשנות DPI בזמן משחק (או שיש תוכנה חיצונית שיכולה לעשות את זה עם מקש במקלדת? אם אתם מכירים אני יהיה שמח לשמוע עליה)

- אני לא בטוח אם הוא חוטי או לא (נראה לי שכן)

מצאתי סקריפט נחמד שעושה את זה

למי שמעוניין זה הסקריפט:

; GET INTIAL MOUSE SPEED:

; 0x70 (SPI_GETMOUSESPEED), third parameter is the speed (range is 1-20, 10 is default)

DllCall("SystemParametersInfo", UInt, 0x70, UInt, 0, UIntP, Mouse_Speed_Orig, UInt, 0)

Mouse_Speed_Slow := Mouse_Speed_Orig * 0.5

Mouse_Speed_Slow := Floor(Mouse_Speed_Slow)

; Or directly set the speed: Mouse_Speed_Slow =5

Return

f9::

sendinput {f5}

loop, 1

{

KeyWait, f9

sendinput {f5}

}

return

f5::

; 0x71 (SPI_SETMOUSESPEED), third parameter is the speed (range is 1-20, 10 is default)

DllCall("SystemParametersInfo", UInt, 0x70, UInt, 0, UIntP, Mouse_Speed_Now, UInt, 0)

If Mouse_Speed_Now =%Mouse_Speed_Orig%

DllCall("SystemParametersInfo", UInt, 0x71, UInt, 0, UInt, Mouse_Speed_Slow, UInt, 0)

Else

DllCall("SystemParametersInfo", UInt, 0x71, UInt, 0, UInt, Mouse_Speed_Orig, UInt, 0)

Return

~/::Suspend

+~/::Suspend

בשביל להשתמש בו צריך תוכנה בשם auto hot key וממש קל להתמודד איתה עכשיו נשאר רק העניין עם העכבר והאם הוא טוב

פורסם

לא פעם ראשונה שאני ממליץ עליו פה..שווה כל שקל ועלה לי כמעט חצי מחיר(הגיע כמו חדש).

הזמנתי מאיבי מחודש מהמוכר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Logitech-Wireless-Gaming-Rechargeable-Mouse-G700-/310383668739?pt=Mice&hash=item48444eee03

העכבר אצלי כבר כמה חודשים ועובד מצויין, חיישן מעולה, DPI גבוה, המון כפתורים, נוח, אפשרות לעבודה בחוטי.

אין לך מה לחשוש מהמוכר, מוכר מוכר וידוע(תראה בצד כמה G700 הוא מכר כבר).

דרך אגב יש לו קליטה מצויינת והחיישן מספק את הסחורה(מרגיש את זה בתור צלף ב-BF3).

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה אותו בסוף שי סיכוי שאני אקנה ממנו, המחיר באמת נראה סביר הבעייה היחידה היא שלא תיהיה אחריות

פורסם

לא הבנתי למה אתה כל כך מתעקש על CPI?

כמה מסכים יש לך?

פורסם
  • מחבר

DPI*

יש לי אחד ברזולוציית 1920*1200.

אבל אני משתמש ברגישות הזאת כבר שנתיים וחצי ואין לא כל כך רצון להחליף אותה (למרות שלא נראה לי שתהיה לי בעייה כל כך רצינית להתרגל למהירות קצת יותר איטית)

העכבר הזה של razer לא טוב? (החיישן שלו לא טוב או משהו?)

ואם אני יורד ל 3600 וכו איזה עכבר מומלץ?

g400 בדיוק באותו הגודל של המאמבה שלי ואותו מספר מקשים (מינוס 400 DPI שאני עכשיו מנסה להתרגל לזה) והמליצו עליו בשירשור הזה (שוב תודה על העזרה) אולי נלך עליו בסוף

אה עוד שאלה אחת, מה זה הacceleration הזה?

ראיתי עכשיו שהוא מופעל ועל 9 (כניראה שזה עושה משהו משמעותי), משהו יכל להסביר לי קצת על זה?

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי כמה שעות של התרגלות לDPI קצת יותר נמוך (האמתי לא הרגשתי יותר מדיי שינוי חח אולי יש משהו במה שאמרתם)

אני הולך לקנות את הG400

תודה רבה על העזרה, גם חסכתם לי 300 שקל, גם הראתם לי איך לבחור עכבר נכון וגם יהיה לי עכבר שעומד ב90% מהדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים