עבור לתוכן

Half Life 2 נדחה שוב!

Featured Replies

פורסם

אביב 2005?! איך הגעת לזה?

הדחייה היא לקיץ 2004.

While still shying away from giving a firm date, Doug Lombardi, Valve's director of marketing, told me the company "is currently targeting this summer for the completion of Half-Life 2".

פורסם
  • מחבר

טעות שלי :-X

פורסם

עד שזה יצא הרדאון שלי יהיה כבר חרא של כרטיס :-\

מתי יוצא דום 3?

פורסם

עד שהמשחק יצא הוא כבר יהיה מיושן...

זה מה שקורה שמציפים את הרשת ב- Hype ועם דמואים של טכנולוגיה וסרטים ואז מתחילים לדחות עד אין סוף את המשחק, שבסוף כשהוא יצא כבר אף אחד לא יתרגש מזה.

פורסם

ואני חשבתי שבאמת אפריל יהיה סופי :-\

נראה שאלו שמיהרו לקנות 9600xt יצטרכו לשמור על הטופס שלהם עוד הרבהההה זמן ;D

פורסם

FFS....

פורסם

Vampire Bloodlines - Spring 2005

Half Life 2 - Summer 2004

וזה באמת מבאס.

פורסם

בעלי הR XT יצטרכו לנילן ולמסגר את השובר שלהם כדי שלא יתפורר עד שהם ישתמשו בו. ;D

פורסם

מה עם DOOM3?

יש לי הרגשה שהוא יוצא ב2007 ;)

פורסם

בעלי הR XT יצטרכו לנילן ולמסגר את השובר שלהם כדי שלא יתפורר עד שהם ישתמשו בו. ;D

חחח

עד שהמשחק יצא השוברים יהפכו כבר לממצאים ארכיאולוגיים.

הם בטח משנים את הקוד של HL כדי שמי שפרץ אליהם לא יכול לשחק ברשת(זה לא בעיה לבדוק)

או שהם רוצים להתנקם בדרך זו או אחרת במי שגנב להם והם מכינים את זה הרבה זמן

נראה לי

פורסם

איזה גועל נפש... פשוט גועל נפש מה שהולך עם המשחק הזה (HL II), אני פשוט מאוכזב. :'(

פורסם

איזה גועל נפש... פשוט גועל נפש מה שהולך עם המשחק הזה (HL II), אני פשוט מאוכזב. :'(

בתכלס אני מסכים איתך אבל דוגרי VALVE מסקנים לאלה הם חייבים לשפר את המנוע שלהם אחרי הגנבה שדפקו להם : /

פורסם

lets face it .. גם Valve וגם ATI עבדו על כל מי שקנה את כרטיסי ה R9800XT...

מדוע אתם חושבים שהאינטרנט התמלא פתאום במידע חדש במקביל ליציאה של כרטיסי ה R9800XT?

מדוע Valve הודיעו שהם מתכוונים להשיק את המשחק בספטמבר? למרות שהם ידעו שהמשחק עוד לא מוכן.

מדוע לקראת סוף ספטמבר הם החלו להציג באנצ'מרקים שמראים את עליונותם של כרטיס ה R9800XT? למרות שבערך שני שלבים מהמשחק המלא היו מוכנים לחלוטין?

הכל עבודה בעיניים שנועדה למכור עוד כרטיסי R9800XT, ובדרך לשלשל לחברת ATI (וכמובן גם Valve) מילוני דולרים.

פורסם

אני בכלל טוען שגניבת קוד המקור של HL2 רק נתנה ל- Valve תירוץ לדחיית המשחק, כי הוא לא באמת היה בקושי מוכן (כפי שגם העיד הפורץ בעצמו). מה התירוץ שלהם הפעם? אין תירוץ, משחק לא גמור.

כמה שיש לי כבוד לחברה הזו, על מה שהיא עושה (Steam, שזה דבר סופר חיובי מבחינתי), במקרה של HL2 - היא עובדת עלינו בעיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים