פורסם 2013 במרץ 1312 שנים חברים יקרים, ערב טוב!יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ?מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ?המון תודה. רועי.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוהאז :תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהואסוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותהוניתן להזמין מ EBAY
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר סוללת NiMH תפעיל את המכונה אבל יכולה להידפק מהטעינה - מעגל טעינה של NiCd טוען בזרם גבוה יותר ממה שצריך ל NiMH, אבל תלוי במכונה הספציפית יכול להיות שהוא לא כזה גבוה אז : תבדוק איך המטען שם בנוי, אוליי ניתן סתם להחליף נגד כדיי להתאים ממש ל NiMH. אוליי הוא מספיק קרוב ל NiMH כמו שהוא סוללות NiCd בקיבול קטן יש של טלפונים אלחוטיים (הישנים יותר - סוללות שנראות כמו 2-3 AA/AAA בתוך עטיפת פלסטיק אם חוט) - אם למשל אתה צריך 2xAA תחפש משהוא שנראה כמו 2xAA ותפרק אותה וניתן להזמין מ EBAY המון תודה, אכן מצאתי באיביי את הסוללה ב 10 גרוש, (שקל לצעירים שבנינו) ני רק מקוה שהסוללה לא תהיה סופר זבלה ותדפוק אצת המכונה... ( כבר קרה לי מצב כזה במחשב נייד שהזמנתי סוללה חליפית דרך האיביי ולאחר כמה מחזורי טעינה בודדים אמרתי שלום לדיסק הקשיח... :'( )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.