עבור לתוכן

תמליצו לי על איזה משחק שיכול לאתגר את ה..

Featured Replies

פורסם

לא משנה איזה משחק העיקר שיאתגר את הכרטיס! אני רוצה לראות מה הוא שווה!

פורסם

הדמו של FAR CRY!

*שיעול* האלפה של DOOM3 זה הדבר הכי מדהים שתראה על המחשב בשנים הבאות *שיעול*...*שיעול*אההה אל תוריד זה..אסור ;)*שיעול*

פורסם

1. זה לא ממש "יאתגר" את הכרטיס שלו

2. אני ממליץ לך לראות רופא השיעולים האלה נשמעים לי לא טוב, לדעתי יש לך סינוס ברונכיטוס

פורסם

1. הוא לא יאתגר, אבל הוא יראה מצוין על ה9800 שלו.

2.*שיעול*נכון*שיעול*

פורסם

אולי מספיק עם השטויות והספאם?

ועכשיו חזרה לדיון...

פורסם

C&C ג'נרלס... מנוע כבד... תפעיל על 1600*1200 ותפעיל פילטרים

פורסם

תשחק ב ENCLAVE , המשחק פשוט BEAUTIFUL ! הגרפיקה פשוט מדהימה !

פורסם

1. זה לא ממש "יאתגר" את הכרטיס שלו

2. אני ממליץ לך לראות רופא השיעולים האלה נשמעים לי לא טוב, לדעתי יש לך סינוס ברונכיטוס

LOL !! :)

תתקין את הנסיך הפרסי החדש, ממש ממש יפה על מקסימום דיטייל.

אותו כנ"ל Need For Speed Underground , משחק בדיירקט איקס 9 , שכשמופעל על המקסימום - פשוט פנינה...

וכמו שאמרו כאן - הדמו של FAR CRY , על מקסימום דיטייל...

HF

פורסם

planetside :D

(trail ver)

פורסם

בניגוד למה שהרוב חושבים המשחקים שמאתגרים את המחשב הם סימולטרי טיסה - המסך כולו מתעדכן כל הזמן וזאת בניגוד למשחקי פעולה שרק חלקים מהמסך מתעדכנים

ולכן: מניסיון תנסה את ה Lock on על ההגדרות הגבוהות ביותר ותפעילו בזמן שיש הרבה מטוסים באויר

אני מפעילו על המחשב שלי שהוא בינוני מבחינת ביצעיו ויש לי עצירות ובעיות כאשר אני על הגדרות בינוניות/ נמוכות

צריכת הזיכרון הגיעה ב Peek ל930M

חברי הפעילו על P4 - 2.6 DDR 400 עם R9700 ובחלק שהמשחק המסך קירטע!!!!!!

בביקורות מחו"ל רשום שכנראה עדיין אין את נמכונה המסוגלת להריץ את משחק זה כראוי ;) ;)

איתן

פורסם

מסכים לגמרי עם איתן

תנסה את הלוק און. לא רק שהמשחק אמור להיות פצצה (לא היה לי כח ללמוד איך בדיוק משתמשים בו כי זה מסובך לאללה), מציאותי ועוד כלמיני דברים, הגרפיקה שם כמעט מפחידה.... אשכרה חטפתי פחד גבהים... 8)

והאפקט של המים-אחחחחח...... מגניב ביותר.... ;D

אם אתה לא רוצה סימולטור, אז ב-call of duty יש אפקטים נחמדים של מים (חוץ מגרפיקה נחמדה באופן כללי, וסאונד מדהים, ומשחק מצוין וכו'.... :-* )

פורסם

מסכים לגמרי עם איתן

תנסה את הלוק און. לא רק שהמשחק אמור להיות פצצה (לא היה לי כח ללמוד איך בדיוק משתמשים בו כי זה מסובך לאללה), מציאותי ועוד כלמיני דברים, הגרפיקה שם כמעט מפחידה.... אשכרה חטפתי פחד גבהים... 8)

והאפקט של המים-אחחחחח...... מגניב ביותר.... ;D

אם אתה לא רוצה סימולטור, אז ב-call of duty יש אפקטים נחמדים של מים (חוץ מגרפיקה נחמדה באופן כללי, וסאונד מדהים, ומשחק מצוין וכו'.... :-* )

תודה תודה הפירגון

המשחק הזה הורג לי כל פעם את המחשב - כנראה אצטרך לשדרג את כרטיס המסך

פורסם

זה נכון, לוק און באמת כבד בטירוף ומציג גרפיקה כמעט פוטו ריאליסטית,

אבל זה גם לא ישנה אם יהיה לך פנטיום 4 5000 מה"צ ורדאון 9800XT באובר קלוק למהירויות של ג'יפה 5800 ...

המשחק הזה מחכה לפאצ' כמו אוויר לנשימה, שיפתור את בעיות הסחיבה, קראתי את זה כבר בכמה וכמה ביקורות

שיצאו עליו בחו"ל. אבל אין ספק שהוא כבד.

(ומי ששיחק את סימולטור המכוניות ההוא שאני לא זוכר איך קוראים לו, שגם שם אתה נוסע בעיר ומזמין אנשים לרייסים,

הוא יצא הרבה לפני NFSU ולפני MC2 , אז יודע שהוא היה משחק נחמד ושכל מחשב כמעט קרס כשניסה להריצו ושהיו צריכים לצאת לו 3 (!) פאצ'ים עד שהוא הסתדר בסוף ...)

והערה צידית: ברמת העיקרון סימולטורים (בעיקר מטוסים) יותר מוגבלים ע"י המעבד ולכן ירוויחו יותר ממעבד חזק מאשר מכ. מסך חזק.

פורסם

חברה אתם רוצים לעשות משחק רשת בלוק און? לי יש 2.6 וזה לוקח שעות לטעון .

פורסם

היה משחק כמו מה שאתה מדבר לDreamcast וקראו לו tokyo extreme racing. משחק מעולה, חבל שבסוף הכל משעמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים