עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

החלפת סוללות

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים, ערב טוב!

יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ?

מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ?

המון תודה. רועי.

פורסם

סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוה

אז :

תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהוא

סוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותה

וניתן להזמין מ EBAY

פורסם
  • מחבר

סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוה

אז :

תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהוא

סוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותה

וניתן להזמין מ EBAY

:yelclap: המון תודה, אכן מצאתי באיביי את הסוללה ב 10 גרוש, (שקל לצעירים שבנינו) ני רק מקוה שהסוללה לא תהיה סופר זבלה ותדפוק אצת המכונה...

( כבר קרה לי מצב כזה במחשב נייד שהזמנתי סוללה חליפית דרך האיביי ולאחר כמה מחזורי טעינה בודדים אמרתי שלום לדיסק הקשיח... :'( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.