עבור לתוכן

החלפת סוללות

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים, ערב טוב!

יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ?

מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ?

המון תודה. רועי.

פורסם

סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוה

אז :

תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהוא

סוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותה

וניתן להזמין מ EBAY

פורסם
  • מחבר

סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוה

אז :

תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהוא

סוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותה

וניתן להזמין מ EBAY

:yelclap: המון תודה, אכן מצאתי באיביי את הסוללה ב 10 גרוש, (שקל לצעירים שבנינו) ני רק מקוה שהסוללה לא תהיה סופר זבלה ותדפוק אצת המכונה...

( כבר קרה לי מצב כזה במחשב נייד שהזמנתי סוללה חליפית דרך האיביי ולאחר כמה מחזורי טעינה בודדים אמרתי שלום לדיסק הקשיח... :'( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים