עבור לתוכן

אנטי וירוס ושאר הגנות מומלצות ל-Windows 8

Featured Replies

פורסם

ה-Windows8 מגיעה עם חומת אש מתקדמת ועם ה-Windows Defender (נחשב לפחות מוצלח מה-Security Essentials) ואינו תומך בהתקנים חיצוניים (USB).

איזה הגנות נוספות הייתם נותנים למערכת (Malewarebytes, Super Spyware , אנטי וירוס...),

כלים שלא יחנקו לי את המערכת ויאפשרו הורדות ב-utorrnet בראש שקט.

פורסם

ההגנה הטובה ביותר נמצאת אצלך בין האוזניים. תשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

ההגנה הטובה ביותר נמצאת אצלך בין האוזניים. תשתמש בה.

זה נכון ותואם את המוטו שלך, כבר הרבה נכתב על כך שהפרצה הכי גדולה של כל מערכות ההפעלה היא הגורם האנושי,

גם נכתב לא פחות על כך שהאקרים היצירתיים נמצאים תמיד צעד וחצי לפני כל מערכת אבטחה,

ועדין, גם משתמשים מנוסים נתקלים מידי פעם בטריקים והתקלות חדשות (אחרת לא היו לאנטיוירוסים Updates).

פורסם

אז זה לא משנה בכלל באיזה כלים אתה משתמש, אלא איך אתה משתמש בהם.

אם אתה להיות בטוח שאין לך חורי אבטחה, אז תדאג שהמערכת תהיה מעודכנת.

אם אתה צריך לסרוק תכנים, חשודים זה זה עניין רק של מאגר חתיחמות בתוכנת אנטיוירוס. אתה תמיד יכול לבצע ווידוא עם אתרים כמו Virustotal.

פורסם
  • מחבר

אז זה לא משנה בכלל באיזה כלים אתה משתמש, אלא איך אתה משתמש בהם.

אם אתה להיות בטוח שאין לך חורי אבטחה, אז תדאג שהמערכת תהיה מעודכנת.

אם אתה צריך לסרוק תכנים, חשודים זה זה עניין רק של מאגר חתיחמות בתוכנת אנטיוירוס. אתה תמיד יכול לבצע ווידוא עם אתרים כמו Virustotal.

אשאל אותך בצורה ישירה אם זה בסדר:

אתה אינך משתמש בכל אנט-יוירוס חיצוני מלוורבייט וכו', אלא רק מקפיד לעדכן את כלי האבטחה שבא יחד עם מערכת ההפעלה,

ומידי פעם עורך סריקה חיצונית (נשמע לי מפחיד) ב-Virustotal לדעת שהכל בסדר?

או שכן יש לך כלי או שניים שאתה נעזר בהם מעבר.

פורסם

אני עושה סריקה פעם בשנה לבדוק שאין איזה משהו , בדרך כלל האנטי וירוס מוצא דברים שאני יודע שהם לא וירוסים.

אני אישית מכבה את חומת האש , את האנטי וירוס של ווינדוס 8 ואת בקרת חשבון משתמש , ואני עדיין לא קיבלתי שום וירוס כבר שנים .

פורסם

מה מפחיד ב Virustotal? זה בסה"כ אתה שנותן לך לעלות קובץ ולסרוק אותו בכמה מנועים במקביל.

כל התוכנות האלו לא מספקות שום פתרונות קסם. אם אתה נוהג להוריד warez, אז זה באמת לא משנה האיזה מוצר אתה מתשמש לסריקה.

הגיון בריא מציל מהרבה צרות בתחום הזה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מניח ש-90% מהשימוש באינטרנט המהיר בעולם זה לא הורדות warez, אלא יותר תכנים בידוריים שיורדים לרוב בתיקיות מכווצות (שלכאורה יכולות להכיל הפתעות נוספות).

גם הורדת כלי-עבודה/נגן מדיה שהוא freeware תמים, יכולה להוריש לך סרגל כלים טפילי שאישרת בצ'ק בוקס מוסווה.

פורסם

ה-Windows8 מגיעה עם חומת אש מתקדמת ועם ה-Windows Defender (נחשב לפחות מוצלח מה-Security Essentials)

Windows Defender שמגיע עם ווינדוס 8 הוא איחוד של Windows Defender + Microsoft Security Essentials שהיו בווינדוס 7. הם סתם שינו את השמות...

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/windows-defender

פורסם

אני ב7 משתמש בSecurity Essentials.

הוא מעולה, קל, יודע מה זה "אל תתריע על הקובץ הזה שוב" ולא מקפיץ פרסומות כל דקה,

ככה שאני אמליץ עליו גם ל8.

והדיפינדר זה לרוגלות וכו'? אם כן לזה אני משתמש במשהו אחר.

פורסם
  • מחבר

כאשר רוצים להתקין את הEssentials, הוא מודיע לך שישנה כבר מערכת הגדנה מתקדמת יותר (הDefender)...

בביקורת שקראתי הEssentials זוכה לקרדיט גדול יותר מהDefender.

פורסם

אני גיליתי שהם בכלל לא יעלים ולא מוצאים כלום.

פורסם

איך בדיוק הגעת למסקנה הלא הגיונית הזאת?

פורסם

שאחרי שהכנסתי במכוון וירוסים שאני יודע בוודאות שכל אחד מהאנטי וירוסים "הגדולים" היו מזהים הוא לא זיהה כלום.

לני יומיים עזרתי לחבר עם המחשב, היה לו WIN 7 עם האנטי וירוס שלהם, הורדתי אותו והכנסתי AVG, מצא לו יותא מעשרה וירוסים ביניהם גם שני סוסים טרויאנים.

ואני מכיר עוד המון מקרים כאלו.

כל אנטי וירוס מהגדולים בשוק (AVIRA, AVAST, NORTON, AVG...) עדיפים עליו.

פורסם

אתה מדבר על קראקים למיניהם או על וירוסים אמיתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים